Honderdduizenden bij Hamas-demonstratie in Londen – Joden verstoppen zich

(Door: Max Roland – Vertaling: E.J. Bron)

Op de herdenkingsdag voor de soldaten

In de Britse hoofdstad Londen demonstreren moslims hun macht: meerdere honderdduizenden demonstranten misbruiken een herdenkingsdag voor veteranen om in Londen openlijk sympathie te tonen voor terreur en haat tegen Israël. Volgens mediaberichten zochten de demonstranten doelgericht naar Joden.

Vandaag vond er opnieuw een pro-Palestijnse demonstratie in de Britse hoofdstad Londen plaats, waaraan, volgens de nieuwste informatie, ongeveer 300.000 mensen aan deelnamen.

De gekozen dag is niet toevallig: op 11 november, die in Groot-Brittannië als “Armistice Day” (Dag van de Wapenstilstand) wordt gevierd, herdenkt men traditioneel de gevallenen van het British Empire in de Eerste Wereldoorlog. Premier Rishi Sunak noemde de timing van de demonstratie “respectloos”. Het was het verklaarde doel van de demonstratie om de herdenkingsdag te “kapen” en voor de Palestijnse zaak in te palmen. Volgens de politie van Londen worden er bijna 2000 agenten vanwege de demonstratie ingezet.

Hamas-maskers en Auschwitz-vergelijkingen – Joden in angst

Op veel plaatsen lieten demonstranten openlijk sympathieën voor de terreurgroep Hamas en zijn aanval op Israël zien. Daarbij werden meerdere mannen gefotografeerd hoe ze de vlag van de terreurgroep en hoofdbanden droegen. De politie verklaarde nadrukkelijk routes naar joodse woonwijken te moeten verbieden – blijkbaar op grond van angst voor pogroms. Volgens mediaberichten zou op de demonstratie geuit zijn dat men “naar Joden zou zoeken”. De joodse gemeenschap in Londen bericht van waarschuwingen van vrienden om thuis te blijven en uit te kijken in de stad.

Politie bestrijdt rechtse tegendemonstranten

De politie, die met veel manschappen ter plaatse was, wijdde haar aandacht vooral aan rechtse tegendemonstranten, die tegen de Palestijnen-mars en de “ontwijding” van Remembrance Day de straat opgingen. De politie verklaarde dat “rechts-extreme” groepen, die zich tegen de mars verzetten, in “aanzienlijk aantal” in het centrum van Londen aanwezig geweest zouden zijn, wat tot ruzie met agenten geleid zou hebben. Beelden op de sociale media laten zien hoe agenten van de Londense politie in volledige wapenrusting tegen de tegendemonstranten optraden.

Bron:
apollo-news.net
Door: Max Roland

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Honderdduizenden bij Hamas-demonstratie in Londen – Joden verstoppen zich

  1. Niek zegt:

    Dit is natuurlijk schandalig om het goed te vinden, deze Jodenhaat. Dit mag niet toegestaan worden maar ja, de groep is een beetje groot en dan hou je liever de zogenaamde controle door ze maar te laten doen wat zij doen en niet naar de Joodse buurt te laten gaan. Dat extreemrechts zich hiervoor laat lenen om een tegengeluid te laten horen is moedig maar oliedom van deze groep en raad ze aan olie op het vuur te gooien door de moslims te helpen. Wat zij bereikt hebben is de aandacht af te leiden wat er werkelijk gaande is, de pro-Palestijnen of eigenlijk Islamieten of Engeland haters die er niet thuis horen. De volgende keer dienen zij weg te blijven of onzichtbaar aan te moedigen deze situatie uit de hand te laten lopen zodat de aandacht volledig naar de Jodenhaters gaat en iedereen er openlijk schande van spreekt, zo doe je dat en laat je emotie thuis. Film ze en zet het social media, voorzie ze van stenen, knuppels, vlaggen, molotov cocktails, vuurwerk en laat het lekker uit de hand lopen. Ga niet tegen demonstreren want je wordt misbruikt. Europa zal de kant van Israël moeten kiezen anders hebben zij 85 jaar gelogen.

    Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      Nee, je moet vooral werkeloos toe blijven kijken, en wachten totdat “de staat” ingrijpt.
      Dat gaat dus nooit gebeuren sukkel, dus het enige dat je met werkeloos toekijken gaat bereiken is dat ze helemaal geen geweld gaan hoeven te gebruiken om de macht over te nemen.

      Like

  2. hw.rademaker zegt:

    discriminatie de import moslims in engeland zoeken joden voor crematie
    vrijheid van democratie de moskee club wil in engeland wel even de lakens uitdelen
    opgehitst door de imaans de koran is hun wetboek en niets anders
    in de landen waar de koran heerst zijn de vrouwen ingepakt als mummies
    onderwijs en vooruitgang wordt daar tegen gehouden
    het enigste doel om naar engeland te gaan is te profiteren van de welvaart
    de pot leeg te vreten ze hebben geen mening dat is de koran
    omdat in de koran staat dat je een ongelovige mag bestelen
    doen ze flink hun best in alle eu landen zitten we met deze moslim varkens [
    pest er zal wel eens een afgevallige tussen lopen vooral vrouwen moeten zelfs vrezen voor hun leven

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie