Explosief plan: Duitsland wil asielzoekers MINDER controleren!

(Vertaling: E.J. Bron)

De plannen hebben het in zich: uitgerekend middenin de actuele asielgolf wil Duitsland de asielprocedures enorm versnellen. Dat gaat uiteraard niet zonder gevolgen: de asielzoekers dienen niet meer zo grondig gecontroleerd te worden als tot nu toe.

De veiligheidscontroles bij asielprocedures dienen nu gereduceerd te worden, bericht de “Bild-Zeitung” (betaalmuur), die zich beroept op interne bronnen rondom minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD, foto). In een E-mail aan de vluchtelingeninstantie BAMF zouden maatregelen concreet zijn aangesproken:

Deze maatregelen dienen genomen te worden

Er moeten minder paspoorten, persoonsbewijzen en oorkondes gecontroleerd worden. Er mogen geen Smartphones van de asielzoekers meer gebruikt worden om hun nationaliteit en andere aanwijzingen betreffende hun herkomst te kunnen vaststellen. Over het algemeen moet er in EU-computers (informatiesysteem van Schengen) minder naar informatie over de asielzoeker gezocht te worden en ook mogen er geen statistieken over de ontwikkelingsgraad meer opgesteld worden. Ook de taal- en dialectherkenning, die aanwijzingen geeft over de exacte herkomst van veel asielzoekers moet alleen nog in individuele gevallen gebruikt worden, bericht de krant.

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Explosief plan: Duitsland wil asielzoekers MINDER controleren!

  1. BosscheBol zegt:

    Links wil zoveel mogelijk mohammedanen importeren. Liefst moet de OMVOLKING rond 2050 voltooid zijn. De oorspronkelijke bevolking moet de nieuwkomers gaan haten en daarom worden de mohammedanen voorgetrokken met het krijgen van een huis en zorg, ze hoeven niet te werken en ze krijgen gratis geld. De mohammedanen haten ons al 1400 jaar, dat is ook wat links wil. Als het even kan moeten er onder de massa-immigranten ook flink wat terroristen en moordenaars zitten. Daar zullen linkse regeringen zo min mogelijk tegen ondernemen want het vergroot de spanningen tussen de bevolkingsgroepen.

    Over een jaar of 10, misschien 15 zullen er in heel Europa grote slachtpartijen gaan plaatsvinden vergelijkbaar met die in Israel op 7 oktober. Niet lang daarna zal de sharia ingevoerd worden. En hou er rekening mee: LINKS ZAL SAMENWERKEN MET DE MOHAMMEDANEN.

    Geliked door 7 people

  2. bobzelf zegt:

    WOORDEN SCHIETEN HIER ZELFS TE KORT .VOOR DIT VARKEN .. !!!

    BOBZELLUF

    Geliked door 5 people

    • Harry zegt:

      Daar heb je denkelijk helemaal gelijk in !
      Heel veel dingen worden op de rails gezet om de boel te kunnen bestelen !
      Heb zelf bij een bedrijf gewerkt waar voor een miljoen aan onkosten werd gemaakt OM EEN TON ZWART TERUG TE KUNNEN VANGEN !
      Dát soort waanzin gebeurt gewoon !
      Met ontwikkelingshulp was dat in het verleden ook zo – uit ervaring !
      Waarom zou het nu anders zijn , ze zijn nooit opgepakt !

      Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    IN KOREA HET LAND BINNEN KOMEN ZONDER PASPOORT
    WORDT U DOODGESCHOTEN

    IN GERMANY ZOU ER TOCH MINIMAAL UITZETTEN GELIJK AL BIJ DE GRENZEN MOETEN PLAATSVINDEN

    HET PROBLEEM ONTSTAAT DAN OOK NIET .

    MAAR GOED .ZE ZIJN DAAR EN IN HEEL WEST EUROPA DUS

    “”IN GOED DUIDELIJK ROTTERDAMS “”

    VAN DE POT GEPEURD . DAN WEL GETIEFT MAG OOK

    IS DAT DUIDELIJK ??

    WERKEIJK NIETS WERKT ER IN DIE PLEURIS EU .

    JA EEN ZOOITJE BLANKEN 5 DAGEN IN DE WEEK

    WHAHAHAHAHAHA

    U REDT HET WEL HE ZONDER MIJ ..
    WAT EEN FENOMENAAL GOED BESLUIT OM IN 2009

    UW NEDERIGSTAN TE VERLATEN

    GOE GEDAON BOBBIE

    Geliked door 3 people

    • Henry N zegt:

      Ja Bob inderdaad een goed besluit om weg te gaan. Ik ben al sinds 2005 foetsie maar de eerlijkheid dient gezegd te worden dat er in 2005 nog feitelijk niet veel aan de hand was en kostte het mij wel wat moeite om mij elders aan te passen. Nu 18 jaar later wil ik niet meer terug. Het is een grote puinhoop in Europa.

      Like

  4. olieklippie zegt:

    Vraag mij ten eerste af, of er überhaupt wel werd gecontroleerd in Duitsland, Nederland. (Antwoord is natuurlijk NEE)
    Nou dat zijn nog eens “goede” vooruitzichten voor die gelukzoekers 😡
    Nou nog, net als in nederstan, hun een visacard geven en dan zijn Die in iedergeval tevreden.
    Tis GVD niet normaal meer.😡😡😡

    Geliked door 3 people

  5. 007lucia zegt:

    Die hebben vast ergens iets opgevangen
    van Wilder’s minder… minder
    maar hebben de feitelijke toepassing hiervan
    toch wel wat anders geïnterpreteerd

    Geliked door 1 persoon

  6. Joannes den Hollander zegt:

    Armoede, inflatie, roofbouw plegen op de sociale voorzieningen door voornamelijk niet Westerse immigranten, overal een tekort aan. Diverse factoren die we ook zagen direct na WO1. De diverse incompetente regeringen die Duitsland toen had zien we ook nu weer terug.
    Ondanks dat de Duitsers zeer plichtsgetrouw zijn hebben ook zij hun grenzen. Waar dat toe leidde weten we inmiddels allemaal. Gelet op de huidige situatie is er dan ook niet veel meer nodig om de nog steeds latent aanwezige Patriottistische kiemen die dagelijks rijkelijk gevoed worden, nieuw leven in te blazen.
    Net als toen wacht het Duitse volk op de redder in nood. En dat de juiste man op het juiste moment zal opstaan daar twijfel ik geen moment aan. Zijn of haar aanhang zal net als toen een enorme aanhang krijgen die gezamenlijk de wil hebben om Duitsland weer op te bouwen. Drastische maatregelen zullen daarbij niet geschuwd worden, al verwacht ik niet dat de vernietigingskampen in ere hersteld zullen worden. Maar dat alles wat niet van NW Europese afkomst is, Duitsland uitgeschopt zal worden, daar twijfel ik geen moment aan.

    Geliked door 2 people

  7. Gerrit zegt:

    Kijk hier eens waar Ter Apel is. Een uithoek van het land. Hoe komen die 1000 mensen daar elke week ?? Bussen? Er is geen station. Het moet dus duidelijk een “verdienmodel” zijn voor handige jongens. Je hoort nooit hoe dit precies gaat.
    Maar het is duidelijk dat de toestroom helemaal geen punt is in veel landen. Alleen voor de camera zegt men iets maar maatregelen ho maar.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Gerrit op 11-11-2023 om 14.54 u.
      Die “vluchtelingen” arriveren meestal per trein in Emmen, vandaar worden zij per bus naar het AZC in Ter Apel gebracht, wél gratis natuurlijk.
      In zowel Emmen als Ter Apel doen zich regelmatig hevige vechtpartijen voor tussen “vluchtelingen” onderling als tussen “vluchtelingen” en personeel van NS en de busmaatschappijen.
      Ook arriveren er velen MET buitenlandse bussen, deze bussen worden vlak vóór de Nederland grens (maar nog IN Duitsland) gestopt waarna de inzittenden (“vluchtelingen” uiteraard) lopend naar het AZC in Ter Apel gaan.

      Geliked door 1 persoon

  8. scherpschutter1943 zegt:

    Het lijkt mij zonneklaar wat de bedoeling is van de EU, niet alleen van de duitse regering maar ook van NL en de EU. Ongebreidelde en ongecontroleerde import van moslims vanuit alle windstreken. Hierin schuilt het plan van het WEF. De duitse regering maar ook de nl.regering, doet dit met opzet. Doel? Het opheffen van de natiestaten binnen de EU en het vestigen van een centrale eu.regering, inclusief rechtspraak, belastingheffing en defensie. Daar kan maar op 1 manier tegen op getreden worden, gewapende opstand. Overleg is niet mogelijk met eu
    dictators. Onze vijanden in NL zijn al binnen, dat zijn de moslims en het zwijn timmermans, van pvda/groen links. Erger wordt het niet.

    Geliked door 4 people

  9. Henry N zegt:

    Wel vreemde gedachte: De EU heeft net besloten om een ID kaart in te voeren en al deze zielige mensen hoeven niet of nauwelijks gecontroleerd te worden !!!

    Like

Plaats een reactie