Ondertussen in F1 | Eerste beelden van de Formule 1 in Las Vegas Formule 1
Formule 1

Ondertussen in F1 | Eerste beelden van de Formule 1 in Las Vegas

Ondertussen in F1 | Eerste beelden van de Formule 1 in Las Vegas

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Eerste beelden van de Formule 1 in Las Vegas

Over enkele dagen gaat het Grand Prix-weekend van start in Las Vegas, waar de vrije trainingen lokale tijd al op de donderdagavond op het programma staan. De eerste vrachten met Formule 1-materiaal zijn inmiddels vanuit Brazilië in Las Vegas aangekomen, waar ook wat eerste beelden te zien zijn van het circuit en dan vooral het gloednieuwe pitgebouw.

Russell laat fantastische acteerskills en glitterhelm zien in Mercedes-video

Mercedes heeft een samenwerking met Marriott Bonvoy, de hotelketen die bestemmingen heeft over de hele wereld. Vanzelfsprekend staat Marriott ook klaar voor Mercedes in Las Vegas, en dus werd George Russell de ster van de video die werd opgenomen. De helm van Russell is blauw en heeft extra veel glitters voor de nachtrace over The Strip.

Pérez heeft dolle pret met coureurs raden

Red Bull Racing had een nieuwe challenge voor Sergio Pérez, hij moest namelijk de namen van de coureurs raden die werden uitgebeeld in emoji's. Zo wist hij Pierre Gasly en Kevin Magnussen te raden, maar bij Lance Stroll moest hij even nadenken. Pérez leek het zo te zien wel grappig te vinden.

Bottas geniet van warmte in Domenicaanse Republiek voor ijskoud Las Vegas

Valtteri Bottas besloot de warmte in het Domop te zoeken voordat het Formule 1-circus naar Las Vegas vertrekt. De Fin lijkt zich prima in een zomerse outfit bij een bar te vermaken. Hij kan er nog heel even van genieten, in Las Vegas is het namelijk een stuk kouder.

Verstappen verrast negenjarige die kanker overleefde

Een Schots negenjarig jongetje, Harry Sinclair, kreeg al op jonge leeftijd leukemie, en moest chemotherapie krijgen om behandeld te worden. Het jongetje kreeg recentelijk te horen dat hij van kanker genezen is en dat zijn behandeling erop zit, en werd ook nog eens verrast met een videobericht van zijn grote idool, Max Verstappen.

Ocon en Ricciardo zingen Elvis Presley-liedjes: 'Viva Las Vegas'

De Formule 1-coureurs werden door de Formule 1 gevraagd naar wie Elvis Presley goed na zou doen, en zoals verwacht was Daniel Ricciardo een veelgenoemde suggestie. De Australiër stelde niet teleur en begon meteen te zingen, maar wees zelf op oud-teamgenoot Esteban Ocon, die ook even in de rol van Presley kroop. Max Verstappen liet de kans om zijn zangtalent opnieuw te demonstreren nu toch maar liggen.

Vrouw van Horner beantwoordt vragen van Christian: 'Ik probeer me te verbeteren'

Actrice Drew Barrymore was in de Verenigde Staten te gast bij Red Bull Racing, en daarbij speelde de Amerikaanse drie vragen van Christian Horner door aan zijn vrouw, Geri Horner. De algemene boodschap is duidelijk: Christian is nogal netjes, en Geri is toch wat slordiger, maar daar probeert ze aan te werken, zegt de Spice Girl zelf.

Pitgebouw in Las Vegas is net op tijd klaar

De Grand Prix van Las Vegas staat voor de deur, en de organisatie van de race lijkt alles net op tijd af te krijgen voor het Formule 1-circus. Het pitgebouw is nu klaar, en onderstaande afbeelding geeft al een eerste teaser van wat we volgende week kunnen gaan zien, met de skyline van Las Vegas op de achtergrond, het rechte stuk en een grote tribune, het pitgebouw, en de pit exit aan de binnenkant van de eerste bocht.

Ferrari kondigt speciale Las Vegas-livery aan

Ferrari zal in Las Vegas met een aangepaste kleurstelling racen. Dat deed het Italiaanse team ook al in eigen land, in Monza. Ferrari zal niet het enige team zijn dat met aangepaste kleuren aan de start verschijnt: Red Bull Racing rijdt dit jaar in elk van de drie weekenden in de Verenigde Staten met een andere livery. De bekendmaking hiervan volgt waarschijnlijk rond dinsdag.

Actie in Las Vegas is begonnen, Pérez trapt af

De Grand Prix van Las Vegas zal over ongeveer anderhalve week plaatsvinden, maar de actie is momenteel al in volle gang. Sergio Pérez beet de spits af: achter het stuur van de RB7 reed de Mexicaan een rondje door de stad, terwijl hij zich ook door de nauwe gangen van een casino probeert te navigeren.

Verstappen behaalt volgende mijlpaal in aanloop naar GP Las Vegas

Max Verstappen breekt achter het stuur van zijn Red Bull Racing-bolide het ene na het het andere record op de baan, maar ook buiten de baan behaalt de Nederlander mijlpalen. Hij verscheen namelijk als tiende Nederlander in zijn eentje op de cover van het toonaangevende magazine Time. Koninginnen Juliana én Wilhelmina waren hem eerder al voor, maar Verstappen sinds 1960 dus de eerste die het flikt. In de nieuwste editie verscheen, in aanloop naar de Grand Prix van Las Vegas, ook een uitgebreid interview met de drievoudig wereldkampioen. Hij sprak onder andere over zijn weg naar de Formule 1, zijn dominantie dit seizoen én onder wat voor voorwaarden hij de sport zal verlaten.

Verstappen toont speciale helm voor eerste GP Las Vegas

Bij een nieuwe Grand Prix hoort een nieuwe helm, zo zal Max Verstappen gedacht hebben. Op zijn eigen X-pagina, voorheen bekend als Twitter, deelt de drievoudig wereldkampioen enkele plaatjes van de helm waarmee hij volgende week door de straten van Las Vegas zal rijden.

Lambiase spreekt zich uit over band met Verstappen

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner noemt Max Verstappen en zijn ingenieur Gianpiero Lambiase wel eens een getrouwd stel, maar in de Talking Bull-podcast laat de rechterhand van de drievoudig wereldkampioen weten dat hij Verstappen meer als zijn kleinere broer ziet.

Ferrari-coureurs in speciale kleuren voor Las Vegas

Ferrari heeft op zijn officiële X-pagina, voorheen bekend als Twitter, foto's gedeeld van het speciale racepak dat de twee coureurs tijdens de Grand Prix van Las Vegas zullen dragen. Het pak behoudt natuurlijk zijn kenmerkende rode kleur en wordt aangevuld met witte accenten.

Inspecteur Hamilton kijkt na pijnlijke race af bij Red Bull

Lewis Hamilton kende een uiterst lastige Grand Prix van São Paulo. Mercedes leek een stap naar voren te hebben gezet na het updatepakket in de Verenigde Staten. In Brazilië zette de Duitse renstal echter een paar stappen achteruit en dat zorgde ervoor dat Hamilton even afkeek bij Red Bull Racing.

Verstappen verrast Alonso met een champagneaanval

Na lange tijd mochten Max Verstappen en Fernando Alonso in Brazilië weer samen het podium delen. De Spanjaard was echter niet veilig voor Verstappen, die vrijwel direct de aanval opende op de Aston Martin-coureur met zijn fles champagne. Ook Lando Norris, die de tweede plaats wist te veroveren, kon niet ontsnappen aan de champagnedouche van de Nederlander.

Verstappen op de schouders gedragen en toegezongen door Braziliaans publiek

Max Verstappen werd na de race, tijdens de teamfoto van Red Bull Racing, op de schouders gedragen door de monteurs van de Oostenrijkse renstal. Het nog aanwezige publiek besloot de drievoudig wereldkampioen toe te zingen. Toen de Red Bull-blikjes opengingen en de meeste mensen dekking probeerden te zoeken, ging het bijna mis voor Verstappen, die niet ideaal op de grond werd gezet.

Aston Martin-monteurs in spanning na fotofinish

Fernando Alonso heroverde de derde plek in de slotfase van de Grand Prix in Brazilië, waarna Sergio Pérez met DRS nog naast de Spanjaard kwam in een fotofinish. Gelukkig voor Alonso lag de streep al vroeg op het rechte stuk, maar zijn team vreesde nog even het ergste, totdat een monteur op het scherm aanwijst dat Alonso met 53 duizendsten voorsprong het podium haalde.

Norris op de foto met twee wereldkampioenen

Lando Norris deelt op zijn officiële X-pagina, voorheen bekend als Twitter, een selfie waarop hij te zien is samen met Max Verstappen en Fernando Alonso. Als gevolg van zijn tweede plaats in Brazilië mocht de McLaren-coureur het podium delen met deze twee wereldkampioenen. Als bijschrift bij de foto plaatst de Brit: 'Twee wereldkampioenen en ik'.

Pérez en Alonso na zenuwslopend gevecht nog even goede vrienden

Sergio Pérez en Fernando Alonso finishten tijdens de race in Brazilië opmerkelijk dicht bij elkaar, met slechts een verschil van 0.053 seconden. In de laatste ronde wist Alonso het podium te veroveren ten koste van de Mexicaanse Red Bull Racing-coureur. Ondanks het intense gevecht op het circuit deelden ze na de race een sportieve omhelzing. Fernando sprak echter met een knipoog de hoop uit dat Pérez hem niet te vaak in zo'n stressvolle situatie zal brengen: 'Ik ben geen twintig meer', grapte de Spanjaard.

Verstappen zingt Tom Jones keihard mee over de boordradio na verbreken stokoud record

Max Verstappen wist een stokoud record van Alberto Ascari uit de geschiedenisboeken te stoten. De coureur van Red Bull Racing heeft nu namelijk qua percentage de meeste races in één seizoen gewonnen na zijn overwinning op Interlagos. Daar hoort een toepasselijk nummer bij dacht de garage van Red Bull. Ondanks dat Verstappen over de boordradio toegeeft niet goed te kunnen zingen, kan hij het toch niet laten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws