Genocide-coalitie stelt Eindfase Plan in werking om nutteloze oudere eters te ruimen

In een moderne kosten-efficiënte maatschappij in lijn met de duurzaamheidsdoelen van Agenda 2030 is geen plaats voor ‘nutteloze eters’, zoals Yuval Harari ze noemde. 

Voor de ouderen die de vaccinatie-holocaust overleefd hebben is er nu een alternatief plan opgesteld.

Vanaf een jaar of 60-70 worden ouderen een kostenpost in plaats van een productief kapitaalgoed, bovendien houden ze vaak veel te grote huizen bezet waar Hugo de Jonge (Wonen) en Eric van der Burg (immigratie) veel liever 10 Somaliërs in zouden huisvesten.

De voedselinflatie in Nederland is de afgelopen jaren opzettelijk verhoogd naar 20% en meer. Eerst door de Coronahoax, Lockdowns om de supply-lines te vernietigen en bedrijven over de kop te jagen, een transitie om de energieprijzen op te drijven, een oorlog in Oekraïne om de aanvoer van kunstmest te stoppen en tot slot de vernietiging van de boerenstand in Nederland.

Het nettobedrag AOW dat een alleenstaande krijgt in Nederland is € 1.101,56. Volgens Google ontvangen grofweg 3.5 miljoen Nederlanders AOW. Hoeveel Nederlanders alleen AOW krijgen is vaag. EenVandaag noemt hier een vrouw die een aanvullend pensioen van € 23,- krijgt en die telt dus niet mee met de groep die alleen AOW ontvangt, maar is er net zo beroerd aan toe. EenVandaag meldt verder:

In Nederland kregen in 2017 2,1 miljoen huishoudens een AOW-uitkering. 1,9 miljoen huishoudens hebben ook een aanvullend pensioen. 113.000 huishoudens hebben helemaal geen andere inkomstenbronnen. Dat is ongeveer 6% van alle AOW’ers.

Dat komt niet overeen met die 3.5 miljoen. Hoe dan ook gaat het om een grote groep mensen, en pensioenen en AOW worden al jaren niet geïndexeerd.

Als je € 1.100,- per maand ontvangt dan blijft er misschien na vaste lasten een paar honderd over om van te leven. Laten we het leven zonnig inzien en zeggen dat er € 400,- misschien 500,- overschiet.

Als er dan € 275,- vanaf gaat, komt het moment dat de AOW-er moet kiezen of hij eten koopt of zijn huis betaalt. Allebei gaat niet meer. En het maakt niet uit welke keuze er gemaakt wordt, beide keuzes leiden tot de dood.

Dát is het plan van GL/PvdA. Zowel Yesilgoz als Omtzigt hebben al aangegeven met Timmermans te willen, waarmee de komende coalitie vrijwel vaststaat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


WEF-coalitie hongert ouderen dood terwijl het asielparasieten vetmest

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arnie.
Arnie.
5 maanden geleden

Het wordt straks echt een ding als het contante geld verdwijnt, dan zijn de grote jongens verzekerd van betaling van de vaste lasten, de oudere moeten dan maar hopen dat ze nog genoeg credit over hebben om een plakje ham op hun boterham te leggen mits ze niet hun co2 budget hebben overschreden, dan worden ze geblokkeerd bij de kassa…..

John
John
5 maanden geleden
Antwoord aan  Arnie.

Als dat mij overkomt blokkeer ik die kassa. Voorgoed.

Petra
Petra
5 maanden geleden

Tja, of je doet het met gifprikken, of je doet het zo.
Nederland is diep, zéér diep gezonken.

Ik vrees dat dit niet meer goed komt.

Jos
Jos
5 maanden geleden

Vanaf het moment dat angst als wig in de samenleving werd gebruikt stond vast dat er meer zou komen. Stapje voor stapje tot je zelf aan de beurt komt.

Dee
Dee
5 maanden geleden

De creatieve verwoesting in volle gang.

John
John
5 maanden geleden

Ik sla nu in zoveel als ik kan.
Ik heb nu ca 200 blikken soep en 200 potten met groenten.
Was gisteren bij de Jumbo, en zag dat ze geen gehaktballetjes in jus in blik meer hebbn.
Ze kostten wel ca 5€ per blik, maar zo kan ik straks wel wekenlang een normale maaltijd op tafel zetten.

Frans H
Frans H
5 maanden geleden
Antwoord aan  John

Mooi John, dan stel je het een paar maanden uit, als je dat redt want de buurt weet het nu ook.