Absurd: Nobelprijs Geneeskunde voor mRNA-onderzoekers moest mensen overtuigen van coronavaccinatie

4

De toekenning van de Nobelprijs voor de Geneeskunde voor de verdere ontwikkeling van mRNA-technologie voor Covid-gentherapieën veroorzaakte verontwaardiging bij grote delen van de bevolking en bij kritische artsen en wetenschappers, meldt Report24.

Een woordvoerder van het Nobelprijscomité onthulde de reden voor deze twijfelachtige beslissing: aarzelende mensen moesten vertrouwen opbouwen en op deze manier gemotiveerd zijn om zich te laten vaccineren. In werkelijkheid is het vertrouwen in onafhankelijke wetenschap enorm en permanent beschadigd door deze prijs, zoals moleculair bioloog Prof. Dr. Klaus Steger en expert op het gebied van medische hulpmiddelen Dr. Christof Schalhorn in een fact check aangeven.

Factcheck over de Nobelprijs voor de Geneeskunde

Redacteur MWGFD

Advertisement
 ; gepubliceerd op 9 november 2023

De grootste misdaden tegen de menselijkheid worden nu beloond met de Nobelprijs. De zogenaamde mainstream factcheckers kunnen de volgende factcheck niet weerleggen. Wat het doel van de uitreiking van de Nobelprijs eigenlijk is, vernemen we van de prijswinnaars zelf. Het is niets meer dan een marketingcampagne:

“Maar ik denk dat het toekennen van een Nobelprijs voor dit COVID-19-vaccin aarzelende mensen zou kunnen aanmoedigen om het vaccin te nemen en er zeker van te zijn dat het zeer effectief en veilig is.”

– Prof. Olle Kämpe, woordvoerder van het Nobelprijscomité

Aangezien een kritisch onderzoek van de beslissing van het Nobelprijscomité van het Karolinska Instituut door zogenaamde “fact checkers” geenszins te verwachten was en hun waarheidsgetrouwheid zich beperkte tot het consequent negeren van de feiten, hebben Prof. Dr. Klaus Steger, moleculair bioloog, Universiteit van Giessen, en Dr. Christof Schalhorn, expert op het gebied van medische producten, een fact check van twee pagina’s samengesteld uit de drie uitspraken van de Nobelprijsaankondiging en hebben dit ondersteund met belangrijke referenties. De werkgroep transcribeerde ook de vraag- en antwoordsessie, die een bijzonder schandalige getuigenis van gewetenloosheid bleek te zijn, en annoteerde de bijzonder schaamteloze onwaarheden.

De conclusie van de wetenschappers is:

“Met de toekenning van de Nobelprijs voor de Geneeskunde in 2023 is het vertrouwen in de onafhankelijke wetenschap op grote schaal en op lange termijn geschaad. Het Nobelprijscomité negeerde niet alleen wetenschappelijke feiten, maar hun ongefundeerde beweringen toonden ook een gebrek aan begrip van op bewijs gebaseerde geneeskunde aan.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Wat ze ons niet vertelden: Nobelprijswinnaar waarschuwt voor bijwerkingen van mRNA-vaccins!

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Jos
5 maanden geleden

Die prijs is kennelijk een kapstok geworden voor The Deep State.
Kreeg Obama als meest oorlogszuchtige president ooit daar ook zoiets?

John
John
5 maanden geleden

Maar waarom zou je een niet getest medicijn, waarvan je dus niet 100% weet of het echt werkt, gebruiken in een wereldwijde medische noodsituatie?
Stel er komt een meteoriet op de aarde af die potentieel alle leven kan vernietigen.
Je hebt één kans om één raket af te schieten op de meteoriet.
Weklke zou je kiezen?
Het type dat al meerdere meteorieten afgeschoten heeft, of een ongetest model, net van de tekentafel (zoals ze beweren)?

Jos
Jos
5 maanden geleden
Antwoord aan  John

Test het op schapen en blijf zelf op afstand. En over welke medische noodsituatie heeft u het?

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

En de Nobelprijs voor de Vrede van volgend jaar gaat naar…

tromroffel….

Benjamin “De Slachter van Gaza” Netanyahu !!

(of naar een andere zionist)

De “Nobelprijs” was ooit een prestigieuze prijs, maar sinds de zionisten deze organisatie hebben overgenomen, is het een clubje zionisten geworden die de prijs aan elkaar toekennen.