De Duitse minister van immigratie wil meer Marokkanen naar Duitsland halen – Marokko werkt niet mee

2

Omgekeerde wereld verhaal zou je denken, maar nee.

De afgelopen weken verschenen er steeds verhalen in de Duitse media dat Scholz klaar was met de immigratie en dat hij immigranten terug wilde sturen. Vanzelfsprekend heb ik er niet over bericht want hij liegt. Hij kwam met die kletskoek en jokkebrokjes na de gigantische verkiezingsoverwinning van de AfD een paar weken geleden.

Dat is alles dat je hoeft te weten. Hetzelfde zien we de VVD hier altijd doen, als er verkiezingen aankomen gaat de VVD tekeer tegen immigratie, en als de verkiezingen voorbij zijn gaat de fanatiekste omvolkings- en immigratiepartij weer op de zelfde voet verder.

Die Freie Welt:

Marokko moet helpen de illegale migratie van Afrika naar Europa tegen te gaan. In ruil daarvoor wil Duitsland het voor Marokkaanse geschoolde arbeidskrachten gemakkelijker maken om naar Duitsland te komen. Maar de Marokkanen zijn sceptisch. Ze hebben zelf geschoolde werknemers nodig.

Illegale migratie geven de machthebbers geen moer om anders zouden ze het wel stoppen. Maar de leugen is nou eenmaal noodzakelijk voor het verkooppraatje.

Duitsland wil geschoolde arbeidskrachten, en in plaats van zelf de geboorten van Duitse kinderen aan te moedigen en die op te leiden, willen de Duitse werkgevers ze goedkoperderder. En vooral de Blanke Duitsers uitroeien, want Duitsland is een bezet land en dat is het doel van de bezetters.

De wanhopige zoektocht naar immigratie van het Afrikaanse continent naar Europa wordt steeds absurder. Minister van Binnenlandse Zaken Faeser probeert een deal te sluiten met Marokko. De Maghreb-staat in Noordwest-Afrika zou de illegale migratie van Afrika naar Europa moeten helpen beteugelen. In ruil daarvoor zou Duitsland het voor geschoolde arbeidskrachten uit Marokko gemakkelijker moeten maken om naar Duitsland te komen.

Advertisement

Er is maar één addertje onder het gras. De Marokkanen maken onmiskenbaar duidelijk dat ze geschoolde arbeidskrachten zoals ingenieurs en artsen in het land zelf nodig hebben [ zie rapport “Tagesthemen” ].

En hier doet zich hetzelfde probleem voor als tijdens de bezoeken van Scholzen aan Kenia of Nigeria: al deze landen in Afrika hebben hun geschoolde arbeidskrachten zelf nodig. Ze lijden allemaal onder een hoog analfabetisme. Vaak is er een gebrek aan opleidingsplaatsen. Iedere competente persoon is ter plaatse nodig.

De mensen die van Afrika naar Europa verhuizen, zijn meestal degenen die in hun thuisland geen carrièreperspectieven zien. Hoe moeten ze vooruitzichten vinden in Europa? Of moeten ze als laagbetaalde werknemers het land binnenkomen om de loonkosten te verlagen?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Marokko is niet het enige land dat zijn bevolking niet kwijt wil, veel Arabische en Afrikaanse landen willen hun bevolkingen terug om hun landen op te bouwen.

Het enige dat remigratie in de weg staat, zijn onze corrupte politici.

Arabische landen willen hun inwoners terug – Potentiële bondgenoten voor remigratie 

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Luister dagelijks naar het nieuwsoverzicht door Jim Fetzer:

https://www.republicbroadcastingarchives.org/category/jim-fetzer/

John
John
5 maanden geleden

Waarom zou Marokko mensen opleiding, en dan gratis weggeven aan Duitsland.
Je bouwt ook geen auto’s en geeft ze gratis weg.