Schandaal: Gelekte leveringsovereenkomst van Pfizer laat zien dat de EU zich er volledig van bewust was dat vaccins onveilig waren

11

Pfizer waarschuwde de EU dat haar mRNA-vaccin “snel ontwikkeld” was en dat de bijwerkingen “onbekend” waren. Toch ging de EU door en verkocht het hoe dan ook aan het Europese publiek als ‘veilig en effectief’, schrijft P. Gosselin

In zijn nieuwste YouTube-video, die al 200.000 keer is bekeken, rapporteert de Duitse bestsellerauteur Marc Friedrich hoe uit de onlangs gelekte mRNA-vaccin MANUFACTUUR- EN LEVERINGSOVEREENKOMST tussen Pfizer en de EU blijkt dat de EU haar eigen burgers op grove wijze heeft misleid”.

De bewering dat de vaccins van Pfizer en Biontech “veilig en effectief” waren, werd volledig verzonnen door de EU.

“Snel ontwikkeld”,  onbekende bijwerkingen

Op pagina 48 van de productie- en leveringsovereenkomst – die voor het publiek verborgen was gehouden – waarschuwde Pfizer Europa dat zijn ‘vaccin’ ‘snel werd ontwikkeld’ en dat het aan de EU-lidstaten is om de effecten van het vaccin te bestuderen zodra het is toegediend:

Uittreksel, pagina 48 van de productie- en leveringsovereenkomst met de EU.

De tekst gaat verder op de volgende pagina, waar Pfizer expliciet waarschuwde dat als gevolg daarvan “de langetermijneffecten momenteel niet bekend zijn” en dat het niet bekend was of het “vaccin” enige “nadelige effecten” zou hebben.

Uittreksel, productie- en leveringsovereenkomst met de EU.

Marc Friedrich noemt de hele affaire een enorm schandaal en “een pandemie van leugens”. 

De productie- en leveringsovereenkomst met de EU is vergelijkbaar met die tussen Pfizer en Zuid-Afrika, die ook naar het publiek is gelekt. De koper (Zuid-Afrika) “erkent dat de langetermijneffecten en werkzaamheid van het vaccin momenteel niet bekend zijn.”

Uittreksel, Leveringsovereenkomst met Zuid-Afrika

De vraag rijst nu: als Pfizer niet wist hoe veilig en effectief het vaccin was, en de EU vertelde dat het onmogelijk was om dat te weten, waarom ging de EU dan door met het publiek te vertellen dat het veilig en effectief was? Er was geen manier om het te weten.

Advertisement

Kwaadwillend

Dit is niet te moeilijk om te begrijpen. Stel je voor dat Boeing luchtvaartmaatschappijen waarschuwde dat zijn nieuwe vliegtuig “snel ontwikkeld” was en dat het dus onbekend was of het vliegtuig tijdens de vlucht in de lucht zou blijven. Tegelijkertijd gaven de toezichthouders eenvoudigweg groen licht en vertelden ze het publiek dat het vliegtuig veilig was en dat mensen zich geen zorgen hoefden te maken om aan boord te gaan. Erger nog, de overheid en werkgevers zouden zelfs het vliegen daarin verplicht stellen.

Later, na meerdere keren te zijn gecrasht, hielden overheidsinstanties geen veiligheidsstatistieken bij en beweerden ze alleen maar dat de gebeurtenissen “uiterst zeldzaam” waren en dat het product over het algemeen meer goed dan kwaad deed. De ondeugdelijke vliegtuigen zouden ook worden gebruikt in plaats van al het andere transport.

Het is geen wonder dat regeringen over de hele wereld geen haast hebben met het onderzoeken van de miljoenen sterfgevallen en gewonden door het COVID-vaccin. Je kunt niet van de schuldigen verwachten dat ze zichzelf vervolgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Uitgelekte Pfizer-contracten onthullen schokkende details

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Jos
5 maanden geleden
Ohje
Ohje
5 maanden geleden

Misleid of vermoord.

Alex Shao
5 maanden geleden
Antwoord aan  Ohje

Ze hebben misleid en gemoord.

John
John
5 maanden geleden

Bedoel je nou dat een biowapen in je lichaam spuiten niet goed is?

pipo
pipo
5 maanden geleden
Antwoord aan  John

als je pech hebt krijg je een euthanasie spuit, maar je krijgt een attest waarmee je overal mag komen om op je laatste dagen nog wat te profiterenl

Joop Visser
Joop Visser
5 maanden geleden

Daarom was het ook experimenteel.

Ray
Ray
5 maanden geleden

De hele wereld is dus nu een plaats delict.
alle betrokkenen kunnen nu direct in voorarrest.

Petra
5 maanden geleden

Het OPZETTELIJKE karakter van de gifprikken wordt nu steeds duidelijker.

De Roverheid wilde van een deel van de bevolking af en daarom moesten mensen met vergif geïnjecteerd worden. Het was m.n. het deel dat recht heeft op AOW waar men van af wilde.

‘Moord met voorbedachte rade’.

Dat is hoe we dit moeten duiden.

ed mollen
ed mollen
5 maanden geleden

and nobody gives a shit waarom komen ze hier weer mee weg

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  ed mollen

Money talks.

Irene
Irene
4 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Zal mij benieuwen wat de uitkomst is van rechtszaken.. von der Leyen deugt niet, iedereen weet het! Er komt een dag dat ze het aflegd en vriendjes het hazepad kiezen…