Op beelden is te zien hoe een vrouw amok maakt in Genkse Lidl om “Israëlische” bloem
Volledig scherm
Op beelden is te zien hoe een vrouw amok maakt in Genkse Lidl om “Israëlische” bloem © rv / Photo News

KIJK. Vrouw maakt amok in Genkse Lidl om verpakking bloem: “Hier kom ik niet meer, viezeriken allemaal”

Op sociale media doen beelden de ronde van een vrouw die in het Genkse filiaal van supermarkt Lidl in discussie gaat met een medewerker. De reden? Een blauw-witte verpakking bloem betekent volgens haar dat de winkelketen Israël steunt. “Nee, ik ben niet kalm! Die mensen gaat dood door Israël!” Dat terwijl het blijkt te gaan om Franse bloem.

  1. Formule 1, miljoenenfraude en eigen reclamebureau: deze man (81) werd met monsterboete van 6,2 miljoen euro uit verkeer gehaald
    PREMIUM

    Formule 1, miljoenen­frau­de en eigen reclamebu­reau: deze man (81) werd met monsterboe­te van 6,2 miljoen euro uit verkeer gehaald

    De bestuurder die woensdag op de N80 uit het verkeer werd gehaald en nog een boete bleek te hebben openstaan van maar liefst 6,2 miljoen euro, is Limburger J.N. (81). De tachtiger is de oprichter van een Hasselts reclamebedrijf. In eerste instantie leek het nog te gaan om een vergissing, maar nu blijkt dat zijn gesjoemel uit het verleden hem de das omdoet.
    Hasselt
  2. Zo vergaat het klokkenluider van sportschool, jaar na Whatsappgroep van ‘pestende’ leraars: “Mogelijk moeten ze op 1 september opnieuw samenwerken”
    PREMIUM

    Zo vergaat het klokkenlui­der van sport­school, jaar na Whatsapp­groep van ‘pestende’ leraars: “Mogelijk moeten ze op 1 september opnieuw samenwer­ken”

    “Hij is misschien naïef geweest. Maar hij zou het wel opnieuw doen.” Een jaar geleden werden acht leerkrachten van de Hasseltse sportschool tegelijk geschorst, nadat een pak berichten uit hun Whatsappgroep ‘De 12' was gelekt. ‘Puur racisme, homofobie, discriminatie en bodyshaming’, stelde de advocaat van de klokkenluider. Vandaag kent iedereen zijn straf, al zijn er nog enkele leraars naar de Raad van State gestapt. Hoe blikt de bewuste klokkenluider terug op die periode? “Wat altijd onderbelicht is gebleven: mijn cliënt wilde het algemene pestgedrag op de werkvloer aankaarten”, zegt zijn advocaat Michiel Van Kelecom.
    Hasselt