Links is het nieuwe fascisme

(Door: “Balkanske priče”)

Links is het nieuwe fascisme in de EU. Thierry Baudet werd onlangs belaagd toen hij arriveerde bij de universiteit van het Belgische Gent om daar een lezing te geven. De FVD-leider werd met een opvouwbare paraplu op het hoofd geslagen. Weer het resultaat van de constante demonisering door andere politieke partijen en de criminele media, die een sfeer creëren waarin rechtse politici worden ontmenselijkt en waarin immigranten op fluwelen kussens worden gedragen. Waarin vermeend “racisme” een vergoelijking is van fysiek geweld.

Wijlen Pim Fortuyn zei al een paar weken voor hij zelf vermoord werd: “Als mij iets overkomt, zijn jullie medeverantwoordelijk, jullie hebben namelijk meegeholpen de haat-cultuur tegen mij te voeden”. Op 6 mei 2002  werd de rechtse politicus Pim Fortuyn in koelen bloede doodgeschoten. De dader was de linkse milieuactivist Volkert van der Graaf, die verklaarde in zijn eerste verhoor: “Ik vond hem gevaarlijk. Fortuyn moest gestopt worden.” Forum voor Democratie (FVD), de oppositiepartij van Thierry Baudet, is al sinds haar oprichting een doelwit van dezelfde nazi-beschuldigingen, en niet zonder gevolgen. Tijdens een demonstratie van de extreemlinkse organisatie Antifa scandeerde een gemaskerde demonstrant: “Als je Thierry dood wil schieten, zeg dan paf”. In januari 2022 pleegde Antifa een aanslag met verfbommen op het partijkantoor van het FVD. Geert Wilders krijgt al jarenlang persoonsbeveiliging onder druk van heftige doodsbedreigingen. Hij zei al in 2007 dat er een links complot is om hem af te schilderen als iemand die buiten de wet staat, als de aanvoerder van een fascistische partij, die ondemocratisch zou zijn en overeenkomsten vertoont met de nazi’s, waardoor iemand kan denken dat onwettige middelen geoorloofd zijn om mij en mijn mensen af te stoppen. Extreemlinkse organisaties bestempelen rechtse partijen voortdurend als ‘fascisten’ en ‘nazi’s’, vooral als hun populariteit dreigt toe te nemen. Hun strategie lijkt erop gericht om verkiezingssucces te beperken door populaire rechtse politici te verketteren, zodat potentiële kiezers niet naar hun argumenten luisteren, omdat ze zich te moreel bezwaard voelen. Als links rechts steeds wegzet als racist, fascist of nazi en de schuld geeft van rechtsextreme aanslagen, dan is het net zo verantwoord en legitiem om links als terroristen te bestempelen.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Links is het nieuwe fascisme

  1. robbie644 zegt:

    Voor zo ver ik heb het begrepen op verschillende kanalen, was het iemand uit de Oekraine die hem Putin lover noemde en fascist.

    Geliked door 1 persoon

  2. Drs.E.N.Schilder zegt:

    De NSDAP was altijd al extreem links. Overal waar de S staat voor ‘sociaal’ staat díe eigenlijk voor fascisme of communisme. En nu heet het globalisme omdat het fascisme wereldwijd georganiseerd is

    Geliked door 4 people

  3. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Mocht het fout gegaan zijn: NSDAP

    Geliked door 1 persoon

  4. We leven in een linkse dictatuur. Het is zo typerend voor links om bij gebrek aan argumenten iedereen maar uit te maken voor Hitler, nazi enz. Om te kotsen is het.De echte fascisten (Hitler c.s.) deden niet anders.Toen Marcel van Dam hiermee destijds begon tegen Fortuyn (“U bent een minderwaardig mens”) was het een nieuwe en effectieve manier om angst te zaaien en de tegenstander te framen als extreem-rechts.Jaren achtereen werden PVV stemmers weggezet als domme tokkie’s, ondanks dat onderzoek uitwees dat veel hoogopgeleid volk PVV stemde.Uitsluiten is het nieuwe regeren geworden,een dictatuur waardig.Intussen zitten linkse rakkers al overal op machtsposities de media en het onderwijs in EUropa.

    Geliked door 5 people

  5. karton zegt:

    Het linkse gajes is ‘t meest gewelddadig deel van de bevolking; tot hen behoren óók Vette Fransje + consorten, Rutte, Qut Quag, Jetje enz.

    Geliked door 5 people

  6. Nederland is een land waar rechtse intellectuelen en politici vogelvrij worden verklaard.PVV kamerlid Dion Graus is een paar dagen geleden in een park bij het politiebureau in Zwolle bedreigd geweest door een groep Marokkaaanse personen. Dat zei het kamerlid tijdens het tv-programma Knevel en Van den Brink.Graus vetelde in de uitzending dat hij voor een kort bezoek was in Zwolle, en dat hij door een groep Marokkaanse personen werd beledigd en achtervolgd. Vervolgens zei het kamerlid: “Ik kreeg van vier die beren achter mij aan. Ik heb moeten rennen voor mijn leven”.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie