Translate

zaterdag 21 oktober 2023

Ondanks slechte communicatie een overzicht van de dierenwelzijnsorganisaties in Gaza en Israël die met gevaar voor eigen leven de dieren helpen


Via www.dierennood.nl en www.dierenhulp.nl hebben velen van u al donaties gedaan voor dierenvoer.  Namens alle dieren honden, katten, ezels, paarden, schapen en nog veel meer dieren, bedankt !

https://www.facebook.com/Bethlehemshelter/ 

Uw donaties zijn goed aangekomen!!!

https://networkforanimals.org/appeal/israel-palestine-emergency-relief-october-2023/     Deze organisatie heeft nu de regie over meerdere shelters en zo komt alles beter op zijn plek en bij de dieren in nood. 

https://en.letlive.org.il/

Onze partner, Let the Animals Live (LTAL) in Israël, werkt de klok rond om voedsel voor huisdieren te verspreiden en dieren te evacueren uit enkele van de gevaarlijkste gebieden. De toegang tot de zwaarst getroffen regio's is momenteel beperkt tot het leger, maar onze partner werkt samen met goedhartige soldaten om voedsel te verdelen binnen deze rampgebieden. Het leger helpt ook om gevangen en gewonde dieren in conflictgebieden te redden en over te dragen, zodat ze kunnen worden geëvacueerd naar de veiligheid van het opvangcentrum van de LTAL in Kfar Ruth, centraal Israël. Het asiel herbergt al meer dan 250 katten en honden en wordt momenteel overspoeld met meer, van wie velen lijden aan gruwelijke brandwonden en gebroken ledematen.

Ontroerend !!

LTAL neemt tientallen zwaargewonde dieren op die dringend veterinaire noodhulp nodig hebben en distribueert dagelijks voedsel voor huisdieren. We MOETEN geld overhaasten om de levensreddende voedings- en evacuatiemissies van ons team te ondersteunen EN dierenartsrekeningen voor de gewonden te helpen dekken.

Doodsbange dieren gevangen in de Gaza-Israël catastrofe. 3Bron: Anas Baba / Sulala Animal Rescue

https://www.facebook.com/SulalaSociety dagelijks beelden, video's updates via hun Facebook

Sulala Animal Rescue (SAR) in Gaza zorgt voor 400 honden en 130 katten in zijn asiel en pleeggezinnen en talloze meer op straat. Op dit moment is rook van de beschietingen en donderende explosies te zien en te horen vanuit het asiel, waardoor de dieren in een constante staat van angst verkeren. Nadat de inwoners van Gaza het bevel hadden gekregen om binnen 1 uur 24 miljoen mensen te evacueren, haastte SAR zich naar de scène en riskeerde hun leven om huisdieren en hun eigenaren in veiligheid te brengen. Ongeacht het gevaar, onze teams zijn er en vechten om dieren te redden die het risico lopen te worden gedood in de oorlogsgebieden.

We moeten het lijden van deze vreselijk getraumatiseerde dieren verzachten. Aangezien voedsel, brandstof, water en medicijnen bijna uitgeput zijn, hebben we uw steun nodig om onmiddellijk geld te haasten, zodat SAR de broodnodige voorraden voor dierenslachtoffers kan opslaan.

Onze partner, Starting Over Sanctuary (SOS) in Israël, heeft meer dan 80 katten, honden, ezels en paarden opgevangen die zijn achtergelaten door eigenaren die conflictgebieden ontvluchten. 

Ons team heeft EEN TON voedsel geleverd voor hongerige, lijdende en gevangen katten in de oorlogsgebieden. Met meer dan 900 dieren die zijn gered van ernstige verwaarlozing en mishandeling die het asiel al naar huis bellen, heeft SOS dringend hulp nodig met extra fondsen voor voedsel en medische rekeningen voor de viervoetige oorlogsslachtoffers van Israël.


Veel dierenvoer komt binnen

Animal Environment Association (AEA) in Bethlehem, Palestina, zorgt voor 100+ dieren. Deze dieren hebben dringend behoefte aan voedsel, water, medicijnen en dekens. Wij helpen.  

https://www.facebook.com/Bethlehemshelter/







Geen opmerkingen:

Een reactie posten