Aboutaleb stemt in met Pro-Turkse demonstratie tegen politiegeweld (ad.nl)


Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft ingestemd met een pro-Turkse demonstratie tegen politiegeweld. Demonstranten mogen morgen tussen 17.00 en 19.00 uur in optocht van het plein bij Rotterdam Centraal naar het Schouwburgplein lopen. ...

door Havermout in Binnenland  ·  94 Reacties

  • 6
  • 671x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@37 "O? Je ging er dus al van uit dat hij verder ging met liegen?"

Nee, want als ik gedacht had dat er gelogen was had ik niet op de VVD gestemd. Dat "liegen" is een uitvinding van onwetenden die geloven dat verkiezingsbeloften stand houden in een coalitie.

8
51 Mrs. K

@51 Maar, Rutte heeft zelf toegegeven te hebben gelogen. Dus, wat lul jij slap? =D

6
52 Bluth

@43 #13 heeft ook niet door dat er op dat ogenblik tienduizenden mensen in het centrum rondlopen ivm koopavond. Hij ziet het dus ook niet erg als een bezaar om die mensen met rellen op te zadelen met alle vervelende gevolgen die dat kan hebben.

3
53 TedjeR

@47 Dan begrijp je @38 niet. Er zijn voldoende handvatten om haatzaaien, etc. aan te pakken. Daar hoef je geen demonstraties voor te gaan verbieden.

6
54 Mrs. K

@43 Als het uit de hand loopt draaien de Rotterdammers op voor de kosten van de inzet van de ME, vernielingen, etc.

Als je de demonstratie verbiedt ben je dat voor. ^_^

5
55 21st Century Guy

@50 Dan had je dus toch wel gedacht dat er een algeheel verbod zou komen op demonstraties door AK-partij-fans. Net ontkende je dat nog.

6
56 Mrs. K

@55 Als je ongewenste meningen verbiedt ben je ook wat voor. Beter misschien allemaal vast preventief vastzetten question

5
57 Mrs. K

@52 Iets niet na kunnen komen is niet hetzelfde als liegen.

7
58 Mrs. K

@57 Ik ben niet zo'n fan van demonstraties het slokt de nodige politiecapaciteit op en kan zorgen voor schade aan lijf en goed als de gemoederen oplopen en veel impact heeft het meestal ook niet mensen denken oh daar heb je weer zo'n demonstratie en lopen gewoon door.

2
59 21st Century Guy

@54 Zoals pro-ISIS demonstranten met hun vlaggen voor de neus van de politie konden wapperen zonder dat men er iets aan deed? Zoals er "dood aan de Joden" kan worden gescandeerd in de openbare ruimte door en grote groep mensen, zonder dat de politie er iets aan doet? Haat zaaien doen deze Turken al door pro-Erdogan te zijn, zoals je per definitie ook haat zaait wanneer je pro-Hamas en/of pro-ISIS bent.

@56 Volgens mij begrijp je het niet helemaal meer.

Ik heb geen enkele maal gedacht dat er een algeheel verbod zou komen. Ik dacht vanaf het begin al dat het verbieden van de bijeenkomst een aantal dagen geleden enkel en alleen voor politiek gewin was, en dat men daarna de demonstraties doorgang zou laten vinden.

@58 Als je iets beloofd waarvan je van te voren weet dat je het niet na kan komen, dan lieg je. En dus heeft Rutte zelf toegegeven te hebben gelogen. Maar ja, een aantal PVV-ers hebben oogkleppen op wat betreft Wilders, u heeft dat met Rutte en de VVD.

4
60 Bluth

Allee Rutte laat nu maar eens zien dat je de verkiezingen gewonnen hebt ondanks toch verlies t.o.v. de vorige keer.

3
61 Interessant

@59 Er zijn ook demonstraties die wel netjes verlopen. Die van de SP bv. Ik heb daar niets mee, noch met de Turken of GL-types die demonstreren voor meer "verbinding". Als mensen behoefte hebben aan demonstraties, lekker laten gaan, vind ik. Alleen graag enorme straffen aan relschoppers uitdelen.

5
62 Mrs. K

@55
Het verbieden van een demonstratie is geen garantie dat er geen ME ingezet hoeft te worden en vernielingen plaatsvinden. Integendeel met deze groep zou ik zeggen..

2
63 GreyB

Zwakkeling! Maarja ik kijk nergens meer van op in dit land.

7
64 Amrock

@63 Ach dan er kunnen er wat lege cellen gevuld worden..

3
65 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

66 The Crusader

@60 Die pro-IS-demonstranten, waren die niet aan het haatzaaien dan? Wel blijven opletten: ik schrijf dat men aangepakt kan worden voor haatzaaien. Dat dat niet op hetzelfde moment gebeurt, wil niet zeggen dat haatzaaien opeens toegestaan is. Wilders werd toch ook plotseling niet het podiumpje afgetrokken?

"Haatzaaien doet men al door pro-Erdogan te zijn" is natuurlijk flauwekul. Wie geïndoctrineerd wordt is zich daar meestal niet van bewust. Wat wou je ertegen doen, alle aanhangers van een buitenlandse partij opppakken? Een soort gedachtenpolitie instellen om ook de niet-demonstranten die AKP stemmen aan te kunnen pakken?

"waarvan je van te voren weet dat je het niet na kan komen" Je hebt dus een glazen bol. Hoe weet jij wat niet na te komen was? En hoe weet jij dat Mark Rutte weet wat niet na te komen was?

7
67 Mrs. K

@64 Juist uitermate sterk van Aboutaleb. Niet zomaar 'meningen' verbieden omdat ze je niet aanstaan en laten zien dat we hier wel een democratie hebben waar demonstratie een van de grondrechten is.

5
68 JackKropotkin

Demonstratie tegen politie geweld? Hallo zeg door deze demonstratie door te laten gaan geef je toe dat de politie fout was die avond. Wat een onzin en wat voor een vernedering voor het gezag, aflassen die onzin, Ow wacht het is 16 maart het mag weer :O

5
69 lisaaatjuh

@66 Als ze dat uit eigen beweging doen heb ik er geen moeite mee. Wel nog een flink stuk lopen vanuit Rotterdam.

2
70 JackKropotkin

@69 Haha sommige mensen hebben echt een inburgeringscursus nodig question

9
71 Mrs. K

* Verwijderd door de redactie *

72 The Crusader

Als je demonstraties verbied dan gebruik je dezelfde methodes als Erdogan.

5
73 Rinze

@68 Jij snapt het (grapje) question
De VVM en vrijheid van demonstratie is juist vanwege meningen die je niet aanstaan opgenomen in de Grondwet. Als het alleen om meningen gaat waar iedereen het wel over eens was hadden ze de zulke grondrechten er niet in hoeven zetten.

Best wel eng, het aantal mensen dat uit onwetendheid niets op heeft met de democratische rechtsstaat.

7
74 Mrs. K

@69 " Hallo zeg door deze demonstratie door te laten gaan geef je toe dat de politie fout was"

Klinklare nonsens. Dacht je dat Aboutaleb het ook eens was met Pegida? Volgens mij moet je eens leren dat er een verschil bestaat tussen iets toestaan (recht van demonstreren) en dezelfde mening hebben.

3
75 JackKropotkin

@71 De TK heeft onlangs het wetsvoorstel voor de Participatieverklaring aangenomen. Deze verklaring van nieuwe Nederlanders behelst het kennen en erkennen van de Nederlandse normen en waarden (volgens onze Grondwet). Inderdaad zou deze ook wel eens handig / noodzakelijk kunnen zijn voor een aantal autochtone Nederlanders.

6
76 Crannbuidhe

@71 Van een paar jaar minimaal.

6
77 JackKropotkin

@76 Absoluut.

5
78 JackKropotkin

Die slechte verliezers die schrijven, "de verkiezingen zijn achter de rug, dus nu mag het" hebben eigenlijk best wel een beetje gelijk.

Had hun partij genoeg zetels gehaald dan was de toon gezet om dit land in een tweede Turkije te veranderen waar men met scherp schiet op demonstranten en tegenstanders het gevang in gooit.

8
79 Mrs. K

@74 Dat is nou (uit onwetendheid) de rechtsstaat 'verdedigen' door de rechtsstaat af te breken en de vrijheid 'verdedigen' door de vrijheid te beperken.

4
80 Crannbuidhe

Zolang ze protesteren met argumenten en niet met geweld, ga je gang jongens en meisjes.

4
81 solidsteel

@75 We zullen zien, moet ik nu in het hoekje omdat ik mijn huiswerk niet heb gemaakt? question Ik moet niks hè ik gaf OOK mijn mening :p

5
82 lisaaatjuh

@76 Ik heb daar ook al aan gedacht. Op school moeten die grondrechten beter onderwezen gaan worden. Voor degenen die dat op school niet mee hebben gekregen zou zo'n participatieverklaring iets kunnen zijn.

Het is nogal onredelijk om wel ondertekening van de participatieverklaring te verwachten van nieuwkomers als een deel
van de hier aanwezigen er geen boodschap aan heeft.

8
83 Mrs. K

@79 Hoezo verliezer ? Ook daar heb ik mijn mening over. Kan wel zo zijn, maar het voelt niet zo, de wereld draait door en beter positief dan negatief door het leven gaan toch?

4
84 lisaaatjuh

@84 Oh, heeft de PVV, en daarmee de PVV-stemmers, niet verloren dan? En is het niet nogal zuur om boos te zijn omdat na de verkiezingen grondrechten nog blijken bestaan?

10
85 Mrs. K

@85 Vvd heeft gewonnen en de rest hobbelt er achter aan, allemaal verliezers dus? Boos ben ik niet ik gaf alleen aan dat ik niet eens ben met zijn besluit. Mijn mening en dat mag :p

4
86 lisaaatjuh

@81 Je hoeft niet te demonstreren met argumenten, je mag ook een sonate van Mozart zingen. Je mag alleen idd geen geweld gebruiken of direct haatzaaien en met IS-vlaggen zwaaien zal wss ook niet toegestaan zijn.

6
87 JackKropotkin

@82 Natuurlijk mag dat en ik mag het met jouw mening niet eens zijn. Het idee ook van Aboutaleb zeg maar question.

3
88 JackKropotkin

@88 Mooi zo :p

3
89 lisaaatjuh

Kijk de verkiezingen zijn voorbij en dan geven ze weer toe aan dat gepeupel. Als ze ze zich hadden gedragen was dit allemaal niet nodig geweest. Maar ja ze kruipen weer in bekende rol nl die van het slachtoffer.

1
90 Framazi

* Verwijderd door de redactie *

91 The Crusader

@87 : Dat kan ook idd, maar meestal wil je regens tegen protesteren en wil je dat dmv protest duidelijk maken. Anders ben je eigenlijk gewoon een straatmuzikant.

2
92 solidsteel

Beter in optocht richting de haven.. kunnen ze gelijk verscheept worden richting turkije

0
93 Hanicole

Als ze gaan demonstreren tegen politiegeweld..... dan mogen ze volgende week weer een demonstratie hebben. Ik ga er ten miste van uit dat de politie morgen keihard op mag treden....

0
94 LoydMorris

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Offtopic

"Volgens mij is nu alles al een keer gezegd. Ja, het is jammer dat het allemaal zo gelopen is maar je zag het een jaar geleden al aankomen.Zo ...

zojuist geplaatst door Graaier1000

skapoe
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Van den Burg, de man die eigenhandig Nederland in een haatbaard enclave heeft omgetoverd, noemt anderen "eng"....

1 minuut geleden geplaatst door skapoe

Benzardi
Tijd voor nostalgie: Legendarische Sjors en Sjimmie Borden en Mokken commercial uit 1997

Sjors en Sjimmie stonden altijd in de EPPO.Dat waren leuke strips en daar was niets mis mee, maar ja ......................................teg...

2 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@1 Bijna 15 jaar is bij jou een paar jaartjes? Halsema is pas sinds 2018 burgemeester. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

skapoe
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

What the hell, Agemeister!...

5 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Mein Gott, je mag niet meer van jouw land houden....

6 minuten geleden geplaatst door skapoe

Benzardi
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@1Ze lult weer als een kip zonder kop....

6 minuten geleden geplaatst door Benzardi

DikkeTor
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Nou nou nou, in Canada zouden ze zeggen "Waarom pleegt u geen zelfmoord, we hebben gratis pillen" :) Echt gebeurd....

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

skapoe
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

"volgens onderzoek"en hoe zit het met schade door haatbaarden?...

6 minuten geleden geplaatst door skapoe

Bop
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@14 Zie reactie @11 voor het intellect van Slavink. ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Hot Girls Lesbian SexXvideos TufoDonboruFull Sex MoveHentai StigmaSexyy Red PornLily Love BangbusHentia Fairy TailDoggers VidsDaddaughter XxxHentaigasmaEscorts Mear MeLeaked Celebrity PornosFurryhentai GamesSex Video Hd FamilyTamanna Tamanna Sex VideosKristen Scott PornstarFree Xrated VideosPhoto PornosMom And Son Xxx HotShakeela Sex Video ComDonatella DamianiXnxx DoktarFap Nights At Frenni's Night ClubBbwtitfuckXx English Sex VideoNatsu IgarashiMassage SeductionHollywood Hot PornMom Caught Son PornShina Yuna JavDeesirenForced OrgasumLesbuan Massage PornEnglish Sexy Video Full HdMegha Akash XnxxBrazzers NightKendra Lust XCuckoldhentaiKayley GunnerBig Boobs Full HdPakkadStepmom LesbianpornX Rated TiktokFilmes Pornográficos Em PortuguêsAnimes PornograficosClassmate XxxAnmol XxxSloppy RimjobPublic Humilliation PornVidearnEiza González NudeXxx Photo PhotoSex Vedio In TamilMom Pron SexHindi Hot XvideoBangla Xx VideoEscirt SexeFirst Night Chudai VideoMegan Hall PornGianna Michaels BoobsSara Rue NudeMega TiitsTelugu Bf PhotoCurtonBig Titis HotPorn DaiperXxx Bhabhi CartoonGrandmas CummingWeb VoyeurLiterotica .comVideo Sexual GaySexy JacklineCumshot ComMaddness PornShakeela XvideoBollywwod PornHeels In PornSkip The Games WebsiteMia LinzFegalvao OnlyfansGay Chat RoulletteEroge De Subete Wa Kaiketsu DekiruPornpocDesi Indian Xxx ComFake Driving SchoolTeen Old PornRae Lil Black NudeNude Perfect BoobsPorn360Lena Paul EscortSpanish Porn VideosSwetha Menon SexyGroup FingeringPelis De AdultosNew Telugu Sex ComNew Defloration VideosBest Story Sex VideosGay FrotAsian Onlyfans PornXxx666Vanessa JhonsXxx Sasur BahuBangladeshixxxvideoDelish MediaIndian Teen Pron VideoIndian Pron Web SeriesXxx Desi First TimeMoti Gand PornAdult Chobi Adult ChobiChitra SexAmsterdam PornSaegusa ChitoseMoommy Got BoobsBangbros.ocmFree Celberty PornClitoris HugeMadres PutadScarlettgraceofMia Melano Blacked RawAuntyridingJennifer Aniston XxxChor PornFreeblackporn MoviesSunyliyoni XxxMia Monroe Only FansNhentai FemboySexy Cowgirl OutfitTbfe TreacheryXvideos Brazzers Mom SonMaya Abou Rouphael NudeMallu Blue FilmSunny Leone Sexy Video Full HdFree Gay Porn SitesSolo Man MasturbationMasterbaiting MomsMoon Mami PornValarie Kay AnalFree Pornhd VideosPornos RussosThe Best Videos PornEvangelin Lilly NudeBihari Blue PictureTamil FingeringLegend PornAriel Is NakedPunisjment PornTravestichztKambi KathaXhamstar Dasi