Etnische zuivering van Duitsland in sneltreinvaart: Klein dorp met 2.500 inwoners komt in opstand tegen plannen om bijna 900 migranten te huisvesten

2

Bewoners in een kleine dorpachtige wijk van München, gelegen nabij de landelijke buitenwijken van de stad, komen openlijk in opstand tegen meer migranten in de wijk, die al met 400 kampt.

In een verhaal dat zich in heel Duitsland afspeelt, vecht het district Johanneskirchen tegen de demografische transformatie. De beweging tegen de massale hervestiging van migranten in het kleine district wordt geleid door een cardiologiearts, Alexander Leber, die drie dochters heeft, samen met tientallen burgers uit het gebied, schrijft J. Cody.

“Ze hebben een schroefje los”, zegt Leber, die helpt bij het runnen van een website voor hun burgerinitiatief.

Er zouden direct in de kleine ruimte twee nieuwe migrantenopvangcentra moeten worden gebouwd, één met 284 plaatsen aan de Mirabellerweg en een andere aan de Glücksburgerstraat met 190 plaatsen. Het probleem is dat de stad al 400 migranten heeft gehuisvest in een voormalig hotel vlakbij het treinstation.

“Johanneskirchen is als een dorp. Dan hebben we bijna 900 vluchtelingen per 2500 inwoners. De nieuwe accommodaties komen op het open veld – daar is helemaal geen infrastructuur. Hoe moeten de mensen daar geïntegreerd worden? Er is ook geen concept!” schrijft Leber.

Leber zei tegen de krant Bild dat hoewel er “nog” geen problemen zijn geweest met migranten, het feit dat er zoveel tegelijk komen zeer problematisch is.

Ook het lokale bestuur, het districtscomité, staat sceptisch tegenover de plannen en constateert dat er geen ruimte is voor kinderen en jongeren in de lokale scholen. Zoals Remix News heeft gemeld, heeft de groeiende diversiteit van Duitsland in het schoolsysteem geleid tot een grote crisis, dalende normen en diepe conflicten binnen scholen.

Lees meer
Duitsland heeft meer immigranten nodig – Scholz

Leber merkt, samen met zijn collega-campagnevoerders Verena Kerth en Martin Krug, ook een verontrustende trend onder liberalen op.

“Rood-Groen duwt alle vluchtelingen naar de buitenwijken. Ook in het stadscentrum staan ​​leegstaande kantoorpanden en hotels. Waarom plaatsen ze daar geen mensen? Willen de gemeentebesturen geen vluchtelingen in hun eigen wijken?”

De woordvoerder van de sociale dienst van München, Frank Boos, verdedigde het besluit en stelde dat er weinig geschikte plekken in de stad zijn.

“Waar er een goede infrastructuur is, zijn er meestal geen geschikte gebieden beschikbaar voor woningbouw. Vrijwel alle gemeenten, inclusief München, worden hiermee geconfronteerd. We moeten daarom vertrouwen op compromissen”, aldus Boos.

De ongelijke verdeling van migranten in München is echter goed gedocumenteerd

Advertisement
. De rijkste wijken Herzogpark, Altbogenhausen en Parkstadt, evenals Oberföhring, zijn er allemaal in geslaagd om huisvestingsplannen voor vluchtelingen te vermijden, terwijl de landelijke buitenwijken van München een grote toestroom van dergelijke bewoners hebben gekend.

In feite geldt deze zelfde trend over de hele wereld, waarbij liberale blanken de diversiteit ontvluchten of doortrekken naar andere locaties. Deze trend is bijvoorbeeld goed gedocumenteerd in Parijs.

Lees meer
In Iran geboren ‘migratieonderzoeker’: Duitsland is niet van de Duitsers

Soortgelijke veldslagen vinden plaats in andere delen van Duitsland, waaronder in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. In de stad Grevesmühle stemde 91 procent van de inwoners van de stad tegen een containerdorp voor migranten, maar de burgemeester stelde dat migranten gewoon elders in de stad zouden worden gehuisvest, inclusief tenten. In verschillende steden, waaronder Berlijn en Zuid-Duitsland, worden senioren uit hun huizen verwijderd om plaats te maken voor migranten. In het dorp Uphal werden 500 inwoners gedwongen 400 migranten op te nemen, ondanks hevig verzet van de lokale bevolking.

De linkse regering van Duitsland promoot momenteel meer immigranten voor Duitsland. Uit recente opiniepeilingen  blijkt  dat de steun voor de heersende regering een recordlaagte heeft bereikt, terwijl de anti-immigranten AfD naar een record van 23 procent is gestegen. Duitsers beschouwen immigratie in hoge mate als hun nummer één probleem, waarbij 44 procent zegt dat dit de meest urgente zorg is. Uit een andere peiling van deze maand bleek dat 64 procent van de Duitsers vindt dat het land minder migranten moet accepteren, en hetzelfde aantal zegt dat migranten meer nadelen dan voordelen met zich meebrengen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
De omvolkings-genocide is nu onomkeerbaar: Meer dan 40% van de schoolkinderen in Noordrijn-Westfalen heeft een migratieachtergrond

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
6 maanden geleden

Mensen worden vaak achteraf waker als ze voor hun deur staan en vriendelijk vragen om op te zouten.
Jammer maar dan zingen we toch gewoon welkom ,welkom etcetera.

Jos
Jos
6 maanden geleden

Ik geloof serieus dat die Duitsers nog steeds geloven het te schaffen.
Jammer wel dat een deel van die klaplopers alvast hier een onderdak zoekt.