Onderzoek naar gevaccineerde ratten en menselijke hartcellen laat zien hoe harten beschadigd raken

1

Experimenten met ratten hadden daarom moeten worden uitgevoerd voordat mensen als proefratten werden geïnjecteerd.

In een nieuwe laboratoriumonderzoeksbrief konden wetenschappers van het Giessen Instituut voor Fysiologie (Duitsland) en het Nationale Hartlaboratorium van de Semmelweis Universiteit (Hongarije) eindelijk enkele mechanismen vaststellen die bepalen hoe Covid-vaccins de harten beschadigen, schrijft Igor Chudov.


Voordat ik verder ga, wil ik onze betalende abonnees bedanken: dankzij hun geldelijke bijdragen kon ik de volledige onderzoeksbrief van het British Journal of Pharmacology kopen. Dankzij Substack-abonnementen kunnen mijn rapporten verder gaan dan krantenkoppen en gratis samenvattingen, omdat ik volledige versies van veel niet-gratis artikelen koop. Mijn onbaatzuchtige betalende abonnees krijgen geen extraatjes of voordelen (behalve mijn oprechte dank): geen alleen betaalde reacties, geen alleen betaalde inhoud, enzovoort.

Dus als u een gratis abonnee bent, bedank dan alstublieft onze betalende abonnees (en overweeg uw abonnement te upgraden, maar alleen als u het zich kunt veroorloven).


De peer-reviewed studie achter een betaalmuur staat hier:

… deze studie onderzocht het effect van mRNA-1273 en BNT162b2 op de functie, structuur en levensvatbaarheid van geïsoleerde hartspiercellen van volwassen ratten gedurende een periode van 72 uur.

Belangrijkste resultaten

In de eerste 24 uur na toediening veroorzaakten zowel mRNA-1273 als BNT162b2 geen functionele stoornissen of morfologische afwijkingen. Na 48 uur werd expressie van het gecodeerde spike-eiwit gedetecteerd in ventriculaire hartspiercellen voor beide mRNA’s. Op dit moment induceerde mRNA-1273 zowel aritmische als volledig onregelmatige contracties geassocieerd met zowel onregelmatige als gelokaliseerde calciumtransiënten, die aanwijzingen geven voor een significante disfunctie van de cardiale ryanodinereceptor (RyR2).

Daarentegen verhoogde BNT162b2 de contractie van hartspiercellen via significant verhoogde activiteit van proteïnekinase A (PKA) op cellulair niveau. Conclusies en implicaties Hier hebben we voor de eerste keer aangetoond dat in geïsoleerde hartspiercellen zowel mRNA-1273 als BNT162b2 specifieke disfuncties induceren die pathofysiologisch correleren met cardiomyopathie. Zowel een verminderde RyR2 als een aanhoudende PKA-activering kunnen het risico op acute cardiale gebeurtenissen aanzienlijk verhogen.

Wat deze studie toevoegt

We weten al, op basis van markers voor hartschade bij mensen, dat COVID-vaccins hartschade veroorzaken, soms verborgen, en dat is verre van zeldzaam:

COVID-vaccins beschadigen ALLE harten, zo blijkt uit onderzoek

Wat niet zo duidelijk is, is: wat gebeurt er precies met de harten waardoor er biomarkers voor schade ontstaan?

Omdat wetenschappers de harten van levende mensen niet kunnen verwijderen en in stukken snijden, blijft het mechanisme van deze schade mysterieus. Het helpt niet dat de FDA, Pfizer en Moderna weigeren gegevens vrij te geven uit vervolgonderzoeken naar myocarditis.

Het Duits/Hongaarse onderzoek dat we beoordelen, draagt bij aan een gedetailleerde, in vitro laboratoriumanalyse van wat er precies gebeurt met de hartspiercellen (cardiomyocyten) onder omstandigheden die typisch zijn voor een ontvanger van COVID-vaccins.

De auteurs, Schreckerberg et al., verwijzen ons eerst naar een biodistributiestudie waarin de concentratie van COVID-vaccins in de harten van Wistar-laboratoriumratten na vaccinatie werd gemeten. De wetenschappers pasten dezelfde concentraties toe op de hartcellen van jonge mannelijke ratten, evenals op menselijke hartcellen:

Advertisement

In deze studie werd de gebruikte hoeveelheid mRNA berekend op basis van de lipidenconcentratie die 2 uur na injectie van 50 µg [3H]-gelabeld LNP-mRNA in het rattenhart werd gedetecteerd.

Wetenschappers gebruikten celculturen om een experiment uit te voeren dat niet werd beïnvloed door de vele complicaties die gepaard gaan met het testen van de harten van levende organismen. Ze hadden echte controlegroepen: petrischalen met hartcellen die geen mRNA-injectie kregen.

De hartcellen, cardiomyocyten genaamd, ondergingen schadelijke veranderingen na in-vitro “vaccinatie”. Vergeleken met de controlegroep functioneerden de gevaccineerde hartcellen op verschillende manieren niet goed:

De auteurs leggen uit hoe beide vaccins de hartspiercellen beschadigen:

Immuunreactie is opzettelijk uitgesloten !

Een groot deel van de discussie over ‘myocarditis’ gaat uit van hypothesen dat het hart wordt beschadigd door de immuunafstoting van hartcellen door ons lichaam.

De studie van Schreckerberg die we bespreken heeft dergelijke immuunreacties met opzet uitgesloten omdat er gebruik werd gemaakt van celculturen zonder enige immuuncellen. En toch ontdekten ze schadelijke effecten op hartcellen (cardiomyocyten). Er zijn meer oorzaken van hartbeschadiging dan immuunreacties kunnen verklaren, zo laten de auteurs zien door elke immuungerelateerde factor uit te sluiten.

We moeten de intentie van de auteurs om zich te concentreren op één specifiek aspect van vaccinatie waarderen.

De auteurs trekken een sterke conclusie tegen vaccins!

De tijden veranderen! Hier is het meest verbazingwekkende deel, dat zelden wordt gezien in peer-reviewed onderzoeken die in officiële tijdschriften zijn gepubliceerd. De auteurs nemen geen blad voor de mond en zeggen dat we het geven van mRNA-vaccins aan mensen opnieuw moeten evalueren vanwege hun cardiotoxische effecten!

Zoals ik al vaak heb gezegd, is deze Substack-blog niet anti-wetenschappelijk. Dit is een pro-goede wetenschapspublicatie, altijd bereid om eerlijk onderzoek onder de aandacht te brengen, waarbij de auteurs vaak hun carrière op het spel zetten omdat ze de waarheid spreken.

Ik waardeer het elegante onderzoek van de Duitse en Hongaarse wetenschappers, al zou ik willen dat dit onderzoek was gedaan voordat miljarden mensen werden vergiftigd. Helaas zal er nu weinig veranderen, maar de waarheid komt eindelijk aan het licht.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Covid-vaccins beschadigen alle harten, zo blijkt uit onderzoek

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Jos
6 maanden geleden

Waarom zouden ze op ratten experimenteren als ze mensen met loze beloftes ook zo gek kunnen krijgen?