Duitse minister: we blijven ngo-schepen op Middellandse Zee financieren

(Door: Marit Nubé)

Al jarenlang pikken ngo-schepen bootmigranten op de Middellandse Zee op, waarna ze worden overgezet naar Italië. Vorige maand erkende de Duitse overheid deze boten ook zelf te financieren met belastinggeld. Nu zegt minister Baerbock van Buitenlandse Zaken (foto) dat haar regering nog jarenlang hiermee zal doorgaan.

Ngo-schepen die bootmigranten op de Middellandse Zee oppikken en overzetten naar Italië, blijken te worden gefinancierd door de Duitse overheid. Dit gaf het Duitse ministerie voor Buitenlandse Zaken vorige maand toe op sociale media. Naar aanleiding hiervan diende een groepje Europarlementariërs een setje vragen in aan de Europese Commissie over deze praktijken. Volgens FVD’er Marcel de Graaf dienen deze ngo’s namelijk ‘als verlengstuk van mensensmokkelaars’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitse minister: we blijven ngo-schepen op Middellandse Zee financieren

  1. karton zegt:

    Torpederen dat zootje.
    Jaag ze naar de zeebodem.
    Naar de haaien met die criminelen.

    Geliked door 5 people

    • Harry zegt:

      In het begin van die rampzalige toeristen , toen het pas begon , was er al een Italiaanse admiraal die voorstelde om een paar van de eerstvolgende boten uit het water te schieten .
      Daar hadden we ons een onvoorstelbare hoeveelheid mee kunnen besparen !
      Nu zijn er veerdiensten die dat tuig net buiten de Afrikaanse territoriale wateren oppikken !

      En kan iemand van Follow the Money nou niet eens achterhalen hoe al die zwarte horreborren aan zoveel geld komen voor zo’n reis .
      Wie sponsort dat ?

      Geliked door 2 people

      • Ravian zegt:

        Het zijn gewoon grotendeels criminelen die zichzelf middels drugshandel, overvallen, en prostitutie, de benodigde fondsen verschaft hebben…

        Like

    • Blaffertje zegt:

      Goedzo karton.
      Dan hebben ze nog enig nut als visvoer 😉

      Geliked door 2 people

    • olieklippie zegt:

      En die groene shit erbij.😡😡😡

      Geliked door 2 people

  2. bobzelf zegt:

    U ZIET HIER DAT HET DUS ”””GEEN ONGELUKKIE “” IS EN WAS !!!!!!

    DUS LATEN WE ER EEN EIND AAN MAKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    AAN U DE KEUS …….. GA ZO LEKKER DOOR EN VERNIETIGD NEDERLAND !!

    OF STEM PVV . LIFE IS NOT SO DIFFICULT ..

    THE ONE AND ONLY GRENZEN SLUITER GEERT WILDERS ..

    WHO ELSE . ?? WHO FUCKING ELSE ??

    OOM THE ASHOLES OVER YOU

    Geliked door 2 people

  3. BosscheBol zegt:

    Dan gaan ze het binnenkort druk krijgen. 1 Miljoen lieve, onschuldige Palestijnen gaan komen. Hamas komt mee, natuurlijk, wij discrimineren niet.
    De eerste miljoen huizen die Hugo Schoonschoen zou gaan bouwen, zijn alvast besproken. Eigen risico van de zorgverzekering wat omhoog naar € 500, BTW naar 30% enzovoort. Op naar een prachtige samenleving!

    Geliked door 1 persoon

  4. hans zegt:

    Torpedo in dat ministerie van dat teringkreng!! Lijkt net zo’n stampvoetend zestien jarig meisje wat stiekem in de spiegel playbackt met een haarborstel als niemand kijkt. Alsof ze er nog jaren zit, dacht het niet wereldvreemde linkse volksvijandige kwezel!

    Geliked door 2 people

  5. ronjaspers zegt:

    Iedereen weet dat mensensmokkel zwaar crimineel,misdadig en strafbaar is.Buiten dit feit zijn het praktisch allemaal islamitische illegalen en geen vluchtelingen.En er zijn sinds de islamitische invasie naar europa sinds 2015 heel veel mensen verdronken.En het wordt nog gefinancierd van ons gestolen belastinggeld door die landverraders die zichzelf politici noemen.Natuurlijk in opdracht van de bilderberg groep (WEF)

    Geliked door 2 people

  6. Ravian zegt:

    “Volgens haar redden de reddingsacties de bootmigranten van een verdrinkingsdood”

    En dit is dus de grote leugen waar deze hele charade al jarenlang op drijft.
    Het betreft hier geen redding uit zeenood, en zelfs als dat wel zo zou wezen dan zouden de betreffende reddingsschepen deze drenkelingen volgens het reglement waar ze deze hele charade op baseren in de dichtstbijzijnde haven moeten worden afgezet, in een Noord Afrikaanse haven dus.

    Maar zoals gezegd, dit zijn geen drenkelingen, dit zijn gewoon mensen die in een prima functionerende door mensensmokkelaars bestuurde boot naar voor de kust wachtende NGO veerboten overgezet worden.
    Veerboten met linkse activisten bemanningen die, gefinancierd door de Duitse staat (en lieden als Soros en organisaties zoals de postcodeloterij), bezig zijn het socialistische Coudenhove-Kalergi plan uit te voeren, en daarbij de wet overtreden.

    De financiering van deze georganiseerde misdaad moet dus niet enkel gestopt worden, alle bij deze georganiseerde misdaad betrokken mensen dienen opgepakt te worden; van de matrozen van deze smokkelboten tot de activisten bij de betreffende NGO’s tot de politici die dit financieren en faciliteren.
    En dit hele zooitje dient dan vervolgens gewoon aansprakelijk gesteld te worden, voor de aangerichte economische schade, en voor hun medeplichtigheid aan alle criminaliteit die dit in Europa veroorzaakt heeft.

    Vervolgens komen we dan bij al deze zich illegaal toegang tot Europa verschafte ‘vluchtelingen’, wat voor het overgrote merendeel gewoon criminele parasieten zijn, en al het linkse tuig dat deze parasieten bij het zich binnen Europa nestelen geassisteerd heeft.
    Oppakken, beboeten, en het land uit flikkeren dan wel in de bajes mikken, afhankelijk van tot welke van deze twee groepen ze behoren…

    Like

Plaats een reactie