Sterfgevallen na hartaanval significant vaker in 2021, blijkt uit onderzoek

3

Wetenschappers en artsen waarschuwen sinds het najaar van 2020 herhaaldelijk voor de schade die kan worden verwacht van gentherapie, die met een Nobelprijs is bekroond. Steeds meer onderzoeken bewijzen dat de waarschuwing juist was en is. Vooral de schade aan het hart is enorm, zo blijkt uit een ander peer-reviewed onderzoek.

Gegevens uit Amerikaanse ziekenhuizen laten een dramatische toename zien van het aantal Amerikanen dat plotseling stierf na een onverwachte hartstilstand in 2021, zo blijkt uit een nieuw onderzoek, schrijft dr. Peter F. Mayer.

De studie werd geleid door Jennifer Z. Liu, een epidemioloog bij Public Health-Seattle & King County, en omvatte verschillende co-auteurs die de afdeling spoedeisende geneeskunde van de University of Washington School of Medicine vertegenwoordigden. De studie verscheen in Jama Infectious Diseases, getiteld “Acute SARS-CoV -2 Infection and Incidence and Outcomes of Out -of-Hospital Cardiac Arrest.” Onderzoekers constateerden een sterke stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van een hartstilstand buiten het ziekenhuis.

Voor de doeleinden van het onderzoek verwijst de term sterfgevallen buiten het ziekenhuis naar mensen die een onverwachte hartstilstand kregen en stierven voordat ze in een ziekenhuis konden worden behandeld, leggen de onderzoekers uit. De studie analyseerde deze dataset, waarin de aantallen mensen werden vergeleken die plotseling en onverwacht stierven.

De onderzoekers analyseerden gegevens uit Seattle en King County, Washington, van 2018 tot 2021. De dataset omvatte 13.081 patiënten, waaronder 7.102 die al dood waren toen de hulpdiensten arriveerden en nog eens 4.952 die werden behandeld maar vóór opname of overleden in het ziekenhuis.

Vergeleken met de jaren vóór de pandemie, dat wil zeggen 2018 en 2019, waren er in 2020 en 2021, dat wil zeggen tijdens de pandemie, 19 procent meer mensen die een hartstilstand buiten het ziekenhuis kregen, aldus de onderzoekers. Er was een toename van 27,2% in het aantal patiënten dat dood werd verklaard toen hulpverleners de patiënten bereikten.

De onderzoekers hielden echter geen rekening met de vaccinatiestatus. In plaats daarvan onderzochten ze de impact van COVID-19 op hartstilstanden buiten het ziekenhuis.

Uit het onderzoek bleek echter dat het aantal hartstilstanden in 2021 het hoogst was na de introductie van de COVID-19-vaccinatie.

Advertisement

Onderzoekers vergeleken de testresultaten van Covid met degenen die buiten het ziekenhuis een hartstilstand kregen. Van de mensen die tijdens de pandemie buiten het ziekenhuis een hartstilstand kregen en in leven bleven totdat de hulpdiensten arriveerden, testte 6,2 procent positief op COVID-19.

De positieve tests werden geregistreerd op het moment van de behandeling, in de twee weken vóór de hartstilstand of in de week na de hartstilstand. Van een willekeurige steekproef van mensen die bij aankomst dood werden verklaard, had slechts 3,7 procent een coronabesmetting.

De onderzoekers van de staat Washington zeiden dat mensen die tijdens de pandemie buiten het ziekenhuis een hartstilstand kregen, minder kans hadden om te overleven.

Ze merken op dat dit consistent is met eerder onderzoek. Uit het onderzoek ‘Out-of-Hospital Cardiac Arrest while the COVID-19 Pandemic: A Systematic Review’ blijkt dat het aantal hartaanvallen en sterftecijfers buiten het ziekenhuis tijdens de COVID-19-pandemie aanzienlijk is gestegen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. .

Er werd een voorbijgaande tweevoudige toename in de incidentie van infarcten buiten het ziekenhuis waargenomen, met een gelijktijdige afname van de overleving. Tijdens de pandemie veranderde de reactie van de bevolking op infarcten buiten het ziekenhuis: minder reanimatiemaatregelen door leken, langere responstijden door hulpdiensten en slechtere overlevingskansen voor infarcten.

De effecten van de angstpropaganda van de pandemische exploitanten worden hier blijkbaar zichtbaar wanneer mensen niet langer het vertrouwen hebben om andere mensen in nood te helpen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Covid-vaccins beschadigen alle harten, zo blijkt uit onderzoek

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Jos
6 maanden geleden

Ook de winnaars van de prijs hebben voor die effecten gewaarschuwd. Zodra partikels DNA niet van jezelf via een drager je cel zijn binnen gedrongen heb je een heel groot probleem.
Het DNA regelt op celniveau een aantal cruciale zaken die eenmaal verandert door niets zijn terug te draaien. Vergeet allerlei therapieën die anders beweren, de celkern bepaald alles.
Jammer voor jou als je bent ingespoten met die troep en veel sterkte.

Revelator
Revelator
6 maanden geleden

Pas aub de kop van je artikel aan, deze klopt voor geen reet!
p.s. dit is absoluut geen verwijt maar we zityten nu in het jaar 2023 en niet 2021.