Een vraag voor mevrouw Sigrid Kaag van D66

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; “Kingfisher voorheen Luc“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Een vraag voor mevrouw Sigrid Kaag van D66

  1. bobzelf zegt:

    RI…SS…ING LUL BEN JE DAAR ??

    OOM BOB

    Geliked door 3 people

  2. leeuw7 zegt:

    T.a.v: De corrupte zeer onbetrouwbare,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi-oorlogsmisdadigster-de terroristenvereerster Sigrid Kaag!!

    Deze Hamas strijders zijn van kinds af aan geïndoctrineerd en opgevoed met haat tegen Joden en christenen!!

    Door de financiële middelen te verschaffen aan deze criminele islamitische terroristische organisaties ondermijnd u de Israëlische samenleving!!

    Persoonlijk heb ik zelfs compassie voor de gehersenspoelde Hamas moordenaars!!

    Stop her oorlogshitsende,corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten kabinet Rutte en Co!!

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    Oekraïne verkoopt dus wapens aan Hamas
    Amerikaanse wapens bestemd voor Afghanistan en Oekraïne zijn in handen van Palestijnse groeperingen terechtgekomen

    Ans Pandey van Ansh Pandey 7 juli 2023in West-Azië Leestijd: 3 minuten lezen

    Ook dankzij de oorlogshitsende, corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia moordenaarsbende Rutte en Co!!

    Wapens van Oekraïners aan Hamas
    De implicaties van deze onthulling zijn alarmerend. De Israëlische militaire functionarissen uitten hun bezorgdheid over de gevaren van geavanceerde Amerikaanse en westerse wapens, die oorspronkelijk naar Oekraïne werden gestuurd en in de handen terechtkwamen van Israëls vijanden in de regio, waaronder Iran.

    https://tfiglobalnews.com/2023/07/07/so-ukraine-is-selling-arms-to-hamas/

    Met dank aan de collaborerende,zeer onbetrouwbare demissionaire,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER moordenaarsbende Rutte en Co!!

    Wie zwijgt stemt toe met het demissionaire,terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten kabinet Rutte en Co !!

    Vredestichters zijn momenteel niet te vinden in het demissionaire moordenaars regime van de WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Mooie praatjes vullen geen gaatjes!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische ,corrupte ,collaborerende ,gewetenloze ,satanische ,neonazistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s wereldwijd te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Geliked door 1 persoon

  4. leeuw7 zegt:

    t.a.v: De gecorrumpeerde neonazistische,oorlogshitsende,corrupte ,Woke,LGBTi WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigster-vaccinazi-terroristenvereerster Sigrid Kaag!!

    Stop het subsidiëren van terrorisme!!

    Stop de geldstroom aan de Palestijnen
    Het afslachten van weerloze Joden mag niet meer ongestraft blijven.
    7 oktober 2023 in Persberichten, Uit de pers Reading Time: 1 min read

    https://likoed.nl/2023/10/stop-de-geldstroom-aan-de-palestijnen/

    Deze hypocriete mevrouw Sigrid Kaag is de schande van Nederland!!

    De Palestijnse Autoriteit onder president Abbas rechtvaardigt deze aanval op onschuldige burgers. Hij is schuldig aan het voortdurend aanmoedigen van Palestijnse terreur, het belonen van Jodenmoordenaars, het weigeren om Israël te erkennen en het verspreiden van Jodenhaat.

    Stop de Nederlandse van overheidswege georganiseerde neonazistische,oorlogshitsende,corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s!!

    Like

  5. memaxq zegt:

    Kaag gaat vast met vent op jihad tegen Israël…………………

    Geliked door 2 people

  6. leeuw7 zegt:

    Anti-Israël activist Frans Timmermans
    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 23 mei 2013) (Laatste bewerking: 12 augustus 2019)
    Frans Timmermans was van 1 november 2014, eurocommissaris en tevens de eerste vicevoorzitter onder de Luxemburgse drankorgel Jean-Claude Juncker en tevens diens plaatsvervanger en rechterhand. Timmermans werd in 2019 door de PES, de sociaal-democratische groepering in het Europese Parlement gekozen tot spitskandidaat bij de verkiezingen voor het Europees Parlement 2019. Hij dacht Juncker op te kunnen volgen deze functie ging naar Ursula von der Leyen. Timmermans moest genoegen nemen met een benoeming als eerste vicevoorzitter, de tweede man binnen de Europese Commissie.
    Timmermans was van 5 november 2012 tot 17 oktober 2014 minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet- Rutte II. In deze functie presenteerde hij zich als een pro-PLO activist (Palestinian Liberation Organisation) en een felle criticus van de staat Israël. Nauwelijks in functie opende hij een aanval op Israël door het plan van de Israëlische regering, 1285 nieuwe woningen in het oostelijk deel van Jeruzalem te bouwen, scherp te
    veroordeelen. Dit tot groot genoegen van de bekende meezwijmelende anti-Israël kliek. Niet gehinderd door juridische en historische feiten zoals vastgelegd tijdens de Conventie van San Remo in 1920, kletste
    Timmermans maar een eind weg. Zo noemde hij het bouwen van nederzettingen in Israëls aloude thuisland (de Bijbelse gebieden Samaria en Judea) in strijd met het internationale recht. Timmermans concludeerde volkomen ten onrechtte dat Joden in Samaria en Judea daar illegaal zouden wonen. Hij verzuimde er bij te vermelden welk internationaal verdrag Israël verbiedt in deze gebieden te bouwen. Dat bestaat namelijk niet! Hij nam geen enkele moeite de ware feiten te onderzoeken, want deze vertellen, zonder ook maar enig punt van discussie, aan wie het land volkenrechtelijk toebehoort. Zijn uitspraken zijn niet alleen volledig in strijd met de San Remo resolutie maar ook met het mandaat van de Volkerenbond. Timmermans papagaait luidruchtig met de anti-Israël kliek en hun mediapropagandisten mee.
    Volgens Timmermans: ,,ondergraaft Israël met de bouwplannen de twee-staten oplossing, waarbij Israël en een toekomstige Palestijnse staat in vrede en veiligheid naast elkaar bestaan.”Timmermans heeft zich kennelijk ook nooit verdiept in de handvesten van zowel het kannibalen bewind in Ramallah als dat van de doodscultuur Hamas in Gaza. Beide streven onverkort naar de vernietiging van Israël.

    Een twee Staten oplossing is een project van en voor gestoorde idioten!!

    Klik om toegang te krijgen tot anti-israel-activist-frans-timmermans.pdf

    Ook de WEF-BILDERBERGER vaccinazi ,de klimaatfascistische psychopaat Frans Timmermans is een bedreiging voor Israël en ook Nederland!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde,demissionaire,oorlogshitsende,corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s kabinet van de pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en z’n eveneens zeer onbetrouwbare fascistische, neonazistische entourage!!

    Geliked door 3 people

  7. scherpschutter1943 zegt:

    mevrouw kaag hoerft haar mening niet te geven want die kennnen we al. ,Is moslima en probeert dat te verbergen. Wat ze niet kan verbergen is dat ze belastinggeld heeft gegeven en nog geeft, aan palestijnse terroristen om wapentuig te kopen waarmee ze israelische burgers doden. En dat stuk stront regeert nederland. ps. Rutte is niet veel beter want die geeft ook nog steeds geld aan palestijnse moordenaars. Dat doet hij omdat hij niet alle palestijnen over 1qkam scheert. De zoveelste schop in het kruis van de echte nederlanders. Maar goed, hij moet aan Herr Oberstormbahnfeurer Schwap rapporteren wat hij afgelopen week heeft gedaan om nederland grondig naar de kloten te helpen.

    Geliked door 6 people

  8. Julia zegt:

    Voordat Nederland weer eens haar grote bek open trekt zouden alle Nederlanders eerst eens wat huiswerk moeten maken. https://niburu.co/het-complot/18998-geen-schijn-van-kans-voor-de-inwoners-van-gaza Nee Rutte roept en de domme schapen geloven klakkeloos wat ze wordt wijs gemaakt zonder enige kennis van geschiedenis van o.a. het ontstaan van conflicten. Ditzelde geldt voor het conflicht Oekraïne/Rusland. Vergeet vooral niet dat onder elk koren giftig kaf zit zowel onder de gehate Moslims als de Christenen.

    Geliked door 3 people

  9. BigLJohn zegt:

    Sindsdien dient dit stuk schorem aangesproken te worden met MEVROUW Sigrid Kaag ? Kaagheks financierde Hamas met ons belastinggeld en nu is ze opeens niet aanspreekbaar. Teveel emoties met haar lievelingen; de Palestijnen en Hamas. Hoe is het toch mogelijk dat er in Nederland zulke onmensen rondlopen die nooit verantwoording hoeven af te leggen over hun misdaden tegen de mensheid.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie