Horror-video

Bekijk HIER de video.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Joop Soesan)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Horror-video

  1. Olie bol zegt:

    Dan de reacties van de Palestijnen, dat Israël eerst had moeten waarschuwen als die bommen komen, zie het NOS verslag, hoe durven ze.

    Geliked door 2 people

  2. Olie bol zegt:

    Hun gezichten staan mooi op beeld

    Geliked door 1 persoon

  3. Marijke zegt:

    Vreselijk. Ik heb al weer een ban op fb. Het geweld van Hamas verheerlijken mag wel en als je daar wat van vindt, dan krijg je een ban…

    Geliked door 3 people

  4. delamontagne zegt:

    Ik hoorde dit waarachtig [ = echt Waar ] op de NL-NPO radio +- 09.00 van de Hamas aanvaller, onmens.
    Of er bij werd gezegd dat ie Allaha-Hakbar riep of een kleine voetnoot erbij, de MUSLIM-[aanvaller ].
    Nee, niet zover ik weet .
    Maar ’t heeft uiteraard niets, maar dan ook NIETS met ’t geleuf van de wvrede te maken.
    Men moet de NL-toehoorders niet al-te-veel ongerust maken.

    In een van dergelijke geneurtenissen brak een Muslim Hamas attacker in het huis van de oma van bij Niz Oz, vlakbij Gaza[strook.
    Hij vermoordde haar, filmde het met haar smart-phone and bracht ‘r naar haar Facebook pagina.
    Zo kwam haar klein kind erachter…

    Geliked door 2 people

  5. J.v.d.Heijden zegt:

    Hier past slechts één oplossing: Gaza platgooien.

    Geliked door 4 people

  6. delamontagne zegt:

    De klein-dochter;

    Geliked door 2 people

  7. tea zegt:

    Dit bevestigt weer dat het om een fals flag gaat.

    Hier een video van Netanyahu uit 2019. In de video vertelt hij parlementsleden van zijn nationalistisch-zionistische Likud-partij: “Iedereen die de oprichting van een Palestijnse staat wil dwarsbomen, moet de versterking van Hamas steunen en geld overmaken naar Hamas.”

    https://www.dagelijksestandaard.nl/midden-oosten/israelische-media-citeren-netanyahu-in-2019-als-we-palestina-willen-voorkomen-moeten-we-hamas-versterken

    Netanyahu zit zelf achter deze aanval op zijn eigen bevolking.

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      tea.Die rat nethanyahu is een “marionetpop” van de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,ilumminati ze heten de rotschilds,ze zijn mede eigenaren van amerika en hebben veel macht over israel.

      Like

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    Israël vs Gaza, zo is het en niet anders!
    https://www.vrijspreker.nl/wp/2023/10/gaza-vs-israel/

    Like

  9. koddebeier zegt:

    De HAMAS “helden” in actie, laffe dolle honden die ongewapende burgers aanvallen en vermoorden !!

    Like

  10. Ravian zegt:

    De islam bevriest alle vooruitgang, en gezien de islam 1400 jaar geleden ontstaan is betekend dit dat de volgelingen van de islam zich wat hun gedragingen betreft nog ergens in het jaar 600 bevinden.
    En wat we momenteel zien is daar het gevolg van; één grote gewelddadige orgie van moorden en verkrachten.

    Met deze barbaren valt dus ook niet te praten en te redeneren, deze beesten, want dat is wat zij naar moderne maatstaven zijn, hebben slechts voor één ding respect, en dat is voor bruut geweld, voor bruut geweld zoals zijzelf ook gewend zijn te gebruiken.
    Als wij dus niet bereid zijn om ons tot datzelfde niveau te verlagen dan gaan wij ALLEMAAL door deze beesten vermoord en verkracht worden.

    Ik hoop ten zeerste dat dit nu eindelijk eens tot de meerderheid van al die deugende idioten doordringt, voordat de hele beschaafde wereld het slachtoffer is geworden van hun stupiditeit.
    En het is dus niet enkel Hamas, op de beelden uit de Gazastrook kan iedereen zien dat de hele bevolking aldaar aan deze geweldsorgie deelneemt, en zich met de slachtoffers, zowel dood als levend, ‘amuseert’.

    Het wordt dus hoog tijd dit hele barbaarse zooitje voor eens en voor altijd op te ruimen, het wordt hoog tijd om een afschrikwekkend voorbeeld te stellen, zoals een zekere Vlad dat ook ooit eens gedaan heeft, waarna we een paar eeuwen geen last meer hebben gehad van dit barbaarse tuig.
    De Gazastrook, en alle andere wettelijk tot Israël behorende gebieden, moeten gewoon van islamieten ontdaan worden, en alles wat zich aantoonbaar aan het vermoorden en verkrachten van Joden heeft schuldig gemaakt moet gewoon geëxecuteerd worden.

    ALLE andere oplossingen gaan namelijk vroeg of laat ALTIJD tot herhaling van de huidige beestachtige taferelen leiden, tot een nieuwe slachtpartij onder Joodse burgers.
    En voor de rest van de door het deug-virus aangetaste wereld is dit een zware waarschuwing, de dooie kanarie in de kolenmijn; ruim je islamieten NU op, want anders gaan ze vroeg of laat JOU opruimen, met bruut geweld, in een beestachtige orgie van moord en verkrachting.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie