Gifspuitaanval op AfD-voorzitter bevestigd – Antifa kondigt volgende aanslag aan

4

De kliniek in Ingolstadt heeft de moordaanslag op federale woordvoerder Chrupalla van de AfD bevestigd; hij kreeg een giftige stof toegediend via een injectiespuit. Maar in plaats van een moment van bezinning blijft Duitsland zichzelf ophitsen, schrijft Thomas Oysmüller

De aanval op AfD-leider Tino Chrupalla is mogelijk bevestigd. Junge Freiheit citeert het eindrapport van de behandelende artsen van de Ingolstadt-kliniek. De artsen gaan daarom uit van een ‘prikblessure’ die in de schouderspier is ontdekt. Dit leidde tot “duizeligheid met misselijkheid en kokhalzen, evenals hoofdpijn met een pre-collapsibele gebeurtenis na onduidelijke intoxicatie”. Er werd ook een hartprobleem vastgesteld.

Dissident berichtte woensdag al over de moordaanslag – ​​Chrupalla staat ook op de dodenlijst van Oekraïne.

Dit eindrapport werd door de AfD-persdienst bevestigd aan het Reichelt-medium NIUSChrupalla werd vergiftigd met een onbekende stof. Het doktersrapport luidt verder:

“De heer Chrupalla werd op 4 oktober 2023 opgenomen op onze interne intensive care-afdeling voor verdere monitoring na een intramusculaire injectie met een onduidelijke stof.”

Het bewijs van een daadwerkelijke aanval op de federale woordvoerder van de AfD is duidelijk. Donderdag uitte de Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann, ernstige beschuldigingen aan het adres van de AfD.

“Het is beangstigend hoe berucht en bedrieglijk de AfD probeert te profiteren van de incidenten onder haar eigen klantenkring in de staatsverkiezingscampagne zonder te wachten tot het onderzoek plaatsvindt.”

De premier van Thüringen, Bode Ramelow (Die Linke), veroorzaakte de grootste verontwaardiging en verweet AfD in de ‘slachtofferrol’ te kruipen.

De politie zei dat er deze week geen verdere informatie zou worden vrijgegeven. Zondag zijn er verkiezingen in Hessen en Beieren.

Het account “Artificial Intelligence” op X verwoordde het treffend. Hij schrijft:

“Het belachelijk maken van een aanval op een politicus van de oppositiepartij door de media en zittende politici is een aanklacht tegen de cultuur van het politieke debat in Duitsland, ongeacht hoe men over de standpunten van de betrokken politicus denkt. Als dit incident zich in Rusland of China had voorgedaan, zouden de media en politici in plaats daarvan solidariteit veinzen en nooit beweren dat de aanval door de oppositiepartij was georkestreerd.”

Advertisement

Er valt niet veel toe te voegen.

De AfD publiceerde donderdagavond een openbare verklaring over het incident:

“Federale woordvoerder Tino Chrupalla werd op 4 oktober 2023 door de hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht na een aanval tijdens een verkiezingscampagne-evenement in Ingolstadt, dat momenteel nog wordt opgehelderd.

Daar werd een steekwond vastgesteld. De heer Chrupalla leed ook aan hevige pijn en misselijkheid. Hij was altijd aanspreekbaar, maar moest op de intensive care worden gehouden en behandeld.

Tino Chrupalla heeft Ingolstadt inmiddels kunnen verlaten en zal verdere medische behandeling krijgen. De politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar vermoedens van lichamelijk letsel tegen onbekenden.

Alle afspraken voor de verkiezingscampagne die met hem in Beieren gepland waren, zijn geannuleerd.”

Het is schokkend hoe snel de politieke kampen zich direct na de aanval op elkaar wierpen. Gelukkig alleen maar retorisch. Niemand van het politieke establishment nam even de tijd om stil te staan ​​en hen het beste te wensen. Er gaan echter stemmen op voor een verbod op de AfD.

Antifa kondigt volgende aanval aan op AfD parlementslid

De Antifascistische Actie bedreigt Beatrix von Storch. Op een muur spoot het de dreigende boodschap: “Eerst Tino, dan Trixi. 161”. Het nummer staat voor Antifaschistische Aktion (161=AFA).


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
“De democratie beschermen” in Duitsland: ANTIFA-gifaanval op AfD-hoofd Tino Chrupalla en Alice Weidel ondergedoken na doodsbedreigingen

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
6 maanden geleden

Ja! De knuppel is duidelijk in het hoenderhok nu zij steeds zenuwachtiger worden. Ach, en uiteindelijk politiek. Noem mij een ding op wat de ‘politiek’ nou daar alle jaren goed heeft gedaan. We hebben er eigenlijk altijd alleen maar last van gehad! Dus bij mij begint het te broeien dat de enige oplossing is om een ondergrondse te beginnen. Zeg maar ‘underground’ gaan. Want nooit van mijn leven vertrouw ik geen ‘heeren’ meer.

Polar
Polar
6 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Politiek is toneel voor de achterlijke massa. Er zijn hogere machten die de maatschappij in een bepaalde richting sturen.

Andre
Andre
6 maanden geleden

Bodo Ramelow wat een totaal lul is het toch ook. Hier is heel goed over na gedacht om de AfD maximaal te bechadigen net voor de verkiezingen. Op links werkt alles heel goed samen net als bij Pim Fortuyn. Als je Bodo Ramelow bent dan ben je druk met je eigen campagne bezig en niet een schlachtoffer rol in elkaar knutselen voor eigen gewin. Te triest voor woorden. En dan weer de politie net als in Nederland bij XS faciliteren maar bij corona keihard handhaven. De laffe overheid doet weer eens helemaal niets voor de AfD.

dwd
dwd
6 maanden geleden

De angst is groot bij links dus ze grijpen naar het enige middel dat ze kennen het uitschakelen van de oppositie.