“Dit zal je bloed doen koken” – Biden-regime gaat vol Orwell en ontkent dat er ooit vaccinatieplicht was

1

Ik verafschuwde die roman toen ik hem als tiener las, omdat ik het hele idee haatte van een autoritaire regering die haar bevolking zo behendig controleert. De dystopische wereld die het beschreef was gewoon zo deprimerend, zo verkeerd, van de eerste tot de laatste pagina. En toch zijn we hier, bijna 75 jaar nadat Orwell het boek voor het eerst schreef, en zien we hoe die helse sciencefictionroman zich nu voor ons afspeelt, schrijft Bobbie Anne.

Wat je met je eigen ogen en je eigen oren zag en hoorde, ontkende de regering en eiste dat je het terzijde schoof en het niet geloofde.

‘De Partij heeft u gezegd het bewijs van uw ogen en oren te verwerpen. Het was hun laatste, meest essentiële bevel.’

– George Orwell,  1984

Via het Ministerie van Waarheid houdt de regering (waarnaar in het boek wordt verwezen als ‘Big Brother’ of ‘de Partij’) zich bezig met eindeloze propaganda, intensief toezicht en het openlijk en voor de hand liggend ontkennen van historische feiten. Individuele gedachten en het in twijfel trekken van het gezag leidden tot onmiddellijke vervolging. Waarom feiten ontkennen en de geschiedenis herschrijven? Nou, zoals Orwell in het boek zegt:

“Wie het verleden controleert, bepaalt de toekomst. Wie het heden controleert, beheerst het verleden.”

– George Orwell,  1984

Ze zeggen feitelijk met uitgestreken gezichten dat ze je niet hebben gedwongen een masker te dragen, of je bedrijf te sluiten, of te kiezen tussen het nemen van een experimentele gen-injectie of het verliezen van je baan… Nee! Dat deden ze allemaal niet. En jij – Nou, je bent ronduit gek als je denkt dat ze dat deden. Je liegt. Je reageert totaal overdreven.

Helaas voor Big Brother, oeps, ik bedoel helaas voor onze 100 procent betrouwbare regering die nooit tegen ons liegt, we hebben actuele documenten ( inclusief rechtszaken ), nieuwsverhalen, berichten op sociale media en video’s van de overheid op alle niveaus die dit verplicht stellen en ons dwingen al deze dingen te doen, en nog veel meer. Hier is slechts één voorbeeld van Biden zelf, de ‘Big Guy’, die de injectie verplicht stelde:

Biden is niet alleen. Nee, nee. Zijn hele regering is het met hem eens. Zijn hoofd van OSHA, Douglas Parker, liegt nu ook door zijn tanden over het OSHA-mandaat dat VERPLICHTte (niet voorstelde) dat alle werkgevers in het hele land met 100 of meer werknemers hun werknemers verplichtten om de C19-injectie te krijgen, anders moesten ze een masker dragen en constant testen op C19. En dan is er nog het hoofd van HHS, Xavier Becerra, die zegt dat er nooit een maskermandaat is geweest. Wat?! Nog een flagrante leugen.

Advertisement

Neem alstublieft twee minuten de tijd om deze  clip van congreslid Kevin Kiley te bekijken. Je zult je oren echt niet geloven met de onzin#* die deze hoofden van het Biden-regime uitspuwen! Zoals congreslid Kiley in de video zegt, probeert de regering ons te vertellen dat “2 + 2 niet gelijk is aan 4.” Veel Orwelliaanser dan dat kun je het niet krijgen!

Waarom trekken ze zich nu terug? 

Dit zou je bloed moeten laten koken. Het is vooral woedend voor degenen onder ons die zich vanaf dag één hebben uitgesproken en mensen hebben proberen te vertellen dat de lockdowns, de maskers, de injecties, het beperkte aantal mensen op je bruiloft of begrafenis allemaal schendingen waren van de grondwet en onze basale mensenrechten !

Mijn collega, Jeffrey Tucker, de oprichter van het Brownstone Institute, schreef onlangs een artikel over dit onderwerp. Aan het einde ervan concludeerde hij:

De grote media spannen stilzwijgend samen met het politieke establishment, het bedrijfsleven en de administratieve staat om te doen alsof dat fiasco volkomen normaal was en ook volkomen vergeetbaar, zelfs niet de moeite waard om te benoemen. We hebben ons best gedaan met de informatie die we hadden, dus stop met klagen! 

Dit gaat niet werken. Het ligt te dicht bij de levende herinnering om dit niveau van gaslighting effectief te laten zijn. Hoe meer deze officiële instellingen zich bezighouden met deze gekke vorm van ontkenning, hoe meer ze zichzelf in diskrediet brengen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Nieuw-Zeelandse premier die klopjacht op vaccin-weigeraars aankondigde beweert nu dat er geen vaccinatieplicht was

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
6 maanden geleden

Als je bloed kookt en kwaad bent maakt dat dat je niet meer logisch nadenkt.
Je kunt niet logisch denken én emotioneel zijn.
Vraag maar aan je vrouw.