Prins Andrew mag in zijn Royal Lodge blijven wonen.
Volledig scherm
Prins Andrew mag in zijn Royal Lodge blijven wonen. © Photo News / Roland Hoskins/ANL/Shutterstock

Koning Charles geeft toe: “Prins Andrew mag toch in Royal Lodge blijven wonen”

RoyaltyPrins Andrew (63) heeft uiteindelijk toch een deal kunnen sluiten met zijn broer, koning Charles (74). Eerder wilde de koning hem uit zijn Royal Lodge zetten omdat hij de woonst een andere bestemming wilde geven. Nu lijkt het er op dat prins Andrew “toestemming heeft gekregen om voor onbepaalde tijd in het huis te blijven wonen." Dat bevestigt ‘The Mirror’.

  1. Rivaliteit tussen Charles en Andrew stamt al uit hun jeugd: “Andrew had zelfs een plan om de troon in te pikken”
    PREMIUM
    Royalty

    Rivaliteit tussen Charles en Andrew stamt al uit hun jeugd: “Andrew had zelfs een plan om de troon in te pikken”

    Hij was de eerste die eraan dacht om Andrews titels af te nemen na het Epstein-schandaal, en ook vandaag nog probeert koning Charles (74) hem uit zijn koninklijke woonst te zetten. Het is duidelijk dat de monarch en de prins niet de beste relatie hebben. Die problemen waren er volgens insiders al láng voor Andrew (63) een schandaalfiguur werd. Die laatste maakte er tijdens zijn jonge jaren een sport van om Charles het leven zuur te maken. Bijgevolg heeft de vorst nog een serieus eitje te pellen met zijn broer. “Charles mag dan koning zijn, hij heeft héél zijn jeugd moeten onderdoen voor Andrew.”
  2. Zijn prins Andrew en Sarah Ferguson opnieuw een koppel? “Huwelijk zou hem zowel privé als professioneel goed uitkomen”
    PREMIUM
    Royalty

    Zijn prins Andrew en Sarah Ferguson opnieuw een koppel? “Huwelijk zou hem zowel privé als professio­neel goed uitkomen”

    ‘Den John’ van Astrid Coppens zoog aan haar tenen en zorgde zo voor de scheiding van Sarah Ferguson (63) en de Britse prins Andrew (63). Maar tot vandaag wonen ze nog gelukkig samen in de Royal Lodge van Windsor. Zelfs nu Andrew wordt overschaduwd door zijn eigen schandaal, blijft Sarah strijdvaardig aan zijn zijde staan. De lokale media vragen zich luidop af: zijn ze überhaupt wel uit elkaar? Alles lijkt op het tegendeel te wijzen. “Onze liefde is net als het sprookje van Assepoester.”