Wat ze ons niet vertelden: Nobelprijswinnaar waarschuwt voor bijwerkingen van mRNA-vaccins!

4

Nobelprijswinnaar benadrukte ‘niet-triviale’ bijwerkingen van mRNA-vaccins, waaronder auto-immuniteit en risico’s op bloedstolling.

In wat een onvermijdelijke ontwikkeling lijkt, hebben de wetenschappers Katalin Karikó en Drew Weissman de Nobelprijs voor de Geneeskunde 2023 gekregen voor hun rol bij de ontwikkeling van de mRNA-technologie die ten grondslag ligt aan de Pfizer-BioNTech- en Moderna COVID-19-vaccins, die eind 2020 op de markt kwamen, schrijft Robert Kogon.

Maar in een artikel dat onlangs in 2018 werd gepubliceerd en dat uitgebreid wordt geciteerd in een artikel op MedPageToday, waarschuwde niemand minder dan Drew Weissman dat eerdere klinische onderzoeken met mRNA-vaccins resultaten hadden opgeleverd die ‘bescheidener waren bij mensen dan op basis van diermodellen werd verwacht’. … en de bijwerkingen waren niet triviaal”, inclusief “matige en in zeldzame gevallen ernstige reacties op de injectieplaats of systemische reacties”.

MedPageToday vat het artikel van de joodse Weissman en drie collega’s in Nature Reviews Drug Discovery verder samen:

Hun belangrijkste veiligheidsproblemen, die volgens hen in toekomstige onderzoeken nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden, betroffen lokale en systemische ontstekingen, evenals het in de gaten houden van het ‘tot expressie gebrachte immunogeen’ en eventuele autoreactieve antilichamen.

“Een mogelijke zorg zou kunnen zijn dat sommige op mRNA gebaseerde vaccinplatforms krachtige type I-interferonreacties veroorzaken, die niet alleen in verband zijn gebracht met ontstekingen, maar mogelijk ook met auto-immuniteit”, schreven ze. “Dus de identificatie van personen met een verhoogd risico op auto-immuunreacties vóór vaccinatie met mRNA kan het mogelijk maken om redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen.”

Advertisement

De auteurs merkten ook op dat extracellulair RNA zou kunnen bijdragen aan oedeem, en haalden een onderzoek aan waaruit bleek dat het “de bloedstolling en pathologische trombusvorming bevorderde.”

Het MedPageToday- artikel is getiteld ‘Wilt u meer weten over mRNA vóór uw Covid-prik?‘ Hoeveel lezers zijn daadwerkelijk doorgegaan en hebben het gekregen nadat ze het wisten?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Ed Dowd doet huiveringwekkende voorspelling over hoe de COVID-samenzweerders hun misdaden zullen verdoezelen

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joop Visser
Joop Visser
6 maanden geleden

Nobelprijzen zijn niets meer waard. Obama, grootste ouden van dagen en kindermoordenaar aller tijden, Arafat nobelprijs voor de vrede. Terrorist Mandela nobelprijs en nu dit.

Jos
Jos
6 maanden geleden

Het manipuleren kent geen grenzen als er door criminelen veel geld mee te verdienen valt.

Jos
Jos
6 maanden geleden
Antwoord aan  Jos

https://doorbraak.be/belgische-studie-verboden-hydroxychloroquine-mogelijk-wel-effectief-tegen-covid/
De verantwoordelijke hebben niet graag dat wetenschappers serieus onderzoek doen zonder zich bang te laten maken.

duitinzakje
duitinzakje
6 maanden geleden