Als u op 22 november gestemd heeft, gaat Hugo de Jonge uw stem hertellen – Om er zeker van te zijn dat u wel juist gestemd heeft

11

Bij de CDA partijleider-verkiezing kreeg iedereen keurig een berichtje: “Bedankt voor uw stem op Hugo de Jonge”. Ook degenen die op die andere WEF-kandidaat Pieter Omtzigt gestemd hadden.

Wat moet ik zeggen:

Advertisement

Niet dat het er toe toe, want ik geloof niet in verkiezingen en ben een verklaard tegenstander van ‘democratie’.  Het ‘Demos’ is zo dom dat 95% zich met een niet geteste gen-injectie laat injecteren, dus die moet je niet het bestuur van je land toevertrouwen. Om maar één argument te geven.

Denk nou niet dat het CDA gaat winnen omdat Hugo de Jonge over de uitslag gaat. Dat zou onlogisch zijn na alle moeite die ze er in hebben gestoken om twee nieuwe CDA-s op te richten. Omtzigt en Lientje peilen groter dan het CDA ooit was.

De winnaars worden:

  • CDA 2.0. : Omtzigt en Lientje.
  • Omvolkingspartij VVD.
  • PVDA/GL met de Groene vernietiger Timmermans, die niet uit Brussel teruggekomen zou zijn als hem niet zekere beloften gedaan zouden zijn.

Ja, dat zijn de partijen die al 80 jaar de macht hebben.

Je moet ze nageven dat ze het ‘slim’ doen. En dat is het hele idee van democratie. Wat heerlijk moet het zijn voor de machthebbers om het gedebiliseerde stemvee het idee te geven dat ze iets te zeggen hebben.

Wat zullen ze lachen met hun champagne en kaviaar, terwijl ze insectenvoer plannen voor jou.

Hugo de Jonge bedreigde ooit de ongevaccineerden – “We weten waar ze wonen”

Hij weet op zeker ook waar de kiezers wonen. Dus blijf alsjeblieft thuis als je leven je lief is. Stem niet.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Ik wil geen verkiezingen. Ik wil Tribunalen !

Lees meer
De pandemie is voorbij - nu moeten er koppen rollen!

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Don Tessers
Don Tessers
6 maanden geleden

WANNEER U TOCH GAAT STEMMEN…..
BENT U MEDESCHULDIG AAN DE ..
ONDERGANG EN VERNIETIGING VAN DIT LAND EN DE TOEKOMST VAN UW KINDEREN..

LAAT DIT GOED IN DIE HERSENCELLEN DOORDRINGEN.

Joop Visser
Joop Visser
6 maanden geleden
Antwoord aan  Don Tessers

Stem gewoon FvD.

Qvic
Qvic
6 maanden geleden
Antwoord aan  Don Tessers

@ Don Tessers,
Stemmen of niet stemmen heeft het zelfde effect, dan heeft ieder zijn eigen autoriteit overgedragen aan het criminele WEF kornuiten. Jij gaat daarmee een sociaal contract aan van 4 jaar met de WEF kornuiten. Die jouw leven zuur maken. Daar heb jij dan zelf voor gekozen. Dus dan moet niet naderhand gaan klagen. De uitslagen zijn altijd voortijdig bekent voor dat de verkiezingen zijn. Alleen niet voor het stemvee. Op de stemformulieren staat geen uniek nummer, dus vervalsingen/fraude is dan simpel en niet meer te controleren door wie dan ook. Niet voor niets moet jij je stemformulier in een afval container stoppen, deze zullen na te tellen er weer in belanden. Het is gewoon een toneelstukje wat opgevoerd wordt voor de bühne en vele geloven er nog heilig in.

Alleen als jij jouw stempas brief direct ongeopend terug stuurt met de mededeling dat jij niet in het privaatrecht getrokken wil worden. Want alle stempas brieven zijn geadresseerd aan de burger/(natuurlijk) persoon, wat jouw handelsnaam is en niet jouw mensennaam is. Net als alle belastingbrieven t.n.v. jouw persoon staan, willen jouw als mens van het publiekrecht in het privaatrecht trekken, om zo jouw tot een contract te dwingen met hen.

Wie dit nu nog niet zien of begrijpen, zijn eigenlijk niet meer te redden. Zij moeten dan maar op de blaren zitten. Het is immers hun eigen schuld. Zij doen het zich zelf aan, om bewust onwetend te blijven. Zij zijn net als alle politici de grote landverraders.

Cok
Cok
6 maanden geleden

Dan weet je de uitslag wel
volledig in t voordeel van WEF

Moscow
Moscow
6 maanden geleden

Het enige democratische aan de democratie is dat je mag stemmen,en dat duurt nog niet eens 1 dag….Daarna gewoon je bek houden en werken op de Jones plantage.

Dee
Dee
6 maanden geleden

Tja, democratie zal eens een keer wel werken.
Dat moeten we met zijn allen niet willen toch?

Sarcoff
Sarcoff
6 maanden geleden

Toch ga ik stemmen, altijd op de partij die het meest gedemoniseerd word, het FvD dus.

Dee
Dee
6 maanden geleden
Antwoord aan  Sarcoff

Wie niet wil luisteren moet maar voelen.

Jos
Jos
6 maanden geleden

Alleen al het simpele feit dat iemand uit de TK dit gaat doen is niet correct. Dat ik verbaasd ben dat iemand die aantoonbaar niks kan behalve een grote bek opzetten dit gaat doen versterkt mijn gevoel dat het geen enkele zin heeft om te stemmen.
Ze doen toch precies wat de NGO`s en andere niet gekozen lichamen hun opdragen.

Matt
Matt
6 maanden geleden

Niet gaan stemmen is dom. Denk je echt dat de huidige machthebbers er van wakker liggen als je niet gaat stemmen? Daar zijn ze juist heel blij mee want hun aanhang gaat WEL stemmen en zo kunnen ze hun macht blijven behouden.
We hebben nu eenmaal dit systeem en dat kan alleen van binnenuit veranderd worden, niet met mensen die hun mond niet open trekken of enkel roepen vanaf de zijlijn. FvD is de enige partij die deze verandering wil dus massaal op hun stemmen kan het etablissement in Den Haag flink wakker schudden.
En fraude kun je voor een deel voorkomen door jezelf aan te bieden als controleur en foto’s maken van de stembiljetten. Aan veel ruchtbaarheid geven van te voren over die controles wordt fraude plegen niet meer zo eenvoudig en als die fraude dan toch aan het licht komt is de verkiezing ongeldig.

AnnaMaria
AnnaMaria
6 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Precies, wel stemmen op FvD!