Bijkomende schade door vroege seksualisering in een Duits kinderdagverblijf: “Kinderen plassen in elkaars mond”

6

Schokkend bericht over seksueel geweld onder kleine kinderen in een kinderdagverblijf in het Ruhrgebied. De lijst met incidenten is bijna eindeloos, ouders beschrijven horrorverhalen die hun eigen kinderen op de kinderopvang hebben meegemaakt. En klagen over een gebrek aan reactie van de verantwoordelijken, meldt Focus.

De “Rheinische Post” vermeldt niet de stad in Noordrijn-Westfalen waar het kinderdagverblijf is gevestigd, noch de naam van het kinderdagverblijf, de aanbieder, de kinderen of de ouders. Voor het onderzoek heeft de redactie gesproken met getroffen ouders en uitgebreid gecorrespondeerd met het bestuur en de toezichthouders van de kinderopvang. Wat aan het licht komt is schokkend.

15 kinderen worden slachtoffer van seksueel geweld onder kinderen in de kinderopvang

Een moeder vertelt over een incident in mei dat haar met afschuw vervulde. Haar zesjarige zoontje werd het slachtoffer van aanranding op de crèche. De dader: een van zijn beste vrienden. Ze beschrijft ook tal van andere incidenten in de groep. Kinderen zouden in de mond van anderen moeten plassen. Anderen moesten hun geslachtsdelen laten zien om te mogen schommelen. Er zouden dus 15 kinderen onder de slachtoffers vallen.

De lijst met incidenten is lang. Een kind, dat blijkbaar werd gesteund door twee vrienden, dwong andere kinderen om voor de groep te plassen en te poepen. Kinderen moesten ook insecten en planten in hun genitaliën inbrengen. Eén van de slachtoffers was nog maar drie jaar oud. Het kinderdagverblijf gaf commentaar op de gebeurtenissen, die vooral in het voorjaar plaatsvonden. In een brief sprak ze echter alleen over ‘grensovertredend en invasief gedrag onder kinderen’.

Lees meer
Duitse kleuterscholen promoten 'seksuele verkenningskamers' waar kinderen worden aangemoedigd om te masturberen en elkaar aan te raken

Ouders voelen zich in de steek gelaten – agentschap neemt meldingen “zeer serieus”

Advertisement

Nadat de ouders de leiding van de kinderopvang hadden geïnformeerd, vonden er bijeenkomsten plaats. Ook werd geprobeerd om samen met de vader van de mishandelende jongen tot een oplossing te komen. Ook de Rijksdienst voor Jeugdzorg werd erbij gehaald, maar die konden geen wangedrag van het personeel constateren. De ouders zijn boos: de incidenten worden gebagatelliseerd. Bovendien werden niet alle incidenten gemeld aan het staatsbureau voor jeugdzorg.

Sommige ouders hebben de opvangplaats van hun kind opgezegd, maar de aanbieder zelf heeft ook enkele gezinnen opgezegd en spreekt van een verstoorde vertrouwensrelatie. Een getroffen moeder klaagt: “We hebben het gevoel dat de incidenten worden geclassificeerd als zogenaamd onschuldige doktersspelletjes. Maar voor mij is het geen doktertje meer als bij een jongen een stok rectaal wordt ingebracht en hij daar buikpijn van krijgt.”

Op vraag van de “Rheinische Post” verzekert het staatsbureau voor jeugdzorg dat zij “dergelijke meldingen zeer serieus neemt”. Er zijn “verschillende maatregelen” geïnitieerd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Duitsland: Na "seksspeeltjes-koffer" eist de onderwijsadviseur nu "masturbatieruimtes" in kindercrèches

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

Dus zijn moslims toch weer beschaafder met hogere morele waarden dan christenen

Jos
Jos
6 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Dus moslims zijn werkelijk superieur aan onze beschaving?
Toch wel merkwaardig dat duizenden van die lui hun superieure beschaving graag willen inruilen voor die zogenaamde waardeloze toets die wij als beschaving hebben? Kunt u mij daarin iets onderwijzen?

dwd
dwd
6 maanden geleden
Antwoord aan  Jos

Ze verdedigen tenminste wel hun eigen soort en weten hoe te vechten iets wat de zwakke en laffe Europeaan al lang niet meer doet en is vergeten.

Joop Visser
Joop Visser
6 maanden geleden

WOKE werkt. Dit willen ze toch?

dwd
dwd
6 maanden geleden

En ze diende een klacht in en daarmee was de kous af. Zwak en laf gedrag moest dit een moslim zijn had de crèche en alles rondom met de grond gelijk gemaakt geweest.

Steven
Steven
6 maanden geleden
Antwoord aan  dwd

…En was die opvang allang gesloten geweest en de werknemers zwaar bestraft!!