Oekraïne: De Russen schoten hun eigen Su-35 gevechtsvliegtuig neer in Zaporizja

3

‘Neergeschoten door bevriende Russische luchtverdedigingssystemen’.

Volgens Russische en Oekraïense Telegram-kanalen werd een Russische Su-35 4++ generatie multi-role straaljager neergeschoten in de door Rusland gecontroleerde Tokmak-regio van de Zaporizja-regio door bevriende Russische luchtverdedigingssystemen, en niet door Oekraïense strijdkrachten.

Aanvankelijk meldden Oekraïense sociale media-accounts het neerhalen van een Russische Su-35 straaljager in Zaporizja, zonder enige reactie van Russische zijde, meldt Warnews24.

Echter, “Fighterbomber”, een van de meest bekende Russische militaire bloggers, met informatiebronnen binnen de Russische luchtmacht, bevestigde het incident met een afscheidsbericht op Telegram, verwijzend naar de dood van de piloot van de eenzitsvliegtuig. vechter.

De Oekraïense strijdkrachten hebben geen luchtverdedigingssystemen ingezet in dit gebied, dat onder de controle van de Russen staat, waardoor het neerhalen van de Su-35 wordt toegeschreven aan een fout van de Russische strijdkrachten.

Het is vermeldenswaard dat er tot nu toe geen officiële aankondiging is geweest.

Zie video’s en foto’s


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Extreem onheilspellende voorspellingen voor Oekraïne: opstand tegen Zelenski in de winter - Politieke krachten praten openlijk over burgeroorlog...

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
So it is
So it is
7 maanden geleden

Bahahaha

Alex Shao
7 maanden geleden

Wat een gore leugen,het Russisch afweergeschut herkend hun eigen toestellen middels een decoderingssysteem waarmee zowel hun helicopters,vliegtuigen en het afweergeschut zelf is uitgerust. Russische piloten maken tijdens luchtduels vaak gebruik van de tactiek om plotselinge duikvluchten te maken als ze gevolgd worden door vijandelijke toestellen.Eenmaal binnen het bereik van de luchtdoelkannonen of de Grond-Lucht raketten,doet het personeel op de grond de rest…Russen kunnen zo dus nooit hun eigen toestellen neerhalen!

Johan P
Johan P
7 maanden geleden
Antwoord aan  Alex Shao

Dergelijke ongevallen kunnen gebeuren, zelfs met de meest geavanceerde apparatuur.