Pages

Subscribe Twitter

dinsdag 26 september 2023

Rvolutionaire pannenlijn

Cook and Pan, een start-up van twee jonge vrienden Teun en Melvin, introduceert een moderne lijn pannen met een niet-giftige antiaanbaklaag.

Iedere collectie is zorgvuldig doordacht en vormgegeven om een moderne uitstraling te bieden die in elke keuken past. Of het nu gaat om een strakke, minimalistische stijl of een gedurfde, eigentijdse look, deze pannen zijn ontworpen om een statement te maken. Dankzij het comfort, de uitstraling en de duurzaamheid van deze pannen worden de dagelijks kookmomenten een feest!

Deze zelfontworpen pannen bieden een veiliger en gezonder alternatief voor de traditionele teflon-gecoate pannen die vaak schadelijke chemicaliën bevatten en in ruim 70 procent van de Nederlandse huishoudens nog terug te vinden zijn.

De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en zijn voorzien van laag coating die geen giftige stoffen bevat. Dit maakt ze niet alleen veiliger voor de gezondheid, maar ook beter voor het milieu, wat aansluit bij de gezondere levensstijl die veel mensen nastreven.

De standaard zwarte pan staken ze in een nieuw jasje, met prachtige rondingen en een stevig rvs-handvat heeft de pan een moderne en luxe uitstraling. Maar ook aan andere kleuren is gedacht; crème en gewaagd groen maken deel uit van de unieke pancollectie.

De nieuwe pannen van Cook and Pan zijn los verkrijgbaar en ook als sets via www.cookandpan.com en bij geselecteerde winkels. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Teun ten Dam via teun@cookandpan.nl.

0 reacties:

Een reactie posten