Marco van Basten na gestaakte Klassieker: ‘Stop maar met betaald voetbal in Nederland’

Met videoMarco van Basten (58) is zo moedeloos van al het supportersgedoe in Nederland dat hij geen andere optie ziet dan het betaald voetbal tijdelijk stil te leggen. Dat zei de voormalig topspits en bondscoach zondagavond bij Ziggo Sport.

117 reacties

  • J.B. Hernamt

    7 maanden geleden
    Dit is een vooropgezet plan om de wedstrijd te beïnvloeden. Niet z.g. uitspelen, maar uitslag is uitslag. Nu krijgen niet voetballers hun zin met veranderde omstandigheden. Is wedstrijdvervalsing. Maar het is Ajax hè !!!!!
  • Kris Bouwens

    7 maanden geleden
    Vak F-side 4 wedstrijden sluiten. Tegenstander wint sowieso met 0-5. Geen inhaalwedstrijd.
  • Patrick Maters

    7 maanden geleden
    Als dat zou kunnen! Hahahahaha
  • Rien van de Laar

    7 maanden geleden
    KNVB had de wedstrijd zo moeten laten staan als einduitslag 0-3 en woensdag gewoon ,Ajax-Volendam moeten laten spelen, het moet altijd in Ajax hun voordeel zijn, en nu niet In de Corona tijd halverwege competitie stond AZ boven Ajax en toch mocht Ajax champignons League- spelen toen was Ajax blij Toen hoorde we Ajax niet neen in Ajax zijn voordeel
  • Marcel Schellekens

    7 maanden geleden
    Je kan de regels natuurlijk niet op basis van een wedstrijd veranderen, maar de KNVB, samen met de gemeentes en de BVO's kunnen wel een nieuw reglement opstellen en dat in laten gaan bijvoorbeeld na de winterstop. 1: geen uitpubliek meer, bij geen enkele wedstrijd. 2: de thuisclub is altijd verantwoordelijk. 3: als de wedstrijd definitief gestaakt wordt, verliest de thuisclub met 0-3, krijgt de thuisclub drie punten in mindering en worden de volgende twee wedstrijden zonder publiek gespeeld.