Paul Rapp/Getty Images/beeldbewerking DG
Volledig scherm
© Paul Rapp/Getty Images/beeldbewerking DG

Hoogleraar van de Radboud Universiteit stalkte studenten digitaal: ‘Als je terug bent, bespring ik je’

Opnieuw komen er verhalen naar buiten van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij de Nijmeegse Radbouduniversiteit. Het onderzoeksprogramma Argos brengt vandaag in een radiodocumentaire het verhaal van twee Nijmeegse studenten die lange tijd digitaal gestalkt werden door een prominente hoogleraar.

28 reacties

  • Gerrit Riethorst

    7 maanden geleden
    Dit gaat niet zozeer over een artikel maar wel over het fenomeen dat ik NB als betalend abonnee ! bij elk artikel wat ik wil lezen opnieuw moet inloggen met mail en password Doe ik iets verkeerd of is weer eens krakkemikkige software.?? Ik wil zonder gedoe ingelogd blijven zolang als op de site van de Gelderlander ben
  • Jaap De Graaf

    7 maanden geleden
    Dus de uni is heel goed in anderen vertellen hoe ze moeten leven en wat wel en wat niet maar vervolgens gaat het personeel keer op keer zelf de fout in. Zie bedriegster Roos en nu meermaals leraren die de handjes niet thuis kunnen houden.
  • Tafka Mike

    7 maanden geleden
    Ik heb dit wel vaker gedacht. Ik heb gemerkt dat vrouwen van het radboud zich wel heel erg laten leiden door doctor romans. Waardoor me vaker dan 1x afvroeg welke lescultuur dit mogelijk maakt. Mijn vermoeden is dat de ambitieuze en niks vermoedende vrouwen al snel met een soort sensuele 17eeuwse cultuur kennismaken. Opgezet door seksistische hoogleraren.
  • Hans Jacobs

    7 maanden geleden
    Verplichte behandeling is wel het minste wat moet gebeuren. Anders is deze functie onhoudbaar geworden en onveilig voor alle nieuwe studenten
  • Tom Hond

    7 maanden geleden
    "Omdat ze afhankelijk van hem waren" wat een vrouwen logica.
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?