Kolossale overeenkomst: Miljoenen granaten en munitie naar Rusland – Technologie naar Noord-Korea

1

Noord-Korea krijgt satellieten, ICBM’s, nucleair aangedreven onderzeeërs en opheffing van de sancties !

Goden en demonen bedreigen de VS, Groot-Brittannië en andere westerse landen na de “Deal” van strategisch belang tussen Poetin en Kim Jong Un. Na marathononderhandelingen begint de eerste informatie over het defensieverdrag tussen Rusland en Noord-Korea te lekken, meldt Warnews24.

Dit is een schaakmatzet van Poetin, aangezien hij het Russische leger zal voorbereiden op de grootste tegenaanval van de moderne tijd door miljoenen artilleriegranaten en granaten te verwerven. En hoe zal Oekraïne zich verzetten? Waarschijnlijk niet… Het Westen is opgedroogd.

De onderhandelingen tussen de delegaties van de Russische Federatie en Noord-Korea in uitgebreide vorm duurden ongeveer anderhalf uur, en daarna spraken de hoofden van de twee staten ongeveer twee uur lang face-to-face.

In totaal bracht de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un vandaag vijf uur door met de Russische president Vladimir Poetin in de Vostochny-cosmodrome.

Tot de Russische delegatie bij de onderhandelingen behoorden onder meer de Russische minister van Defensie Shoigu, vice-premier Manturov, minister van Buitenlandse Zaken Lavrov, vice-premier Khusnullin, het hoofd van het Russische ministerie van Transport Savelyev en het hoofd van het Russische ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen Kozlov.

Afgaande op de toast die tijdens het gezamenlijke diner werd uitgebracht, waren de twee leiders het over alles eens.

Lees meer
Kim Jong Un zweert wederzijdse samenwerking met Poetin, spreekt steun uit voor Rusland - Alles komt goed nu

Poetin: Noord-Korea zal satellieten verwerven !

Voordat de gesprekken begonnen, beloofde Poetin Noord-Korea te helpen bij het bouwen van satellieten en gaf hij Kim een ​​rondleiding door Ruslands ultramoderne ruimtelanceerfaciliteit.

Dit betekent dat Noord-Korea betrouwbare ICBM-productietechnologie zal verwerven.

Toen verslaggevers vroegen of Rusland Kim zou helpen satellieten te bouwen, antwoordde Poetin :

“Daarom zijn wij hierheen gekomen. De leider van de Democratische Volksrepubliek Korea toont grote belangstelling voor rakettechniek. Ze proberen ook hun ruimteprogramma te ontwikkelen.”

Volgens sommige bronnen is Rusland klaar om een ​​Koreaanse astronaut op te leiden en de ruimte in te sturen.

Op de vraag of hij militaire kwesties met Kim zou bespreken, zei Poetin dat ze alle kwesties zouden bespreken.

‘Leuk je te zien’, zei Poetin tijdens een ongeveer veertig seconden durende handdruk met Kim in Vostochny. “Dit is onze nieuwe ruimtehaven.”

De Russische president merkte op zijn beurt op dat hij blij was het hoofd van Noord-Korea in de Russische Federatie te zien en zei dat Kim Jong Un, na een bezoek aan de Vostochny-cosmodrome, naar Komsomolsk aan de Amoer zal gaan, waar hij defensieoperaties zal bezoeken. van het militair-industriële complex.

Vladimir Poetin vertelde verslaggevers dat Kim Jong Un ook Vladivostok zou bezoeken, waar “er een speciale eenheid van het Ministerie van Defensie zal zijn.”

Het hoofd van Noord-Korea zal een bezoek brengen aan de Far Eastern Federal University en haar laboratoria, die zich met name bezighouden met mariene biologie.

Poetin feliciteerde Kim ook met de 75e verjaardag van de oprichting van Noord-Korea in 1948.

Via een tolk bedankte Kim Poetin voor de uitnodiging en voor het warme welkom. Vervolgens schreef hij in het gastenboek in het Koreaans:

“De glorie van Rusland, dat geboorte gaf aan de eerste veroveraars van de ruimte, zal onsterfelijk zijn.”

Akkoord voor miljoenen granaten en munitie – De sancties tegen Noord-Korea zijn voorbij

Volgens berichten zal Noord-Korea Rusland voorzien van oude Sovjetwapens die gebruikt kunnen worden in de oorlog in Oekraïne, en in ruil daarvoor moderne technologieën ontvangen voor de constructie van onderzeeërs en kernraketten.

“Voor het geval iemand het niet weet: Noord-Korea beschikt over een van de krachtigste artillerie ter wereld. Door zijn eigen nucleaire raketschild te bouwen kan Noord-Korea gemakkelijk zowel zijn overtollige munitie als tientallen miljoenen granaten kwijtraken. Daarom is het heel logisch om ze in Oekraïne te gebruiken“, benadrukte Komsomolskaya Pravda-columnist Sergey Mardan.

Ten eerste zal Rusland miljoenen granaten van alle kalibers krijgen voor alle soorten artillerie, die dagelijks in kolossale hoeveelheden in de militaire zone van Oekraïne worden geconsumeerd.

Ten tweede, artillerie- en MLRS-systemen.

Bovendien maakte de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov aan de zijlijn van de bijeenkomst duidelijk dat Rusland van plan is zich terug te trekken uit het sanctieregime tegen Noord-Korea.

“De sancties tegen Noord-Korea werden in een heel andere omgeving aangenomen. Toen de laatste resolutie werd aangenomen, hebben wij met klem gezegd dat er geen sancties meer zouden komen.

Het Westen heeft ons en China misleid en elementen van zijn strategische strijdkrachten in Zuid-Korea geplant, dus bereiden Noord-Korea en ik nieuwe resoluties voor’, zei Lavrov.

De samenwerking tussen Rusland en Noord-Korea zou zich verder kunnen uitstrekken dan conventionele wapenovereenkomsten en voedsel- en energiehulp en ook geavanceerde technologieën voor satellieten, kernonderzeeërs en ballistische raketten kunnen omvatten.

Advertisement
Lees meer
De geliefde Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft nu ook een kernonderzeeër

“Pyongyang kan munitie, meerdere raketlanceersystemen en korteafstandsraketten aanbieden – die allemaal Moskou zullen helpen de tegenaanval van Kiev af te weren”, schrijft FT.

Moskou zal ook graan, olie, militaire technologie en buitenlandse valuta geven.

In de eerste plaats voedsel, aangezien het bergachtige Noord-Korea niet rijk is aan landbouwgrond. Bovendien heeft Noord-Korea dringend behoefte aan energiebronnen, dus zal het elke hoeveelheid gesanctioneerde Russische olie en aardolieproducten nodig hebben

Amok in de VS, Groot-Brittannië en het Westen

Woordvoerster van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, Adrienne Watson, riep Noord-Korea in een opiniestuk in de New York Times op om de onderhandelingen met Rusland stop te zetten en zijn publieke verplichtingen na te komen.

“Dit zal geen goede weerslag hebben op Noord-Korea en zij zullen de prijs betalen in de internationale gemeenschap“, zei nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan toen hem tijdens een persconferentie werd gevraagd naar “actieve discussies” tussen Moskou en Pyongyang over de levering van wapens.

De overdracht van wapens van Noord-Korea naar Rusland kan een schending van de resoluties van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties vormen, waarschuwde het ministerie van Buitenlandse Zaken.

“We hebben uiteraard onze sancties tegen entiteiten die de Russische oorlogsinspanningen financieren versterkt, en we zullen die sancties blijven versterken en we zullen niet aarzelen om nieuwe op te leggen”, zei Matthew Miller, woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, tegen verslaggevers.

Tegelijkertijd riep het kantoor van de Britse premier Rishi Sunak ook de leiding van Noord-Korea op om de onderhandelingen met Rusland stop te zetten.

Bezorgd over deze bijeenkomst, deed de Britse regering een beroep op de Noord-Koreaanse leiders om de onderhandelingen met Rusland over wapenleveringen stop te zetten en om de eerdere toezeggingen van Pyongyang om de wapenleveringen stop te zetten na te komen.

De Duitse Südeutsche Zeitung meldt dat de Zuid-Koreaanse politicoloog Kim Sung-soo benadrukte dat het niet in het belang van Rusland is om Noord-Korea te geven waar het om vraagt, “omdat dat vrijwel zeker een vijandige reactie zou uitlokken” van Peking en “Japan zou aanmoedigen om te overwegen kernwapens te ontwikkelen”.

De Noorse media verbergen hun angst niet. Een van de grootste Noorse kranten, Dagbladet, beoordeelt de toenadering tussen Rusland en Noord-Korea als een “ramp”. Professor Peter Stone, bestuurslid van het Institute for Peace Research, vreest dat Rusland Noord-Korea zal helpen bij de bouw van kernonderzeeërs.

“Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld de Verenigde Staten bereiken. Dit is werkelijk verwoestend. Ik denk niet dat het meteen een dodelijke dreiging zal zijn, maar op de lange termijn zouden de Verenigde Staten het als een dreiging kunnen opvatten en naar het Koreaanse schiereiland kunnen verhuizen. Natuurlijk zou het heel gevaarlijk zijn‘, zei Stone.

“De samenwerking tussen Kim Jong Un en Vladimir Poetin is zorgwekkend. Als de Noord-Koreaanse leider meer wil dan alleen geld, kan dat beangstigend zijn”, zegt Henrik Stolhane Hiim, hoofd van het Centrum voor Internationale Veiligheid van het Instituut voor Defensiestudies, in een interview met de Noorse tabloid Verdens Gang.

De Britse politicoloog Mark Galeotti dringt er bij zijn collega’s op aan alle hoop op te geven.

“Gelooft iemand werkelijk dat er geen deal tussen Rusland en Noord-Korea zal komen? Het is onwaarschijnlijk dat Kim Jong-un alleen maar naar Vladivostok zal gaan om te praten en uit te zoeken of er een akkoord kan worden bereikt. Ik denk dat de deal al rond is: het is maar theater”, schreef hij op Twitter.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Verdediger van de Vrije Wereld Kim Jong Un reist Rusland binnen in een stijlvolle kogelvrije trein

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
7 maanden geleden

Samenwerking wint altijd.
Niet zoals Amerika met Europa doet.