PUURBLOED Novax Djokovic wint door Mode-rNA gesponsord US Open – Beste speler aller tijden

3

Terwijl het aantal sporters dat ‘plotseling’ ter Aarde stort door de bloedklonter-injecties nog elke dag toeneemt, bewijst de man met principes, die gelooft in God en Vaderland Het Grote Gelijk.

Eric Angerer:

Novak Djokovic heeft zondag de US Open gewonnen. Een triomf nadat hij vorig jaar het land niet in mocht omdat hij weigerde zich te laten vaccineren. Hij heeft meer Grand Slams gewonnen dan welke andere tennisatleet in de geschiedenis dan ook. Maar hij is om andere redenen de grootste speler aller tijden.

24 Grand Slam-titels – Djokovic heeft zijn record verlengd! Hij kreeg er tien in Melbourne, zeven in Londen, vier in New York en drie in Parijs. Het was nooit bijzonder populair in de westerse landen waar deze grote toernooien worden gehouden.

Het begon in zijn kindertijd. In tegenstelling tot zijn oude rivaal Raffael Nadal en vele andere tennissers heeft Djokovic een bescheiden achtergrond. Toen hij twaalf jaar oud was, werd zijn geboorteland Servië gebombardeerd door de NAVO. Overigens in een agressieoorlog die in strijd was met het internationaal recht, waarbij de VS kankerverwekkende uraniummunitie gebruikten.

Destijds bracht de kleine ‘Nole’ vele nachten door met bombardementen in een kelder in Belgrado. Dat is hij nooit vergeten. En de westerse journalisten, die doorgaans propagandistische bijdragers leveren aan de NAVO-aanval op Servië, zijn dit niet vergeten.

En erger nog: Djokovic’s vader Srdjan is een Serviër uit Kosovo, het voormalige Servische hartland dat de NAVO vernietigd maakt. Toen Novak vanaf 2006 steeds succesvoller werd in het internationale tennis, werd hij al snel geconfronteerd met wantrouwen en haat in het Westen – omdat hij een Serviër was, een Serviër die zich niet aan het westerse publiek overgaf.

Djokovic daagde de lievelingen van het westerse tenniscircuit, Nadal en Roger Federer, uit. Het tennis establishment en zijn sportjournalisten mochten hem niet en beschuldigden hem van verschillende dingen: het niet goed slaan van de bal, het te lang duren tussen de punten, of het drinken van mysterieuze vloeistoffen.

Ten slotte suggereerden de bekende Amerikaanse tennisjournalist Ben Rothenberg en anderen zelfs dat Grand Slams slechts over twee sets gespeeld zouden moeten worden. Ze wilden voorkomen dat Djokovic zijn superieure conditie en uithoudingsvermogen zou gebruiken om Federer en Nadal in vijf sets te verslaan.

Advertisement

Toen werd de wereldwijde coronapandemie uitgeroepen en werden totalitaire lockdowns en vaccinatieregimes aan de meeste volkeren ter wereld opgedrongen. En Novak Djokovic weigerde. Hij verdedigde zijn fysieke integriteit en zijn zelfbeschikking tegen de mRNA-injecties. Hij accepteerde dat hij zou worden uitgesloten van grote toernooien en geen belangrijke titels zou kunnen winnen. Hij werd lastiggevallen en gevangengezet door de Australische staat.

Ondanks dit alles gaf hij, in tegenstelling tot andere atleten, niet toe, maar bleef hij consequent bij zijn mening. De westerse mainstream was woedend. Maar Djokovic kon niet op zijn knieën worden gebracht. Hij was een rolmodel voor karaktersterkte en rechtop lopen.

Lees meer
Djokovic verklaart: 'Kosovo is Servië'

Het feit dat hij weigerde zich te laten intimideren bleek ook uit recente politieke kwesties. Srdjan Djokovic poseerde met Russische vlaggen in Melbourne. En Novak zelf schreef “Kosovo is het hart van Servië” op een cameralens in Parijs. Als reactie op de gebruikelijke verontwaardiging over zijn ‘ontsporing’ antwoordde hij resoluut dat hij zich ‘als publiek figuur’ ‘verplicht voelde om steun te betuigen aan ons volk en heel Servië’.

Djokovic heeft het al die jaren moeten volhouden tegen de vijandigheid van het publiek in de landen waar de grote toernooien plaatsvinden, tegen de machtigen in de internationale tenniswereld. Onder deze omstandigheden bleef hij nieuwe titels winnen en uiteindelijk het record.

Ze hebben Djokovic nooit kunnen breken. En dat is precies waarom hij de beste tennisser aller tijden is – en een van de grootste atleten ooit.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
"De principes van besluitvorming over mijn lichaam zijn belangrijker dan welke titel dan ook"

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henry
henry
7 maanden geleden

Wat een goede reclame voor iedereen die zich niet heeft laten vaccineren.

Burt
Burt
7 maanden geleden

Dit is mijn held. En vergeet ook zijn vader niet die altijd achter hem staat

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Bravo Novak Djokovic !!