Mona Keijzer en Caroline van der Plas (BBB) na afloop van de presentatie van Keijzer als de premierskandidaat.
Volledig scherm
Mona Keijzer en Caroline van der Plas (BBB) na afloop van de presentatie van Keijzer als de premierskandidaat. © ANP

Verkiezingsprogramma BBB: 130 kilometer per uur, maximaal 15.000 asielzoekers en huishoudles op school

In het ideale Nederland van BBB worden sommige dingen weer als vroeger, krijgen vakmensen en boeren alle ruimte, is er veel minder armoede én komt er een ministerie voor Digitalisering. In een partijprogramma van bijna 130 pagina’s schildert de partij van Caroline van der Plas Nederland als ‘noaberstaat’.

212 reacties

  • Jos van Schendel

    6 maanden geleden
    Ik mis in alle programma's de pensioenen. Zwaarwerkregeling, pensioenleeftijd etc etc.
  • Eric Goedhart

    6 maanden geleden
    Dat de gevestigde orde zoals VVD, PvdA, D66, GL, CU, CDA en dergelijke al jaren er voor zorgen dat het in ons land steeds slechter gaat, en de onvrede onder de burgers tot ongekende hoogte heeft laten groeien, is een reden temeer om BBB of NSC te stemmen. Slechter kan het niet worden.
  • Andre de Graaf

    6 maanden geleden
    @martin van dijk: je hebt gelijk over Wijts. Als je al afhaakt om dit relatief onbelangrijk punt. Je zou op geen enkel andere partij kunnen stemmen. Er is geen partij die aan al je verwachtingen zal voldoen
  • A. Van Iersel

    6 maanden geleden
    Dit programma is precies wat buiten de randstad zal aanslaan. Prima. Ik mis enkel het herijken van al die RIJKS ambtenaren die het lang jarig beleid eigenlijk uitmaken en al geschreven hebben. De gasten die een meer dan luisterend oor bij lobbyisten hebben. Die moet je er elke 4 jaar uitzwiepen. Buiten de Haagse bubbel. Laat ze maar echt werk gaan doen
  • Martin van Dijk

    7 maanden geleden
    @Wijts, bijzondere redenering. Het is dus de schuld van BBB dat mensen 10 km/u te hard rijden? En door één voorstel (het in één lijn brengen van de maximumsnelheid met onze buurlanden) is BBB uw sympathie al kwijt. Bijzonder.