Berlijnse Senaat subsidieert “Antifa” met miljoenen

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Ook na de regeringswisseling in Berlijn van rood-rood-groen naar zwart-rood onder leiding van Kai Wegner (CDU), die zich ook over gevoelige politieke thema´s zoals de immigratiepolitiek af en toe wel degelijk verstandig uitlaat, gooit de deelstaat Berlijn dit jaar het ongelooflijke bedrag van € 830.000,- belastinggeld voor een belachelijk zinloos “Antifa”-portaal uit het raam. Dat meldt de “Focus”.

Bij het project gaat hert om het zogenaamde “Berlijnse register”, een bij politiek betrokken Berlijners bekende, maar niet serieus genomen website van verklikkers, waarvan de activiteiten zich sinds jaar en dag op een zeer bescheiden niveau bewegen. Activiteiten, waaraan Jan Modaal in de hoofdstad niet het geringste aandeel heeft.

Iedereen kan daar “discriminatie en extreemrechtse activiteiten” melden. Dat zijn dan bijv. zulke meldingen:

In de Weserstraße, tussen de Thiemannstraße en de Treptower Staße, werden stickers van het nieuwrechtse gedrukte tijdschrift ´Krautzone´ ontdekt en verwijderd. Deze droegen o.a. leuzen zoals ´Ahoi Salvini! Stop de mensenhandel! Gooi de havens dicht!´.”

Een populaire grap van vrijheidslievende activisten in Berlijn bestaat erin om aan de ene kant van de (niet echt kleine) stad Berlijn een stickeractie uit te voeren om deze daarna via het anonieme meldsysteem aan het “register” met een plaats aan de andere kant van Berlijn bekend te maken, zodat schoonmaakploegen de verkeerde kant op gestuurd worden.

Vaak worden in het “register” medewerkers van de sociale dienst en het kantoor voor buitenlanders anoniem in diskrediet gebracht. Dan wordt er bijvoorbeeld gezegd:

Structurele benadeling van een Roma cliënte bij het schuldenadviesbureau in Neukölln: bij een schuldadvisering laat een adviseuse zich denigrerend uit over de gebrekkige kennis van de Duitse taal van de cliënte. Ze zou Duits moeten spreken om haar brieven te begrijpen.”

Wat kost er aan zo´n website jaarlijks € 830.000,-? Vermoed mag morden dat een aanzienlijk deel van het geld naar personeelskosten gaat. De linkse scene verdeelt dus het belastinggeld onder haar aanhangers. De “Focus” schrijft:

Critici van zulke praktijken voelen zich herinnerd aan de methodes van de Stasi in de DDR en beklagen dat er met het meldsysteem een klimaat van angst en verdachtmakingen geproduceerd zou worden. 34 jaar na het einde van de DDR-dictatuur zou zich in Duitsland steeds meer een cultuur van verklikken uitbreiden – door de staat gewenst en met belastinggeld gesubsidieerd, merken zij op.”

In de voorgaande jaren ging er onder rood-rood-groen in totaal € 3,9 miljoen naar het “register”, wat eveneens door de “Focus” wordt bericht.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Berlijnse Senaat subsidieert “Antifa” met miljoenen

  1. D. G. Neree zegt:

    In Amerika zijn leden van de Proud Boys, de enige groep die zich actief tegen Antifa verzet, tot zware gevangenisstraffen veroordeeld, tot wel 22 jaar (!!), zogenaamd vanwege hun aanwezigheid bij het Congresgebouw in Washington op 6 januari 2020, deze door de Democrats en de media opgeklopte, niet bestaande nepopstand tegen de verkiezingsuitslag. Maar het is duidelijk: Antifa wordt door de staat beschermd en dus ook gefinancierd. Met andere woorden: Antifa is de binnenlandse militante terreurgroep van de overheid. Iets wat eigenlijk eind jaren 80 al wel duidelijk was. (Krakers -> Autonomen -> Black Bloc -> Antifa (en HLBGHIJKLMNETCETERA +Black Lives Matter)

    Geliked door 9 people

  2. kruisridder zegt:

    Sieg Heil wordt weer gepromoot en Nazi-Duitsland 2.0

    Like

  3. D. G. Neree zegt:

    enigszins off topic: een duidelijke samenvatting van de huidige toestand in de westerse wereld, de machtsgreep die bezig is uitgerold te worden.
    https://www.bitchute.com/video/tm3MmhWoZxYL/

    Like

  4. Ravian zegt:

    AntiFa is gewoon de Sturm Abteilung (SA) van “die Grünen”.
    Ze hebben enkel hun bruine hemden voor zwarte hemden ingeruild.
    Gewoon (links) tuig van de richel dus…

    Like

  5. droevige mof zegt:

    Ik citeer Wikipedia, zeker geen extreemrechts platform, wat zij te zeggen hebben over de SA en haar “neventaak”. Je kunt zelf de conclusies trekken.

    “De Sturmabteilung (ook wel SA of Bruinhemden genoemd) was een door Adolf Hitler in 1921 opgerichte beschermingsdienst (knokploeg) met in eerste instantie de taak om partijvergaderingen van de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) te beschermen tegen politieke tegenstanders en als neventaak het intimideren van politieke tegenstanders.”
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Sturmabteilung

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Die extreem linkse antifa (facisten) zijn de gefinancierde knokploegen van de extreem linkse multimiljardair en bilderberger soros.

    Like

  7. Sjonny zegt:

    Heb nog ergens een foto van een of andere club uit de jaren dertig van de vorige eeuw, dat was hetzelfde logo maar dan van de facsisten.

    Like

Plaats een reactie