door Febee in Politiek  ·  128 Reacties

  • 36
  • 1532x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Veel gehoord vanuit de PVV aanhang... die peilingen kloppen niet...... nou, dat klopt.... :-p

3
101 ikzelf

Zolang Wilders de baas is .. zal hij nooit de grootste worden.
Die man met z'n havo opleiding...
Misschien moeten ze alleen mensen met universitaire opleiding toe staan om in de 2e kamer een zetel te krijgen. Zelfs kappers mogen geen kapper worden zonder een kappersdiploma .. en aan mensen die het land moeten regeren mag je dan ook wel eisen stellen. Ze krijgen er ook goed voor betaald.

7
102 jkteg

Die gigantische salarissen voor kamerleden hebben we te dank aan premier bakellende..
Vroeger was dit een ere baantje ..met als doel .. het goed doen voor het land.
Hij heeft er voor gezorgd dat de volgende kabinetten flink meer uit de kas van de burgers mochten graaien.

Ik las laatst ergens dat Bakellende een villa had gekocht van 1miljoen.

3
103 jkteg

@102 Baudet is wel een academicus maar het is nog maar de vraag of hij Wilders kan overtreffen terwijl ze qua gedachtegoed strek overeenkomen.
Je moet ingelezen zijn,zaken snel kunnen doorgronden,goed kunnen debatteren,kunnen overtuigen,volhardend zijn en de gunfactor hebben en zelfs een beetje geluk om het ver te kunnen schoppen in de politiek ik zou zeker niet zeggen dat opleiding alles bepalend is.

2
104 21st Century Guy

AAN... Apen NepNieuws...

1
105 uahoera

@103 Vóór en vlak na WO2 zaten er voornamelijk rijkere en oudere mensen in de kamers. Die hadden al gewerkt (of geleefd van pa's geld) en zaten daar omdat ze bevlogen waren. Die hadden geen carrière bij de overheid nodig omdat ze die in de maatschappij al hadden. Ze hadden al voldoende geld en hadden dat baantje niet echt nodig.

In de jaren zestig en zeventig werd het beroep van politicus gedemocratiseerd: iedereen kon en mocht politicus worden. Kreeg je jonge beroepspolitici die vanuit de studentenbeweging met 0% levens- en werkervaring die gelijk de kamer in gingen. Die zijn dan ook financieel afhankelijk van hun carrière bij de overheid en kunnen maar 1 ding: vergaderen. Politieke partijen doen daarom ook aan nepotisme: het genereren van zoveel mogelijk bestuursbaantjes voor bevriende partijgenoten. Mogelijk dat je daarom zoveel- en zoveel incompetente bestuurders ziet in Nederland. En anno 2017 komen veel politici en bestuurders niet meer van de universiteit maar het vmbo (of van de toneelschool met specialisatie drama-grapje). Volks en democratisch: ja, Wijs/competent: nee.

1
106 Conradijntje

@103 een villa van 1 miljoen ??? wat is daar nu speciaal aan, denk dat ongeveer de helft van de Belgen zo een villa hebben als tweede verblijf.

2
107 leefvandaag

@104
" Baudet is wel een academicus maar het is nog maar de vraag of hij Wilders kan overtreffen terwijl ze qua gedachtegoed strek overeenkomen."
Dan heeft u kennelijk Baudet niet goed gevolgd, want veel van wat hij beweert snijdt wel degelijk hout. Wilders is een twitterartiest, een one trick pony.

1
108 Atlantique

Wilders heeft nu ook in het buitenland gezichtsverlies geleden. Zijn grootspraak komt hem duur te staan. Uitnodigingen zullen er niet veel meer zijn. Zal hij nog financiële ondersteuning krijgen?

Blijft de media in binnen- en buitenland hem verheerlijken?

Dan zijn beroepszaak die er aankomt. Vraag mij af in hoeverre hij deze tegenslag, geestelijk gaat verwerken, of kan verwerken.

2
109 info

@108 Minpunt van Baudet is dat het een filosoof is: dat zijn denkers en geen doeners.
Echter politici zijn natuurlijk geen van beide.

0
110 Conradijntje

Het is een stevige nederlaag voor de PVV-ers, die met hun "wacht maar tot wij aan de macht komen" een veel te grote bek hadden voor de huidige verhoudingen.
Daar zal ik ze nog vaak aan herinneren, want als 1 ding duidelijk is, dan is het dat dit forum niet representatief is voor Nederland.

Het zijn ook slechte verliezers en ze leren ook niet, want enkelen zijn al weer druk met de "winst" van over 4 jaar.

Verkoop de huid niet voor de beer geschoten is. Die wijze les viel er gisteren te leren voor Wilders en zijn aanhangers.

Opvallend hoe er enorme opluchting is over de slechte prestatie van de PVV, niet alleen uit Europa maar ook bijv. uit de VS.

Daaruit kun je afleiden wat al die landen hadden gevonden van Wilders in de regering.
Die weerstand is ZO groot, dat het Nederland schade had berokkend.

Ik wil hopen dat de PVV-ers op dit foorum leren om hun te grote mond de komende tijd te matigen. Maar ik vrees ook dat leren niet hun sterkste kant is.

1
111 HenkG

@111 - ik ben bang dat klagen en schelden het vervolg wordt hier. en nee, geleerd lijkt mij onwaarschijnlijk. maar dat zo'n klein percentage Nieuwskoerier vervuild doet mij deugd. kreeg een verkeerd beeld van Nederland door hier te lezen.

belangstellend hoe Geert zijn gezichtsverlies in het buitenland gaat verwerken, te hopen is dat hij het kan verwerken. hij en zijn volgelingen.

geen hooivorken, minder gescheld, het zou mooi zijn.

2
112 info

@111 een vaak voorkomend verhaaltje van enkele van die pvv aanhangrond de situatie in de VS was dat de verliezer niet meer mocht protesteren, tegenstemmen en vooral stil in een hoekje moest gaan zitten.
We zullen zien of men zich de komende 4 jaar zelf aan dat advies zal gaan houden maar ik vrees van niet.
De winnaar zat nou op het regeringspluche en daar had men zich maar bij neer te leggen.

0
113 streek

Mooi zo PVV lekker in de oppositiebankjes. Dat houdt de nieuwe regering scherp.

1
114 Dalon

@108

'Dan heeft u kennelijk Baudet niet goed gevolgd,'

Dan heb jij gisteren niet goed gevolgd. Partijen als PVV, FvD, Sjonnie Cactus, Silly en Denk zijn op de hoogtijdagen van het populisme keihard in de verdomhoek gezet. Die partijen van het ontevreden en morren 'Het Volk' is in werkelijkheid niet goed genoeg geïntegreerd naar de échte normen en waarden van het échte volk. En ja, ik zeg ook Denk. Gezien het moslim- en Turkse mandaat waren de mogelijkheden véél groter. Ook het islamiseringscomplot heeft dus een flinke draai om de oren gekregen.

2
115 Liwwie

Besef heel goed dat als de EU-kritische partijen weggehoond en weggestemd zijn, we overgeleverd zijn aan de macht van de EU.
Brussel is hier alleen maar blij mee.

1
116 Liz

Nu komen we dus nooit meer van die vermaledijde EU af. Einde oefening, wat mij betreft, als ik enigszins kans zie, wil ik zo ver mogelijk bij de EU vandaan gaan wonen. Zouden er nog plaatsen zijn waar de neocons NIET aan de macht zijn?

2
117 Wendel

@111

Ik blijf het een vreemde fenomeen vinden dat als een partij +5 zetels heeft gehaald men over verlies praat en als een partij -8 zetels heeft men over winst praat. Ik hoop dat heeeeeel veel mensen eens realistischer worden en zich en aan de feiten houden, beginnende met u.......

Gefeliciteerd trouwens met de zetelwinst van D66!
question

0
118 ikzelf66

@115
Even snel de zetelwinst bij elkaar opgeteld kom ik al snel tot +10 zetels. Welke verdomhoekje heeft u het over...?
O wacht, u bedoeld het verdomhoekje waar de PvdA nu instaat.......
U heeft zoals gewoonlijk een feitelijke onjuistheid weer getypt......
question

0
119 ikzelf66

@117 ,

Saudi-Arabië...?

2
120 uahoera

@120 : Grapje zeker. Die doen nog aan slavernij en de doodsstraf omdat je kop één of ander machtig iemand niet aanstaat.

1
121 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@117

Probeer Trump-land
of Brazilie; 5 verkrachtingen per uur

122 ---deleteduser---

@122 Uw geliefde Afrika : 3600 verkrachtingen per dag, en dat volk komt massaal hierheen..

0
123 charmeur

@117 Utopia?
Oh en vergeet niet eerst te informeren of uw aow wel kunt ontvangen in dat nieuwe land. Zo toch zonde zijn als u straks zonder inkomsten daar komt te zitten en alles zelf moet betalen voor zorg e.d.

0
124 streek

@123 : En in elk land waar ze verblijven stijgt het aantal verkrachtingen. Allemaal toeval...juist.

2
125 solidsteel

@118
Mijn dank, maar ik heb niets met D66 question

Van verlies is natuurlijk sprake als je ziet hoe PVV-ers hebben zitten jubelen over hun overwinning, terwijl het potje voetbal nog niet eens was begonnen. En ten opzichte van DIE stemming was het een dramatisch verlies.

En het is zeer opvallend dat je nu geen VVD-er hoort over "macht hebben", maar dat heel specifiek de PVV-ers dat wel deden. Die hebben een soort issue met macht. En daar werd ik niet blij van. Vannacht waren er bijna geen PVV-ers en werd er prima gediscussieerd en gefilosofeerd over een hoop zaken, zonder polarisatie, zonder krachttermen, zonder zwart-wit denken. Heerlijk. Het is gewoon fijn dat je het over elkaars standpunten en zo kunt hebben, zonder dat mensen meteen voor verkwanselaar wegkijker en landverrader worden uitgemaakt.

0
126 HenkG

@119

Hahahaha... PvdA, heerlijk gedecimeerd. Mij heb je er niet mee. Het belangrijkste is toch wel dat alle populisten voor wat betreft regeren als stoute jongens in de hoek zijn gezet.

0
127 Liwwie

@117

Joh, gewoon naar Hongarije verkassen. Kun je toch nog optimaal profiteren van die vermaledijde EU. Maar misschien blijft voor jou het prikkeldraad ook wel gesloten....

0
128 Liwwie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@1 "De kernraketten staan al richting Europa " Ja, en dat zelfs vlak aan de grens met de NAVO. Dat zou de NAVO eens moeten ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@24Niet zo draaien en kronkelen Snorrie, ik heb het niet over Israël of over diens acties, maar over alle extreme religieuzen! die hun rel...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@18 Met een goed oplosmiddel krijg je het wel gedaan!...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

icnivad
In je anus of vagina een fakkel de Kuip binnensmokkelen, hoe waarschijnlijk is dat?

er is laatst nog een vrouw gelanceerd met 15 fakkels "aan boord" 😀...

4 minuten geleden geplaatst door icnivad

Nicks R. Van
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Dan zit na Oekraïne al een ander land in de planning om aan te worden aangevallen. Dat gaat niet zonder munitie, dus zorgt Rusland er voor daar...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@5 Sorry. Svp niet zo kwebbelen/kakelen/kletsen/kwekken/klappen/kwetteren/tateren/babbelen.wauwelen/klessebessen over anderen....

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

In NL kun je als politicus een land te gronde richten zonder consequenties....

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Wilders reageert op uithaal Timmermans

Timmermans moet eens een afspraak maken met een psycholoog. Hier is sprake van een onverwerkt trauma: geen minister-president geworden!...

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Het geklier met van der Burg begint haar resultaten af te werpen! Dan weet je toch meteen dat het zo niet moet?...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Hindi Mom And Son XxxVideoincestoEporner.conAkip The GameDelphinefilmsRes TubeWww Xxx KannadaReal Couples PornFrench Sex MoviesTamil Bhabhi SexRomantic Bf HindiDeep ThroatfuckingMorher Daughter PornDaddy Breeding DaughterTricked SexPornhub. .DoujnmoeKorea Nude ModelKira Perez NudeSunny Leone Hardcore XxxSexual Games On PcPorn PerfectgirlsPornos HetaiRyan Keenly PornTop XxxxKajal Ki Sexy BfTrace MichaelsWomen Nude Bending OverHanime.meHentai PornosPornografia De CulonasBellesa FllmsMumbai Aunty SexDoctor Sex PatientHinita PornAngela White NudeArmani Black PornLuna Star BlowEmily Addison AnalJeniferplayPorno Gay ViolPornok HuNaimi NaimiOvertime Megan Full VideoLicking CumshotsSpangbangpartyWww Hd Zog ComJapan XvidioHard Core Free Porn VideosMrluckypov FullExploited Teens VidsJapanese Girl BbcXxx Porn MuvesReddit OmeglehotFemdompov.meSexuel MangaSloppy PussyBlacchynasextapeCumming Porn.Jacqueline XvideoEkdv-714Indian Porn StarsTrue Teen BabesLesbian Seduction Massage PornNude At The StoreLesbianporn.BoysfoidXxx TokLasbion XxxAdult CinemaIndian Girls Sex Photos_vanessajames_ OnlyfansIndian Teen Age SexExploited College Girls AubreyXviseisChut MastXxxwebcamHottest CameltoesLlxxxWild Things FoursomeMallu Actress FakeGaytube PornFicking VedioKerala Sax VideoWomen Sex TeluguBen Tennyson PornPoŕnP O.rnSkipthegames Greenville ScAstrid NudeJasmine Spice PornNaked Japanese GirlfriendPágina De PonoCoqnu.Xnxx Por ComKimberly Mcarthur NudeSerina ValentinaPurn Sex MovieMegabuttmodelsOnlifanPatel XxxWww Arab SexAsian GirlsdopornHotwife BrookeblazeGroped LesbiansPrivate Delights.comNatalie Martinez NudeJenni GreggRedo Of HealerHot Porn Video MomDani Daniels PornstarsEbony Facial CompList Crawler Memphis TnJacqui MichelleNxxcomNaturists NudesPune XxxXxxc Video HdPornhub Full Hd VideoBig Tis LatinaTeengallery ComBhabhi Suhagrat VideoKamasutra Sexual PositionAsian Anal FistingPorn Tube IndinaVer XvideosXxxx Video SisterJessica Weaver OnlyfansReddit CumDukes HardcorehoneyLexi Luna MomMia Khalifa CumshotXxx Vedio RomanticYandare PornYouporno AmateurSex Empire.tvVideo Pornor AmadoresChiquis Rivera DesnudaKenzi FoxxAssamese Nude GirlSex And The City Sex ScenesJay Tate PornLesbian Tits SuckedDakota Tyler ExcogiGetting PoundedWwww.pornvideosHookuphtoshotElegant PornographyCatrine Bell NudeSwapping Sex Stories