'Lorient hoefde Van de Beek niet meer, club niet te spreken over zijn gedrag'

'Lorient hoefde Van de Beek niet meer, club niet te spreken over zijn gedrag'

03-09-2023 12:37 Laatste update: 12:40
207

FC Lorient heeft een potentiële huurtransfer van Donny van de Beek naast zich neergelegd vanwege het gedrag van de Nederland en dat van zijn entourage. Dat meldt L'Equipe. De middenvelder van Manchester United stond lang allesbehalve te popelen om de overstap te maken naar de Ligue 1-club. 

Volgens L'Equipe was Lorient halverwege augustus al akkoord met United over een huurtransfer van Van de Beek. De Engelse grootmacht wilde hem graag van de hand doen, maar van een overstap kwam het uteindelijk niet. De oud-speler van Ajax weigerde aanvankelijk het gesprek aan te gaan met Lorient. 

Wedden

Meer odds

Naarmate de tijd vorderde, de tijd begon te dringen en interesse van andere clubs uitbleef, besloten Van de Beek én zijn entourage alsnog om contact op te nemen met Lorient. De club besloot om de handuitreiking van de Oranje-international naast zich neer te leggen, puur vanwege het eerdere vertoonde gedrag. 

Van de Beek vertrok uiteindelijk niet, waardoor hij nog altijd speler van United is. Op Old Trafford heeft hij weinig perspectief op speeltijd. Een vertrek is echter nog altijd mogelijk, aangezien de transfermarkt in bijvoorbeeld Turkije en Saudi-Arabië nog open is.