Sinds het begin van deze fraude is het duidelijk geweest, vooral sinds het moment dat de samenzweerders het echt serieus begonnen te menen en serieus begonnen te misleiden en te onderdrukken, dat alles wat er gebeurt met elkaar te maken heeft. Zoals ik al drieënhalf jaar zeg, gebeurt er niets per ongeluk. Alles is met elkaar verbonden. Er zijn geen toevalligheden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

We moeten ons er voortdurend van bewust zijn dat we onder vuur liggen en dat er in deze oorlog meer op het spel staat dan in enige andere oorlog die ooit gevoerd is. Dit is geen oorlog om grondgebied of een specifieke grondstof zoals olie, goud of tarwe. Dit is een oorlog om onze vrijheid, onze onafhankelijkheid, onze individualiteit en onze menselijkheid.

Aan het begin van 2020 was ik nerveus over de woorden die ik moest gebruiken om te beschrijven wat ik geloofde dat er aan het gebeuren was. Ik moet bekennen dat ik lang heb nagedacht voordat ik mijn eerste video Coronavirus – De Hoax van de Eeuw noemde. Ik was bang dat mensen me waarschijnlijk paranoïde of krankzinnig zouden vinden. Ik koos het woord ‘Hoax’ expres omdat ik het gevoel had dat het dat was.

Een paar mensen dachten natuurlijk dat ik krankzinnig was, maar steeds meer mensen worden wakker en we zijn niet meer zo alleen als al die maanden geleden. De samenzweerders en, nog belangrijker, de collaborateurs – want dat zijn er heel wat – zijn nu duidelijk de krankzinnigen. Ze hebben een heel woordenboek vol bizarre termen gecreëerd, zoals duurzaamheid, diversiteit, inclusiviteit en transparantie – waarvan ze er geen van begrijpen – als excuus voor hun hebzucht, wreedheid, onwetendheid, egoïsme en het absurde gevoel van persoonlijk recht en onterechte zelfingenomenheid dat hen, volgens hen, het recht geeft om voor ambulances en brandweerauto’s te gaan zitten, het leven van mensen te verstoren en eigendommen te beschadigen in hun campagnes voor een pseudowetenschap die gebouwd is op belachelijk onbekwame en kromme theorieën. De krankzinnige leden van de cultus van het ecoterrorisme die zo’n chaos veroorzaakt, lijken de basisprincipes van gedrag als respect, waardigheid en fatsoen vergeten te zijn. En ze zijn natuurlijk te onwetend, te bevooroordeeld, te vooringenomen en te naïef om te beseffen dat ze de rollen spelen die voor hen ontworpen zijn. Er zouden nooit genoeg samenzweerders zijn om de wereld over te nemen. De collaborateurs, de halfgare, masker dragende, gevaccineerde sukkels die hebben deelgenomen aan de revolutie van de woke, zijn net zo schuldig aan wat er is gebeurd, en nog steeds gebeurt, als de krankzinnige miljardairbankiers en globalisten, en zijn dat altijd al geweest.

Omdat alles wat ons is overkomen geïsoleerd is gebeurd, en het soms moeilijk is om te zien hoe alles met elkaar samenhangt, heb ik een top tien samengesteld van de grootste leugens die de samenzweerders de afgelopen drie jaar hebben verteld – en laten zien hoe deze samenhangen in de grootste en meest kwaadaardige fraude in de menselijke geschiedenis. Al deze leugens waren ontworpen om naleving aan te moedigen en ons naar de Grote Reset te leiden.

Ik begin mijn top tien onderaan de lijst – met nummer tien.

En nummer tien op mijn lijst is de neppandemie zelf – de hoax met het coronavirus die de wereld trof in de eerste maanden van 2020 en die natuurlijk gebaseerd was op een enorme leugen. Ze vertelden ons dat we allemaal in groot gevaar waren, terwijl dat niet zo was, maar ze wilden ons bang maken. De waarheid is dat de covid-19 infectie waarvan de incompetente wiskundigen ons vertelden dat ze miljoenen mensen zou doden, niet meer was dan de jaarlijkse griep – en het was ook nog eens een vrij bescheiden versie van de griep. Overheidsstatistieken tonen aan dat de griep verdween toen covid-19 zogenaamd ons bestaan bedreigde. En het aantal echte sterfgevallen door covid-19 was niet meer dan het aantal sterfgevallen in enkele vrij gewone griepseizoenen. Bovendien wisten de regeringen in maart 2020 dat de covid-infectie officieel niet erger was dan de griep. Voordat alle ophef begon, was de covid-19 infectie officieel gedegradeerd tot hetzelfde niveau van gevaar als de standaardgriep. Dat is allemaal vastgelegd. En de sterftecijfers voor 2020 en 2021 laten zien dat het aantal mensen dat in die jaren stierf niet hoger was dan in andere jaren. De covid-pandemie was een hoax.

Nummer negen op mijn lijst is de PCR-test die gebruikt werd om de officiële cijfers voor covid veel erger te laten lijken dan ze waren. De PCR-test was natuurlijk nooit bedoeld om als covid-19-test gebruikt te worden en was voor dat doel volkomen nutteloos. Iedereen wist dat. Of had dat moeten weten. Toch gebruikten overheden overal de PCR-test om miljoenen patiënten – en miljoenen sterfgevallen – ten onrechte als covid-gerelateerd te bestempelen. Mensen die stierven aan hartaanvallen, kanker, straatrovers, overreden werden door bussen en de hemel weet wat nog meer, werden valselijk als covid-slachtoffers bestempeld. Post mortems werden niet uitgevoerd – heel handig – omdat de autoriteiten besloten dat het te gevaarlijk was om onderzoeken uit te voeren op patiënten die het etiket gestorven aan griep opgeplakt hadden gekregen. Behandelingsprogramma’s die moorddadig waren, werden massaal ingevoerd en effectieve behandelingsregimes werden verboden. Ouderen werden met duizenden tegelijk afgemaakt met een dodelijk injectie bestaande uit morfine en een benzodiazepine kalmeringsmiddel. Ik had in maart 2020 gewaarschuwd dat het uitroeien van ouderen één van de doelen van de covid hoax was. De andere twee doelen waar ik tweeënhalf jaar geleden voor gewaarschuwd had, waren een plan om verplichte vaccinatieprogramma’s in te voeren en een plan om de vermeende pandemie te gebruiken om van contant geld af te komen. De PCR-test, misbruikt en verkeerd toegepast, was altijd een integraal onderdeel van het echt laten lijken van de pandemie: het was een vitaal onderdeel van de leugen.

  Moronicvariant als rookgordijn om de stijgende vloed van hartaanvallen, bloedklonters, neurologische problemen als gevolg van covid-prikken te verdoezelen

Nummer acht op mijn lijst zijn de lockdowns waarvan ons verteld werd dat ze ons zouden beschermen. Een grote, grote leugen. Het was natuurlijk vanaf het begin duidelijk dat de lockdowns geen goed zouden doen, maar wel enorm veel schade zouden aanrichten. Vandaag de dag melden zogenaamde deskundigen overal met ogenschijnlijke verbazing dat het opsluiten van mensen in hun huizen, het isoleren van verpleeghuispatiënten en het sluiten van scholen enorme psychologische schade heeft aangericht. En het sluiten van ziekenhuisafdelingen (terwijl verpleegkundigen druk bezig waren met het maken van TikTok-video’s) heeft geleid tot een enorme toename van ziekte en sterfgevallen – toenames die nog tientallen jaren zullen aanhouden. Kinderen werden bijzonder zwaar beschadigd en duizenden zijn nu zwaar depressief en hebben wanhopig hulp nodig die ze nooit zullen krijgen. Dit was allemaal te voorspellen – kijk maar eens naar de video’s die ik heb gemaakt toen de lockdowns voor het eerst werden voorgesteld. De Britse regering heeft een covid-onderzoek ingesteld waarbij artsen en anderen getuigenis afleggen – wat grotendeels lijkt te bestaan uit excuses. Ik heb bewijs ingediend dat bewijst dat ik gewaarschuwd heb voor alle problemen – en bewezen heb dat de covid-angst een hoax was – vanaf het begin. Maar natuurlijk ben ik nog niet opgeroepen om te getuigen. Ik ben bang dat het onderzoek een farce zal zijn, opzettelijk ontworpen om het ongelukkige feit te vermijden dat iedereen die de waarheid vertelde het zwijgen werd opgelegd en werd gedemoniseerd. Overigens is het nu overduidelijk dat politici en anderen in overheidsdienst wisten dat de opsluitingen volkomen overbodig waren en verstandig genegeerd konden worden.

Nummer zeven op de lijst zijn de maskers die werden ingevoerd en min of meer overal verplicht werden gesteld, ondanks duidelijk bewijs dat het dragen van maskers veel meer kwaad dan goed deed. Bovendien brengen afgedankte maskers veel meer schade toe aan natuur en het milieu dan plastic zakken ooit hebben gedaan. Het was voorspelbaar dat de debielen die maskers droegen kinderen doodsbang maakten en de ontwikkeling van baby’s en peuters vertraagden. Bovendien hadden de maskerdragers meer kans op borstinfecties. En, wederom een bewijs van het ongelijk van de factcheckers, het is duidelijk dat maskers de ontwikkeling en terugkeer van kanker versnelden vanwege hun effect op het zuurstofgehalte in het bloed. Mensen dwingen om maskers te dragen maakte deel uit van het proces om bevolkingen te dwingen zich aan de regels te houden en was daarom een aanvulling op het volslagen absurde recyclingprogramma waarvan al lang geleden bewezen was dat het volkomen verspillend en zinloos was, en ook duur, maar dat nu als een religie wordt beschouwd door krankzinnige en onwetende sekteleden – die tragische zielen die vrolijk hun afval sorteren, hun oude yoghurtdozen met waardevol water wassen en vervolgens hun ogen sluiten voor het feit dat recyclingmateriaal meestal verbrand of gedumpt wordt – meestal nadat het de halve wereld rond is vervoerd. Het recyclingprogramma heeft enorme schade aan het milieu toegebracht.

Nummer zes op mijn lijst van leugens is de oorlog – ogenschijnlijk tussen Rusland en Oekraïne, maar in werkelijkheid natuurlijk tussen de NAVO en Rusland. De westerse media geven opzettelijk een verkeerd beeld van de oorlog en verdoezelen het feit dat de oorlog werd gecreëerd om de energieprijzen en voedselprijzen op te drijven. De schade die de Europeanen is berokkend, valt in het niet bij de schade die in Afrika is berokkend, waar honderden miljoenen mensen honger lijden en zullen sterven. Dit maakt deel uit van het bevolkingsbeperkingsprogramma dat de samenzweerders als essentieel beschouwen. Biden en zijn trawanten bliezen de Nord Stream pijpleiding op om de schade aan Europa en Afrika te maximaliseren en ook om de Amerikaanse winsten te maximaliseren. Dit probleem is niet verdwenen en komende winter zullen er tien of honderd keer zoveel doden vallen als door de goed verkochte griep van 2020 en 2021. De oorlog heeft geholpen om de inflatie en de rentetarieven op te drijven, waardoor miljoenen mensen verarmd zijn – denk aan de uitdrukking “U zult niets bezitten” – en de miljardair-bankiers verrijkt zijn.

  "En toen ze voor mij kwamen was er niemand meer om voor mij op te komen... je weet hoe dat gaat"

Nummer vijf op mijn beschamende lijst is de leugen dat de wereld overbevolkt is en een tekort aan voedsel heeft. De waarheid is natuurlijk dat er genoeg voedsel is, maar dat veel ervan zich op de verkeerde plaats bevindt en verspild wordt. Die voedselbergen in de EU hadden allang duidelijk moeten maken dat de wereld genoeg voedsel heeft. Bovendien laat het bewijs duidelijk zien dat de aarde gemakkelijk nog veel meer miljarden mensen aankan. Er is geen overbevolking – dat is slechts één van de vele mythes die de kwaadaardige, hebzuchtige globalisten goed uitkomen.

Nummer vier op de lijst van leugens is het covid-19 vaccin – het meest giftige farmaceutische product dat ooit geproduceerd is, en ook het meest overgepromote en gevaarlijk oververkochte. Elke arts of verpleegkundige die het covid-19 vaccin heeft gegeven of gepromoot, zou gearresteerd moeten worden omdat ze zo ongeveer elke ethische code hebben overtreden die er bestaat. Patiënten werden niet goed geraadpleegd, bijwerkingen werden genegeerd en onderdrukt en natuurlijk werden de zogenaamde vaccins massaal op de markt gebracht zonder goed getest te zijn. We zien nu al de vreselijke kortetermijngevolgen van het massale vaccinatieprogramma en ik vrees dat de langetermijngevolgen onvoorstelbaar vreselijk zullen zijn. Het medische establishment houdt de leugen natuurlijk nog steeds in stand en veel sterfgevallen die door het vaccin zijn veroorzaakt, worden verkeerd gediagnosticeerd en verkeerd toegeschreven. Bovendien is de nepziekte van long covid, wanneer de symptomen echt zijn, een gevolg van het vaccinprogramma. Ik denk dat het ook nodig is om erop te wijzen dat niet alleen het covid-19 vaccin – of zogenaamd vaccin – enorme schade heeft aangericht. Het schijnbaar oneindige aantal vaccinatieprogramma’s dat zowel aan kinderen als volwassenen wordt gepromoot, veroorzaakt enorme schade aan het immuunsysteem en veroorzaakt vele ziekten. Het medische establishment en de politici hebben de discussie over vaccins verboden en een jaar of twee geleden maakte de BBC, een verachtelijke propagandamachine, duidelijk dat ze niet van plan waren om iemand te interviewen die vraagtekens zette bij vaccins “of ze nu goed of fout waren”. Hun woorden. Ik begrijp waarom het establishment doodsbang is: vaccins zijn nooit afdoende getest, afzonderlijk of samen, en dus is alle discussie en debat verboden. Het beschikbare bewijs suggereert dat ze allemaal verboden zouden moeten worden. Naar mijn mening doen vaccins meer kwaad dan goed. Maar de leugens blijven maar komen.

We zijn nu bij mijn laatste drie leugens van de afgelopen drie jaar.

Nummer drie op mijn lijst is de afschaffing van contant geld en de invoering van digitale valuta. Net als alle andere punten in mijn top tien beweren de autoriteiten dat ze in ons belang het contant geld afschaffen en digitale munteenheden invoeren. Helaas heeft de massa de leugen dat het in ons voordeel is geaccepteerd en downloaden ze enthousiast apps en betalen ze voor alles met hun pasjes, hun smartphones, hun gekke smarthorloges en hun implantaten. Het afschaffen van contant geld zal de autoriteiten in staat stellen om alles wat we doen te controleren. Zij kunnen en zullen beslissen waar we ons geld aan uitgeven en hoeveel geld we kunnen besparen. En als we ons misdragen, zullen ze gewoon onze geldvoorraad afsluiten totdat we ons gedragen of sterven.

Nummer twee is de invoering van social credit – wat ik de nachtmerrie in uw straat heb genoemd – en de digitalisering van elk aspect van ons leven. Deze gaan natuurlijk hand in hand en geen van beide zou mogelijk zijn zonder het internet – de gevaarlijkste en vreselijkste uitvinding in de menselijke geschiedenis – veel erger en veel dodelijker dan de kernbom of de sigaret. Apps worden geïntroduceerd om de vijand te helpen alles wat we doen te controleren en we moeten altijd waakzaam en voorzichtig zijn bij het accepteren of gebruiken van nieuwe technologie. (Ik moet het internet gebruiken om mijn video’s en artikelen te delen omdat ik overal anders niet mag komen). En we moeten smartphones vermijden – dat is het belangrijkste wapen van de vijand. Zoals gewoonlijk beweren ze dat sociaal krediet en digitalisering in ons voordeel worden ingevoerd. Niets is minder waar.

Nummer één is de grootste leugen van allemaal – door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Er is geen controverse over klimaatverandering omdat er geen klimaatverandering was totdat kwaadwillende, hazengekke idioten poeders in de atmosfeer begonnen te spuiten om de zon te blokkeren en het weer te veranderen.

Klimaatverandering is een mythe die gecreëerd is door slechte mensen en in stand gehouden wordt door gekochte en betaalde mediahoeren – inclusief het voltallige personeel van ’s werelds meest corrupte propagandaorganisatie – de BBC. Klimaatverandering is bedrog en netto-nul is een wapen dat gebruikt wordt om te controleren en te vernietigen. Al het wetenschappelijke bewijs bewijst dat er geen gevaarlijke verandering in het weer is opgetreden. Allemaal. Het zogenaamde bewijs dat door de media wordt geproduceerd bestaat uit leugens en superleugens – gebaseerd op pseudowetenschap. Klimaatverandering is een cultus geworden, die zorgvuldig beheerd en gecontroleerd wordt om te misleiden en te onderdrukken. Bekijk alstublieft ‘The Sequel to the Fall of the Cabal – Part 28, Climate Crisis’ op Bitchute. Het staat vol met al het bewijs dat u nodig hebt. En lees Greta’s Homework van Zina Cohen, dat zowel onderhoudend als leerzaam is.

  Dr. Coleman: Monkeypox - Of moet het gespeld worden als Moneypox?

Er is maar één woord om klimaatverandering en netto-nul te beschrijven: crimineel. En de mensen die dit promoten en deze enorme leugen verkopen, zijn allemaal criminelen. Het zijn ook hondsbrutale racisten, gemeen en smerig en egoïstisch omdat ze opzettelijk proberen om Afrika terug te houden in de donkere eeuwen. Ontwikkelingslanden de kans ontzeggen om vooruitgang te boeken met fossiele brandstoffen is meer dan kwaadaardig.

Er zijn nog meer leugens en bedrog geweest, maar de tien die ik heb uitgekozen, zijn de leugens die ons meedogenloos naar de Grote Reset leiden.

Het hele establishment houdt zich aan deze leugens. Iedereen die het niet eens is met de leugens van de samenzweerders, of ze op welke manier dan ook aan de kaak stelt, wordt bestempeld gecanceld, gevaarlijk en een samenzweringstheoreticus en krijgt geen toegang tot de media. Niets van wat er gebeurt zou mogelijk zijn geweest zonder de medewerking van de mainstream media en de internetbedrijven. De onderdrukking van de waarheid en de demonisering van eerlijke artsen en wetenschappers zijn wreed en eindeloos.

Ik ben jarenlang verbannen geweest van alle mainstream media en het grootste deel van het internet. Het wegnemen van de vrijheid van meningsuiting was een weloverwogen, koelbloedig beleid dat zijn oorsprong vindt bij en beheerd wordt door de veiligheidsdiensten – de CIA, GCHQ en anderen – die bijna de volledige controle hebben over corrupte organisaties zoals Google, YouTube en Wikipedia.

En het bewijs van hun bedrog is dat de samenzweerders en collaborateurs nooit over deze kwesties zullen debatteren. Ik heb jarenlang aangeboden om live op televisie over deze onderwerpen te debatteren met de hoofdrolspelers en promotors van deze leugens. Maar ze weigeren standvastig om te debatteren omdat ze bang zijn dat ze vernederd zullen worden en dat hun leugens ontmaskerd zullen worden. We zouden de uitdaging eindeloos moeten herhalen omdat het bewijst dat alles wat ze zeggen een leugen is en een breder publiek zal inzien dat, aangezien wij wel debatteren en zij niet, wij wel gelijk moeten hebben en zij iets moeten verbergen.

Als u hier meer over wilt weten, bekijk dan mijn boeken: Coming ApocalypseEndgame, `Social Credit – Nightmare on your street en They want your money and your life. Ze staan allemaal vermeld in de boekenrubrieken van mijn websites.

Mijn laatste boek Their Terrifying Plan geeft een overzicht en legt uit waarom, hoe, wanneer en wie verantwoordelijk is voor wat er met ons gebeurt. Ik heb de Great Reset terug getraceerd tot aan de wortels en het boek bevat een aantal echte verrassingen en een aantal echte schokken. Voor de goede orde: elke cent die ik aan royalty’s ontvang, wordt besteed aan het kopen van exemplaren om te verspreiden onder politici en redacteuren.

Deel deze video op Facebook, Twitter en overal waar u maar kunt bedenken. Probeer het op YouTube om te zien of ze wakker zijn. Vergeet niet dat ik verbannen ben van alle sociale media, al sinds het begin van deze fraude. En toch staan de grote spelers nepkanalen in mijn naam toe – en halen ze die niet weg.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel. Vergeet niet dat u niet alleen bent, ook al lijkt het misschien zo. Steeds meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen.

Wantrouw de overheid, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens. Deel deze video met iedereen die u kent. U kunt mijn artikelen vinden op www.vernoncoleman.com en op www.vernoncoleman.org. Als het ene niet lijkt te werken, probeer dan het andere.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel. En onthoud – we hebben God aan onze kant.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Dit is waarom laffe artsen niet durfden op te staan en de waarheid over covid en de prik te vertellen



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOntsnappen aan uitputting: Oekraïne gooit de dobbelstenen
Volgend artikelDe eerste COVID-doden in Australië waren allemaal VOLLEDIG GEVACCINEERD, zo blijkt uit gegevens van de Australische staat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  1. Lees en huiver: deze lijst met voorgestelde belastingverhogingen publiceerde Kaag op 10 augustus

    Op 10 augustus publiceerde minister Kaag van Financiën (D66) een lijst met voorstellen voor nieuwe fiscale maatregelen. Hij bestaat uit maar liefst 130 voorgestelde belastingverhogingen, ontdekte Pieter Stuurman.

    Het gaat om 137 pagina’s vol met steeds dezelfde boodschap: je zult sowieso (véél) meer moeten gaan betalen.

    Invoeren consumptiebelasting vlees, verhogen leidingwaterbelasting met 100 procent, verhogen accijns op fossiele brandstoffen met 10 procent, invoeren emissiebelasting veehouderij, afschaffen verlaagd btw-tarief voor voedingsmiddelen en water.

    En verder: afbouwen hypotheekrenteaftrek, waardoor honderdduizenden gezinnen met geen mogelijkheid in hun huis kunnen blijven wonen als ze de brutorente uit hun nettoloon moeten gaan betalen, merkt Stuurman op.

    Verhoging eigenwoningforfait van 0,35 naar 2,75 procent van de WOZ-waarde. Dat betekent dat het forfait voor een huis met een gemiddelde WOZ-waarde (269.000) van 1300 euro per jaar naar ruim 10.000 euro gaat. Reken maar uit.

    Werkelijke nekslag
    En tot slot: belasting van waardeontwikkeling eigen woning. Dat zou volgens Stuurman de werkelijke nekslag worden voor degenen die nog een woning kunnen betalen. Het betekent namelijk dat je over de overwaarde van je woning vermogensbelasting moet gaan betalen.

    Het zal hoe dan ook een grote lastenverzwaring opleveren, ingevoerd op een moment waarop de armoede in Nederland explodeert, stelt Stuurman vast.

    https://www.ninefornews.nl/lees-en-huiver-deze-lijst-met-voorgestelde-belastingverhogingen-publiceerde-kaag-op-10-augustus/

    • @Adriaan, Deep State-meiske Kaags ambtenaren, of liever gezegd WEF-medewerkers in Genève hebben deze opsomming voor het Schwabinet-I (Rutte-IV) gemaakt, aangezien het financiële stelsel (petrodollar/euro) al sinds 2007/2008 op omvallen staat, is deze opsomming niet meer (of minder) dan een zwanenzang van de naderende ondergang van het financiële stelsel.

      • Juist Ron, achterhoede gevechten om de onvermijdbare implosie van Europa iets uit te stellen, de hegemonie klapt in elkaar en de frustratie hierom wordt afgewend op de Europese burgers.

    • Die oorlog in hoerkraïene moet toch ergens van betaald worden? En al die miljoenen ongebruikte gifprikken die ze in de prullenbak konden flikkeren, de wachtgeldregelingen van onze ministers/ambtenaren, de kosten voor 1,4 miljoen gelukszoekers/uitvreters, de klimaatleugens van robje de klimaatflik.., eh, drammer, enz. enz.
      Maar de nederlamlendiglander schapen vinden het allemaal prima, want ‘ze hebben het nog zo goed’…

      • Klopt Bas. Iedereen kon zien hoeveel geld er weggegooid werd naar de goede doelen die je oplijst. Daar loog de msm niet over. EU is kennelijk nog niet genoeg uitgezogen. Nogmaals de vraag – waar zit al die weggegooide cash nu?

  2. Fantastische kerel Dr. Coleman, hij benoemt werkelijk alles wat je niet zult gaan lezen in de gekochte media, werkelijk alles heeft hij de revue laten passeren, zeg maar een opfris cursus, opdat “wij” dit nooit mogen vergeten.

    • Hij wist in het begin al van alles over het testen met dat “vaccin”. Ik wist praktisch vanaf het begin dat het zwendel was, gewoon omdat ik zag dat Rutte en de Jonge de bevolking expres bang maakten. En dan dat toneel met dat briefje in een tv-uitzending, achterlijk. Hij bevestigde met feiten wat ik psychologisch inzag. Namelijk een bange bevolking is gemakkelijk te manipuleren en dat zag ik om me heen gebeuren. Ik kon praten als Brugman, de angst zat te diep.

      • Annette augustus 30, 2023 at 18:04

        Klopt wat je zegt Annette, ik had Rutte reeds door toen hij de voorman was van de jongeren afdeling van de VVD de JOVD toen hij seks met dieren wilde legaliseren en normaliseren, het lijsttrekkerschap won Rutte door een frauduleuze stemming en Joris Demmink deed Rita verdonk uitleiden met een bos bloemen, het kan verkeren.

      • Vergeet die gore nazi van het wef, klausSS SSchwab niet: “No boddie vill be zeef if not èfrie boddie iz faksieneetted”.

        “Waar bemoeit die gore ongekozen rotmof zich mee”, was mijn eerste gedachte.
        Maar meer dan 80% van de schaapjes hadden daar kennelijk geen enkel probleem mee. Wat maar weer eens bewijst dat meer dan 80% van de landgenoten niet goed snik is. En die mogen a.s. november ook weer een rondje invullen met een rood potlood…

        • Bas augustus 30, 2023 at 20:43

          Ja Bas er is geen speld tussen te krijgen, je reguursel is niet op drijfzand gebouwd.

          Ook de datum van de Kamerverkiezingen 22-11-2023 is zó gekozen dat dit vrijmetselaarssymbool een uur tegen de wind in stinkt.

      • Begrijp wat je schrijft, woon al jaren in Australie, en de Angst is totaal hier…
        Praten tegen de mensen die scheiten van Angst, ze zijn horende Doof…

  3. Beste Mensen

    Als de Oceaan overvol gaat zitten met SidderAlen
    Of met Piranhas Of met Reuzen Inktvissen Of met
    Zout water Kaaimannen Of met Zout water Krokodillen Of met Reuzen Gift Slangen
    Wat gaat er dan gebeuren ?

    Ten eerste
    Het water gaat heel erg beginnen te stinken
    Ten tweede iedereen wil achter het stuur het roer gaan zitten leiding geven
    Leid tot Ego groei
    Gevolg Oorlog om macht
    Dus van Alles hoort gedoseerd naar gelang de draagkracht der Moeder Natuur aanwezig te zijn

    Nu er zijn te veel aan Vissen Zonder vleugels met twee voeten op Mama Aarde
    Wat gaat er dan gebeuren ?
    Onbalans in de boven Wateren Natuur
    Mama Natuur treft dan Zelf maatregelen
    De hersenen Raken doorgedraaid in de Neuk grage Egoïstische Wezens ten tijde van Evaluatie gelijk trekking in balans brengen
    Dus weest niet bedroeft Eentje erbij is al te veel
    Veelen draf is heel goed in dit geval
    In een week tijd 5000 is eigenlijk nog aan de te weinige kant
    Zoveel zijn de totaal getelden in Oekraïne die helaas het leven hebben gelaten
    Sorry beste overledenen vergeeft het de overlevenden
    Die volgen U Allen spoedig op de voet

    Dank U

  4. De Amerikaanse overheid doet een inval bij een Amish-veeboer en neemt zijn bezittingen in beslag in een schokkend vertoon van overdreven reikwijdte…

    Amerikanen kijken met absolute shock en afgrijzen toe hoe onze regering, die geacht wordt het volk te ‘vrezen’, iedereen en alles wat als vijand wordt beschouwd, met voeten treedt. Of dat nu president Trump is, Amerikaanse kiezers, J6-gevangenen, Julian Assange, Douglass Mackey (veroordeeld wegens ‘samenzwering’ wegens het delen van een anti-Hillary-meme), of een onschuldige Amish-boer die zich eenvoudigweg met zijn eigen zaken bemoeit, onze regering is te groot geworden voor haar eigen belangen. brits en verdwaalde. En over de onschuldige Amish-boer gesproken, daar gaat dit verhaal vandaag over: een man uit Virginia die door de overheid is overvallen >>>

    https://revolver.news/2023/08/donate-us-government-raids-amish-cattle-farmer-seizing-his-property-in-a-shocking-display-of-overreach/

    • Weet je wat het is met dit trieste verhaal, Adriaan… Het is natuurlijk heel erg, maar die aanvallers hebben de wet aan hun kant. Helaas. Die wet is nooit aangepast dat er ook geslacht kan worden op het terrein, ipv alleen bij de gecertificeerde instanties. De Amish vallen daar ook onder. Hier in NL heeft mijn lokale boar de dikbilstieren rondlopen, maar hij laat ze bij een instantie slachten, en verkoopt ze op zijn eigen terrein. Hij slacht en verkoopt dus niet op zijn eigen boerderij. Dus die hatelijke gasten die de Amish boer vernielden, konden zich beroepen op de wetten. En toen gingen ze lekker los, want niemand pakt ze aan. Het is erg triest hoe mensen elkaar haten, vooral is er veel haat naar mensen die best iets goeds doen, zoals de Amish boer en zijn partners. Maar er zullen wellicht mensen zijn die er een rotzooi van maken met dieren en slachten, en dus kwamen er guidelines voor, en instanties die zich richten op het slachten. (Je kan er bijv wel aan een paar denken die op een bepaalde manier slachten waarvan je denkt, moet dat zo.)

  5. In het begin van corona kreeg ik door dat het aantal gevallen zou verdubbelen en het dan voorbij zou gaan. Ik zei dat is niet genoeg.
    De grappenmakers en de sterfgevallen kwamen zij aan zij op me af.
    Ik realiseerde me inderdaad het niveau van de humor. Dat noemen ze toch sarcasme?
    Cynisme kan ook een element van haat bevatten (niet dat het hoeft).
    Rechtlijnig denken dat ten onrechte de wetenschap voor de gewone man bepaalt, doet de rest, als het niveau van haat is bereikt, en het gaat zich voordoen als liefdadigheid.

    • Ik besloot dat ik niet mijn humor wilde laten gebruiken door hen die er te grif van uitgaan. Het punt was al bereikt dat ik iedereen gelijk geef. Dat was al te arrogant voor ze. Ze zeggen dan bijvoorbeeld zoiets als ‘jij kunt me geen gelijk geven als ik het al heb’. Mag ik afrekenen? Nee, het bonnetje hoeft niet.

      • Dat dus precies. Had de flyer voor het hoerkraïene referendum van Geenpeil uit 2015 als basis genomen, dat was goed en duidelijk opgesteld. Dit soort lappen tekst leest geen hond.

  6. Er is natuurlijk wel klimaatverandering, maar die is er al eeuwen. Het is een normaal gebeuren. Door o.a. aanpassing heeft de mens geen enkel probleem hiermee.

    • Die vent is gewoon de goedbetaalde fopspeen voor het gepeupel in Ziomerica. Hij is net zo goed a crypto-zionist. Just sayin’…

      Maar iedereen mag geloven in wie en wat hij wil…

  7. (Belgische) Telecomregulator BIPT gaat nieuwe internetwet coördineren en mee bepalen wat desinformatie is (en wat niet)
    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/08/31/belgisch-instituut-voor-postdiensten-en-telecommunicatie-naar-vo/

    De zogenaamde corona pandemie was slechts een generale repetitie om alles op punt te kunnen stellen (pandemiewet, internetwet, etc.) voor de echte showdown die er nu zit aan te komen.
    Het handvol bedenkers zal in staat zijn om hun plannen uit te voeren met de hulp van hun miljoenen gebrainwashte zombies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in