Saoedi’s beschuldigd van massale slachting van honderden illegale immigranten uit Afrika

0

Wat ? Proberen die brute Arabieren hun grens te verdedigen ? Dat mag niet in deze wereld van Open Borders voor iedereen behalve voor één.

Waar moeten die arme negers nu naar toe. Ze hebben zelf geen continent en zijn nergens welkom. Waarom zou dat zijn ?

Euronews:

Honderden Ethiopische migranten en asielzoekers die probeerden de grens over te steken, werden tussen maart 2022 en juni 2023 gedood door Saudische bewakers.

“Ik zag mensen gedood worden op een manier die ik me nooit had kunnen voorstellen.” Afgelopen februari probeerde de 14-jarige Hamdiya met een groep van 60 mensen de Jemen-Saudische grens over te steken toen ze het geweervuur hoorde.

“Ik zag 30 mensen ter plekke gedood worden.”

Nadat ze het tafereel had gezien, was Hamdiya in shock. “Ik weet niet wat er daarna gebeurde,” zei ze. “Ik voelde mensen om me heen slapen. Toen realiseerde ik me dat het eigenlijk dode lichamen waren.”

Haar getuigenis maakt deel uit van het meest recente rapport van Human Rights Watch (HRW) over massamoorden op migranten aan de Jemen-Saoedische grens door Saoedische grenswachten. Het onderzoek suggereert dat systematisch misbruik van Ethiopiërs kan neerkomen op misdaden tegen de menselijkheid.

Ooh, HRW. Die komen toevallig uit dat ene landje dat zelf een dikke muur heeft, maar pleiten er wel voor dat ieder ander land zijn grenzen openstelt.

Migranten aangevallen met explosieven

Tien andere door HRW geïnterviewde mensen schatten dat van 11 oversteekpogingen met in totaal 1.278 migranten minstens 655 doden waren gevallen.

“Er zijn zeker veel meer doden omdat het onmogelijk is om een nauwkeurig cijfer te krijgen. Het is een ontoegankelijk gebied en we interviewen mensen die net een plaats van absolute horror zijn ontvlucht, ze zijn er kapot van”, zegt Nadia Hardman, een onderzoeker in de vluchtelingen- en migrantenrechtenafdeling bij HRW, vertelde Euronews.

Een van de overlevenden legde uit dat van zijn groep van meer dan 170 mensen er 90 werden gedood: “Sommigen keerden terug naar die plek om de lijken op te halen.”

Het rapport stelt dat Saoedische grenswachten “explosieve wapens” hebben gebruikt om veel migranten van dichtbij te doden, waaronder vrouwen en kinderen.

“HRW documenteert moorden sinds 2014, maar ze waren onregelmatig en zeldzaam. Toen we met het onderzoek begonnen, hadden we niet verwacht dat dit zo bloederig zou zijn’, zei Hardman.

“We hadden niet verwacht te zeggen dat (de moorden) wijdverbreid en systematisch zijn en zouden kunnen neerkomen op een misdaad tegen de menselijkheid, omdat de schaal ongelooflijk is”, voegde ze eraan toe.

Saoedi-Arabië heeft zojuist vrede gesloten met Iran en sluit zich aan bij China, en dan worden ze plotseling beschuldigd van een soort genocide, en er is geen bewijs. Vergelijkbaar met hoe China wordt beschuldigd van een genocide waar, verdacht genoeg, ook geen bewijs voor is. En de propaganda komt altijd uit dezelfde hoek. Het is zo vermoeiend allemaal.

Advertisement

Volgens de bevindingen van HRW vroegen Saoedische grenswachten migranten in een aantal situaties op welk deel van hun lichaam ze moesten schieten en schoten ze vervolgens van dichtbij neer. Ze vuurden ook explosieve wapens af op migranten die probeerden terug te vluchten naar Jemen.

Ha ha ha. En daarna hebben ze zeker zeep en lampekappen van ze gemaakt. Wie gelooft deze onzin ?

Dit alles terwijl Saoedi-Arabië “zwaar heeft geïnvesteerd in het afleiden van de aandacht van zijn erbarmelijke staat van dienst op het gebied van de mensenrechten in binnen- en buitenland”, door miljarden dollars uit te geven aan grote amusements-, culturele en sportevenementen.

De route Somalië-Jemen-Saoedi-Arabië is een van de gevaarlijkste ter wereld. Veel Ethiopiërs proberen de Somalische grens over te steken en zetten koers naar Jemen. Van daaruit steken ze Saudi-Arabië binnen op zoek naar een beter leven.

“Ethiopiërs hebben niet veel keus. Er is een smokkel- en mensenhandelnetwerk dat behoorlijk gepolijst is en er zijn kansen op werk in Saoedi-Arabië. Die kansen op werk zijn er wel degelijk”, zegt Hardman.

Ja joh. Het Nederlandse ministerie van ‘Ontwikkelingssamenwerking’ foldert heel Afrika onder met reclame dat er in Mogadishu en Addis Abeba Eerste Klas KLM toestellen klaarstaan om deze zieligerds naar Nederland te brengen waar ze zonder te hoeven werken een huis, uitkering en Miele krijgen en zoveel blonde vrouwen mogen verkrachten als ze willen zonder dat ze daarvoor gestraft worden en dan kiezen ze er voor om naar hellhole Yemen te gaan.

“Men heeft altijd begrepen dat dit een extreem gevaarlijke route is, maar ik denk niet dat mensen zich bewust zijn van het niveau van brutaliteit en de omvang van de doden,” voegde ze eraan toe.

Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie weet slechts 30% van degenen die werk proberen te vinden in Saoedi-Arabië dat Jemen – het land dat ze moeten doorkruisen – in het zesde jaar van conflict zit.

Wacht even. Je buren voeren al 6 jaar lang een van de meest bloedige conflicten ter wereld en je weet van niks ?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Tunesiërs slaan honderden negers met bruut geweld terug naar donker-Afrika

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties