Neymar stelde naast jaarsalaris van honderd miljoen euro nog vijf weerzinwekkende eisen aan Al-Hilal

17 augustus 2023, 11:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Neymar mag zich sinds afgelopen dinsdag officieel speler van Al-Hilal noemen. De steenrijke Saudische club wist de Braziliaanse aanvaller te verleiden voor een lucratieve overstap en betaalde Paris Saint-Germain een bedrag van zo’n negentig miljoen euro. De afgelopen dagen zijn er meerdere details naar buiten gekomen over de contractuele eisen van Neymar, en van die gestelde eisen zijn, op zijn zachtst gezegd, de meeste ronduit bizar.

Zo onthulde het Engelse The Sun dat de 31-jarige Braziliaan een aantal bijzonder luxe gelegenheden tot zijn beschikking wilde hebben. Neymar vroeg om een landhuis met welgeteld 25 kamers, wat zorgt voor ruimte voor familie en vrienden bij vergaderingen of bijeenkomsten. Bij dat landhuis moest onder meer een zwembad van vierhonderd vierkante meter beschikbaar zijn.

Artikel gaat verder onder video

Ook eiste Neymar drie verschillende sauna’s, een koelkast vol met zijn favoriete drankjes én drie sportauto’s (Bentley Continental GP, Aston Martin DBX en Lamborghini Huacán). Of Neymar zelf in deze auto’s gaat rijden? Nee. De Braziliaan heeft 24 uur per dag en zeven dagen in de week de beschikking over een privéchauffeur.

Al-Hilal ging akkoord met de eisen en bood hem ook nog eens een salaris van meer dan honderd miljoen euro per jaar. Neymar reageerde zelf ook nog op zijn transfer. “Het maakt het interessanter om tegen spelers van wereldklasse uit te komen. Spelen tegen Ronaldo, Karim Benzema en Roberto Firmino maakt je alleen maar gemotiveerder.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Cobus Robijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit zegt meer over die Arabieren dan over Neymar. Over vijf jaar komen ze erachter dat ze nog steeds geen echt sport-land zijn en dat ook nooit worden, maar zijn dan wel miljarden armer. Er zal nooit een serieuze voetbal voetbalpiramide ontstaan met eigen aanwas van onderaf. Tien jaar terug was het China dat met miljarden smeet, nu Saudi-Arabië. Wie volgt?

Sunny
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ff zonder dolle gaan jullie je druk maken om een buitenlander die in het buitenland gaat voetballen voor veel geld?????? Maak je maar meer druk om mensen die zich Nederlander noemen of uitkomen voor Nederland en in het buitenland wonen voor belasting ontduiking!!!!!! Daar wordt ons land echt slechter van en niet Neymar die in zandbak gaat voetballen. Maar ieder zijn eigen ding.

Lec
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik maak me er iig niet druk om. En dat sporters het land ontvluchten voor de belasting? Tja zulke dingen doen mensen nou eenmaal. Maar als jij er zo'n moeite mee hebt dan moet je een actie beginnen dat de koning ook eens een keer belasting gaat betalen met zijn hele familie. Of vind je dat normaal dat die zakkenvullers vrijspel krijgen?

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heb altijd al gezegd dat er een steekje los zit bij Neymar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen