Ongecontroleerde massa-immigratie: Denemarken laat zien dat een koersverandering mogelijk is

(Door: Vanessa Renner – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl er in dit jaar symbolisch gesproken al meerde grote steden naar Duitsland zijn geïmmigreerd, laat Denemarken zien dat een koersverandering bij het probleem massamigratie wel degelijk mogelijk is. Daar heeft men ingezien dat de ongecontroleerde immigratie de sociale orde in het land bedreigt en desbetreffende maatregelen genomen. Het doel: nul asielaanvragen. De nieuwste cijfers tonen aan dat men op de goede weg is. Alleen in Duitsland ontbreekt blijkbaar de politieke wil…

Hieronder leest u de persmededeling van de AfD:

Berlijn, 3 augustus 2023. In de eerste vijf maanden van 2023 werden er in Denemarken 1048 asielaanvragen geregistreerd. In Duitsland werden tot eind mei 125.566 eerste aanvragen plus 10.395 vervolgaanvragen ingediend. De Deense ministerpresidente Mette Frederiksen is van plan het aantal asielaanvragen tot nul te reduceren.

De arbeids- en sociaalpolitieke woordvoerder van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, René Springer, verklaart daarover:

“De Deense regering demonstreert hoe men gepast met het massamigratieprobleem omgaat. De eerste stap lag in het besef dat open grenzen en onbeperkte immigratie een gevaar voor de sociale orde vormen. Nu l mogen in Denemarken in brandpuntwijken niet meer dan 30% niet-westerse mensen wonen. De toenemende maatschappelijke spanningen als gevolg van de ongecontroleerde massa-immigratie zijn een feit, dat hier in het land nog steeds ontkend wordt. Maar in Denemarken heeft de realiteit de politiek veel sneller ingehaald. Sinds 2021 wordt desbetreffend gehandeld.

Massamigratie zou gestopt moeten worden, omdat volgens minister-presidente Frederiksen het saamhorigheidsgevoel van de samenleving vernietigd zou kunnen worden. Afgewezen asielzoekers moeten in terugkeercentra verblijven, asielprocedures worden nu in derde landen uitgevoerd en Denemarken zet als eerste EU-land weer naar Syrië uit – allemaal eisen, zoals die in de Duitse Bondsdag alleen maar door de AfD-fractie vertegenwoordigd worden. En de Deense regering wil nog harder doorpakken. Het doel is: nul asielaanvragen.

Het wordt tijd om ook hier het verstand weer te laten heersen en eindelijk te stoppen met de diversiteitsexperimenten van de ´stoplicht´-regering, voordat Duitsland een ´failed state´ wordt. Denemarken demonstreert dat het politiek mogelijk is – daar is alleen maar de wil voor nodig.”

Bron:
report.24.news
Door: Vanessa Renner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ongecontroleerde massa-immigratie: Denemarken laat zien dat een koersverandering mogelijk is

  1. Ravian zegt:

    Exact, het ENIGE dat nodig is om de “asielzoekers” invasie te stoppen is politieke wil.

    Er is NIETS dat de politiek, om het even of dit nu in Nederland is of elders in de EU, tegen houd om deze door de Europese bevolking ongewenst geachte immigratie per direct te beëindigen.

    ALLES wat in deze door de ‘volksvertegenwoordigers’ wordt aangevoerd om de wil van het volk NIET ten uitvoer te hoeven brengen is stierenpoep, nep excuses om de democratie mee aan hun laarzen te kunnen lappen…

    Geliked door 6 people

  2. antiislamnu zegt:

    Alle partijen werken voor Wef agenda stem Baudet en eventueel PVV

    Geliked door 1 persoon

  3. R. zegt:

    Het zijn ook GEEN asielzoekers, maar GELUKSZOEKERS!!! Check alleen even het aantal veilige landen die men BUITEN Europa is doorkruist!!! Optyfen!!!

    Geliked door 1 persoon

  4. saddy zegt:

    “”Alleen in Duitsland ontbreekt blijkbaar de politieke wil…””

    Die vanessa toch. Na 3 eeuwen zou ze nog niet door hebben dat er neusachtige machten aan het werk zijn? Dat de trekpoppen geen wil mogen hebben?

    Dit soort broddelwerk lees je 783 keer per dag. Blijkbaar ontbreekt het vanessa aan de politieke wil om fatsoenlijk te redeneren of ze werkt in dienst van de neusachtigen.

    Denemarken stelt eisen, is hard, zet mensen uit en duitsland heeft ach, ach ach de “”pech”” dat ze nog niet wakker zijn.

    Het mag duidelijk zijn dat vanessa in dienst is. Of is het een pseudoniem van weird duk of zo , want de telegraaf heeft ook 783 keer per dag van die stukjes die zogenaamd kritisch zijn maar die je conditioneren richting de nwo.

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      saddy.U bedoeld met de “neusachtigen”de rotschilds/rockefellers (nepjoden) Dit zijn 2 van de rijkste en machtigste families op aarde.Ze zitten achter alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste eeuwen,en ook achter de NWO agenda 21 en 2030.

      Like

  5. Julia zegt:

    Nederland de deugkneuzen binnen de politiek en bestuurders zullen de koers niet veranderen er kan hier nog meer bij maar ondertussen zijn de desastreuze gevolgen zichtbaar. Onderwijs, de woningmarkt en vooral de zorg staat onder een enorme druk. Verloskundigen merken op dat steeds meer taken op hun schouders terechtkomen, vanwege de druk om mensen zo snel mogelijk uit het ziekenhuis te ontslaan. Dit leidt tot een situatie waarin verloskundigen de administratie van kraamverzorgers moeten controleren en zelfs vaker huishoudens moeten bezoeken om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Online kraamzorg zal in de toekomst ook een belangrijke rol gaan spelen volgens Esther van der Ark van de Nederlandse Beroepsvereniging Voor Kraamverzorgenden. Maar zowel verloskundigen als kraamverzorgers staan sceptisch tegenover de digitalisering van het vak.
    Juist in situaties waar hulp onmisbaar is, zoals bij gevluchte gezinnen, taalbarrières, sociaal isolement of verstandelijke beperkingen, blijkt fysieke aanwezigheid van onschatbaar belang. Tegelijkertijd leggen de talrijke asielzoekers en vluchtelingen een aanzienlijke last op onze verzorgingsstaat, aangezien al deze individuen ook recht hebben op zorg en ondersteuning. FVD-kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft deze situatie treffend aangegrepen via Twitter en concludeert dat de voortdurende “afbouw van ons land en onze voorzieningen” onverminderd doorgaat. Kortom zo langzaamaan verzuipen we allemaal in de ongekende onverantwoorde invasie van gelukzoekers door het enorm wanbeleid van het kabinet Rutte IV en de komst van de dictator Frans Timmermans die de stroom gelukzoekers eerder meer zal laten toenemen dan drastisch te verminderen. Mede dank aan vooral VVD, D66, PvdA en Groen Links de grootste deugkneuzen binnen onze regering.

    Geliked door 1 persoon

  6. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Daarom ziet je er ook bijna geen 1 in het voormalig Oostblok er valt niks te halen voor deze parasieten soort.
    Ze behoren in hun Eigen Geloofs omgeving opgevangen en te verblijven daar horen Ze thuis.
    des te snellers kunnen zij hun Landen en leefomgeving opbouwen .
    Hier in Nederstan zit die PvdA i.s.m. VVD en nog wat clubs er een Beiroet te van te maken incluis bomaanslagen , schietpartijen , criminaliteit ,moorden .

    Geliked door 1 persoon

  7. LUCIA zegt:

    Compleet met je eens Ravian, je kunt alles bereiken, zeker politiek gezien, als je het wil.. en in dit geval doe je ook nog eens echt wat het volk wil!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie