maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRoofverdachte belandt met auto in goot bij politieachtervolging

Roofverdachte belandt met auto in goot bij politieachtervolging

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een een roofverdachte vanmorgen tijdens een achtervolging door de politie, met deze Toyota Vitz in de goot beland. Dit gebeurde op de hoek van de Ellen- en Badoellaweg.

De man sprong uit de wagen en rende weg in de richting van de Nieuw Weergevondenweg. Hij sprong daarbij over diverse schuttingen.

Het zou gaan om een oud bekende van de Surinaamse politie. Er is een klopjacht op hem geopend door de verschillende politie-eenheden.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig uit de goot te halen en af te voeren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Voertuig in beslag nemen, verbeurd verklaren, verkopen en de opbrengt schenken aan een bejaardentehuis of kindertehuis. Kunnen ze tenminste een paar weken of maanden goede voerding en vergoeding krijgen.


    gemodereerd
  2. Springt over diverse hekken? Beter zoekt hij een baan als stunt figurant. Of mee doen bij de Olympische spelen bij horde lopen.


    gemodereerd
  3. @Moen
    Wat nu als het voertuig gestolen blijkt te zijn? Dan kan de politie het niet verkopen. Verder is jouw suggestie zeer nobel.


    gemodereerd
  4. waarom hebben ze deze klojo niet gedood , kunnen ze nog niet gericht schieten , mag zeker niet van amoksie , want de dader(s) zal wel uit de bekende clubjes komen , ndbop , en amoksi twee bazen boubron staan boven jou , en daar moet je naar luisteren , na 2025 is er geen suriname meer dankzij boubron


    gemodereerd
  5. Voor straf zou deze crimineel als Hordeloper Suriname moeten vertegenwoordigen want daar lijkt hij naast roven goed in.


    gemodereerd
  6. Wat jammer dat hij bij de duik in het kanaal.niet een paar botten heeft gebroken. De volgende keer wanneer hij weer zo’n stunt wil uithalen wensen we hem ‘break a leg’ toe.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES