Tuigturken (metronieuws.nl)


Pagina niet gevonden | Metronieuws.nl ...

door Hefan430 in Overig  ·  289 Reacties

  • 55
  • 2417x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@249 Als je niet geïntegreerd bent ben je wat mij betreft gewoon Turk, Marokkaan, Duitser, Fransman. Geen Nederlander.

6
251 Mrs. K

@235 Nu sla je de plank helemaal mis, daar gaat het nu juist wel om.

Natuurlijk maakt dat paspoort je niet meer (of minder) Nederlander, maar je maakt een keuze.
Btw heb ik ook niet gezegd dat het je meer of minder Nederlander maakt maar dat ter zake.
Als je bv je Turkse paspoort inlevert maakt je dat niet meer Nederlander maar ook niet minder Turks maar je laat wel zien welke keuze je hebt gemaakt. En voorkom je daardoor veel problemen die de dubbele nationaliteit met zich meebrengt, en natuurlijk zitten er ook voordelen een een dubbele Nationaliteit (maar vooral in Negatieve zin) maar die wegen niet op tegen de nadelen.
Het lijkt er soms wel op dat degene met een dubbele Nationaliteit een "escape" achter de hand willen houden.
En nee ik heb het helemaal niet over meer of minder Nederlander, is gewoon laten zien waar je loyaliteit ligt en het voorkomen van problemen op voorhand.

2
252 Opa

@251 : Wanneer ben je volgens u geïntegreerd? Als je geen moslim meer bent?

12
253 Wheely

@133
Uit Boosheid stemmen op een bepaalde partij dat is juist wat veel partijen graag willen dat je dit doet , daarom trap er niet in . Dat wat er nu gebeurd dat is politiek en gebeurd bewust met reden. Zowel Erdogan als Wilders drijven het op ons tegenelkaar uit te spelen om meer stemmen te bemachtigen .. .
Gezien de voortdurende provocatie door Erdogan richting het westen , het uitlokken van conflicten met het westen ( waar vanuit het westen op gereageerd wordt ) maakt Erdogan zich voor eigen volk groter dan hij in werkelijkheid is . Hij presenteert zich voor de turken als de verlosser van het boze westen en de Turken trappen erin door een ja stem wat hem een vrijbrief geeft voor algehele macht in Turkije .
Daarom stemmen uit boosheid op een bepaalde partij dan loont het zich mensen tegen elkaar uit te spelen en zijn zowel Erdogan als Wilders uit berekendheid winnaars .

0
254 Olivia

@2
Nu nog verdwijnturken, die lijken mij het aardigst

1
255 Geert Wilders

Hahaha

1
256 Cody

Laat ik het nu verkeerd gelezen hebben, ik dacht de hele tijd dat het over augurken ging, sommige reacties leken me wel wat vreemd in die context.

0
257 ben22

@257 Het grote verschil is dat augurken minder zuur zijn. Augurken zijn ook frisser van kleur als je ze doormidden snijdt.

0
258 Dzzz

De oplossing is heel simpel. Alle Turken die niet willen integreren en zich boven alles Turks blijven voelen en hier op commando van Erdogan heibel trappen met een dobbelsteen laten gooien. En als ze dan een t/m vijf gooien gelijk op het vliegtuig zetten terug richting Ankara naar Papa Erdogan toe.

1
259 rebo

keer op keer - als er weer een draadje loopt over de Nederlandse identiteit - vraag ik mij af hoe vaak mensen daar nou echt mee bezig zijn.

ik denk daar normaliter namelijk nooit over na.

Maar geniet volop.

7
260 Wheely

@252 Met alle respect voor uw mening maar ik denk dat we het erover eens kunnen zijn dat we er gewoon anders tegenaan kijken.

1
261 Esebko

@261 aanvulling; als ik vandaag roep dat ik mijn paspoort heb ingeleverd, verandert er feitelijk voor niemand iets

2
262 Esebko

@260 Op 'Gewoon een student' na ben je de enige die enige in dit draadje die de woorden 'de Nederlandse identiteit' gebruikt. Dus eigenlijk ben je bijna de enige die er wél aan denkt.

0
263 Dzzz

Dat vergat ik nog bij @259

Bij zes mogen ze dan nog een keer gooien. question question

1
264 rebo

@264 : question question question

6
265 Wheely

@224 Niet jokken, je stemt altijd al VVD!

1
266 dummydum

Üit : "Hoogste tijd dat we stoppen met het geneuzel over de Nederlandse identiteit"

Mijn reactie @23 : "Wat is de definitie van "DE Nederlandse identiteit"?

Die moet je eerst vaststellen zodat iedereen hier over hetzelfde praat.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/91246-ste-tijd-dat-we-stoppen-met-het-geneuzel-over-de-nederlandse-identiteit

9
267 Wheely

@180

Inderdaad met een Nederlands paspoort kan dit niet
Vandaar we dit paspoort ook niet gewoon moeten gaan geven.
Maar in bruikleen moeten geven zodat we bij onacceptabele zaken dit weer kunnen intrekken.
Net zoals bij een rijbewijs het geval is
Als je jezelf gedraag mag je rijden tot je een ons weegt, doe je dit niet mag je het weer inleveren

0
268 Just-Me1966

@249 " Turken van de 3e generatie heten volgens het CBS AUTOCHTONEN."

O ja, tuurlijk. Maarre vind je het erg als ik daar niet standaard in mee ga? Zeker nu bekend is dat de overheid dus afspraken heeft met Turkije dat Turken NIET HOEVEN IN TE BURGEREN!?

1
269 Henkieaan

Niemand kan ontkennen dat de integratie mislukt is . . .

Jawel hoor.

Het gaat prima met de integratie.

Meestal.
.

9
270 hippodepippo

Wat mij betreft wordt iedereen met een dubbele nationaliteit voor de keus gesteld. Of je neemt de Nederlandse Nationaliteit aan en bewijst dat je voldoende kennis hebt van Nederlandse normen, waarden en het gelijkheidsbeginsel, en geeft daarmee de andere nationaliteit op! Hiermee ben je gewoon Nederlander geworden en krijg je ook alle rechten en plichten die daarbij horen.

Of je weigert je andere Nationaliteit op te geven en je kunt je eventueel beroepen op een visum. Wellicht kan men een soort optioneel Nederlandse burger status krijgen waarbij je net als een Nederlandse burger je hebt te houden aan alle plichten, je krijgt ook rechten maar niet alle rechten die je als Volwaardig Nederlandse burger hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen stemrecht, en je kunt bij ernstige misdragingen tot ongewenst vreemdeling verklaard worden!

Maw, alles, de kans op alles, of niks!

0
271 Henkieaan

@245 Nee... is dat gebruikelijk in de academische wereld...
.
Ook dat je met je benen wijd moet voor cijfers.... wit academisch probleem in onze hoogcultuur.

3
272 lieveschat

@271 : En wat wilt u dan met autochtone Nederlanders met 2 paspoorten?

"PvdA en D66: Nederlander moet dubbele nationaliteit kunnen hebben"

Met dit voorstel lossen we voor nog eens 900 duizend Nederlanders in het buitenland praktische problemen op, en voor iedereen die daar in de toekomst mee te maken krijgt.

http://www.volkskrant.nl/binnenland/pvda-en-d66-nederlander-moet-dubbele-nationaliteit-kunnen-hebben~a4435044/

6
273 Wheely

@132 en voor de zoveelste keer in de geschiedenis zijn het weer politici die alles opofferen voor hun eigen belang.
Ook ik brul het liefst...rot dan op als ik dat schreeuwvolk hoor maar inmiddels heeft de gedachte wat dit voor mijn turkse vrienden en collega's betekent de overhand genomen.
Hoe vreselijk moet het zijn dat je je moet verantwoorden of de beoordeling over je heen moet krijgt of je wel of niet aan de goede kant staat.
Sterkte...ik denk dat veel nederturken hun wortels wel al diep in ons land hebben geslagen.
Vriendschappen en rede kunnen wel een stootje hebben....de hufters schreeuwen...dus die zijn makkelijk te onderscheiden.

0
274 MarkUg

@273 Dat artikel gaat over TIJDELIJK in het buitenland wonende Nederlanders. Dat is dus iets anders.

0
275 B55

@252 "Het lijkt er soms wel op dat degene met een dubbele Nationaliteit een "escape" achter de hand willen houden."
Neem je ze dat kwalijk met de sfeer die hier in dit land heerst? Alle Turken, Marokkanen, andere moslims en buitenlanders in het algemeen worden steeds vaker over een kam geschoren. Volgens mij is dat roepen om het inleveren van een nationaliteit gewoon angst omdat degenen met een enkel paspoort geen mogelijkheid hebben om weg te kunnen en anderen graag meesleuren als ze zelf naar de verdommenis gaan. Tip: mocht het echt erg worden dan kun je nog altijd asiel aanvragen.

7
276 Mrs. K

@271 #hoedan ? Het is juridisch niet eens haalbaar om die rechten opeens in te trekken. Kan alleen voor nieuwkomers. Het is even onzinnig als een koranverbod of een algeheel hoofddoekjesverbod.

6
277 Mrs. K

@272 lol

0
278 Eastwood

@276 onzin.

Zaterdag was een perfecte demo van schijt aan Holland.

En dat is er langer dan schijt aan andersom question

2
279 Eastwood

Goed gezegd meid ik sta voor 10.000 % achter jou en je gedachtengoed

1
280 keestramper

@279 Rechtvaardigt dat over een kam scheren? Er was hier vandaag een Turk(se?) die de relschoppers veroordeelde, ook Fidan Ekiz en Ebru Umar doen dat. Staan die gelijk aan de relschoppers en moeten die gestraft worden voor wat anderen doen?

4
281 Mrs. K

@279 Inderdaad hadden die relschoppers schijt aan dit land. Lijkt me dus dat je die zou moeten aanpakken. En niet allerlei anderen die er niets mee te maken hebben. Tenzij je ook Afshin Ellian, Ahmed Aboutaleb, de Turkse Volkan die een inzameling is gestart voor het Leger des Heils dat schade heeft geleden tijdens de rellen, etc. wilt straffen voor iets waar ze niets mee te maken hebben. Qua mentaliteit heb ik die Turkse Volkan trouwens hoger zitten dan veel van de schreeuwers hier.

5
282 Mrs. K

Lieve Ebru,

Houdt toch op je talenten aan dat ''spul'' te besteden. Zij hoeven jou niet, jij hoeft hen niet.
De Erdoturken zijn het niet niet niet waard. Ze zijn jouw energie niet waard.

Ik heb gezegd.

4
283 Arthur2000

@274 Precies, Rutte, Wilders en Erdogan hebben hier alle drie baat bij gehad maar ik en mijn medestanders zijn wederom degenen die er vaak de pineut van zijn

1
284 Esebko

Het was verbijsterend om te zien hoe hondsbrutaal de Erdoturken zich dit weekend gedragen hebben en vooral het complete gebrek aan zelfinzicht en het zwelgen in misplaatst zelfmedelijden vond ik echt misselijkmakend. Deze situatie is ook heel erg vervelend voor normale Turken die in Nederland wonen en die nu door veel mensen op het gedrag van die achterlijke Erdoturken aangekeken worden. Gelukkig zijn er nog Turkse mensen die in de media kritiek op Erdogan durven te hebben, daar heb ik veel bewondering voor, want die mensen kunnen van alle kanten bedreigingen van die Erdogekken verwachten.

1
285 RoosjeB

@273 Wheely
"En wat wilt u dan met autochtone Nederlanders met 2 paspoorten?"

Ik wil daar niets mee en ik vind er niets van.
Want dat is een totaal andere situatie. De situatie van Nederlanders in Canada of in Texas is niet dezelfde als de positie van Turken/Marokkanen in Nederland .
Heel dom altijd weer die vergelijkingen tot in het onlogische voorttrekken .

Zie jij Nederlanders in Dallas-Texas met vlaggen zwaaien en met stenen gooien naar Amerikaanse politieagenten ? Nee, natuurlijk zien we dat niet . Omdat die Nederlanders voor 99% volledig geintegreerd zijn in die landen .En ze gedragen zich gewoon normaal . Ze overvallen ook geen juwelierszaken .

0
286 Big Tony

* Verwijderd door de redactie *

287 Dewereldrond

Witlof

0
288 Zeemeermeer

@278 Dat is exact een keer gebeurt, en ook nog op een zeer legitiem moment.
Namelijk nadat zij de groep voor domme tokkies had uit gemaakt had zij haar spreekrecht wel verspeeld. Maar dat pastte niet in het frame van NPO/Vara..

0
289 Xmod

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

Zwakzinnige klootzak. Jammer dat hij niet ter plekke afgerost werd. ...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

21 minuten geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

21 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

21 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

22 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@8 O.a. van Cultuur onder vuur....

24 minuten geleden geplaatst door Bop

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14Nee, dat zeg ik toch?Maar waarom doen Al-Jazeera en The Rights Forum dat dan wel?Doe gewoon hennig aan. De 'Joden' kun je altijd no...

25 minuten geleden geplaatst door Malinois

maarten1234
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

misschien moet het elftal zelf 2 goaltjes neerzetten en met hun eigen mensen wat tegen elkaar ballen trappen; voor biologische vrouwen is het so...

30 minuten geleden geplaatst door maarten1234

DikkeTor
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@23 Het zo wel heel Xenofobisch zijn als je je kansen niet afstaat voor mensen van kleur XD...

35 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Vietnese PornBritney Spears NakedDaughter Mother Exchange ClubLesbian StraponanalResident Evil HentPorn Xx ComFree Porn Sex Video ComHot Wife Hd PornHot Sexy Bhabhi Romance VideoXhamsterlivrCastlevania HentaiNier Automata Rule 34My Friends Hot Mother PornHamster LiveBig Body Sex VideoPor No FilmoviDani Daniels Porn DownloadMalayalam Serial XxxIndian Porn HoneymoonSky Bri LeakedSexy DeaLesbian Cop PornChat Com DesconhecidosWhore.netXvideo Hd JapanSexy Boobs Licking VideoLatina MastubationCelebrate NudesPorn Animations 3dسکس سورياMarriage Couple Sex VideoBabesxxxPorn BlackpussyElizabeth Bioshock PornFlirt 4 FreeWhipped Cream PornYouporbAntoniosuleiman PornVideo Porno Coqnu일본 야동Alexis Texas XxxWhatsapp Xxx4k Sex Com4k Hd Xxx VideoCarbaleon96Lisa Ann PornografiaGranny Lebian PornBare Bottom SpankingsAssamese Xxx Video ComJoker XxxBangli Sex VideoBbbw SexMegan ClaraKelly StarrGirls Gone GynoPornhubgamesPhilly Tranny EscortJeux XxxGay Men Kissing MemeEnglish Sex PadamPorn Old LadyPhim 18Dhaka PornAndrea Espada NudeBella.rollandGotanynidesPics Of Sexy Nude WomenOnly Fans.nudesPorn Hd92BoyspankingAidra Fox AnalRyan Ryans NudeSonu Gowda XxxXxx DudFwtina LeaksWw Xx HindiDouble CreampiesAnime Nude ScenesBlack Teen Anal PornDab SwingersChartubarteBeefcake HunterDolly Xxx4chan Gif AdultHomemade Granny SexMocas NuasGayvidsGilf BikiniMastram VideoStep Mom X Video ComCoomet ChatIrina Dreyt NudeBabyfoojiVladislava ShelyginaSunny Leone SextapeTranny Cum CompHonk Kong PornSex Games Free DownloadXnxx Full LengthBindu Madhavi Sex VideoRaileytv LeaksPeni Parker PornMiha DoanMommys Stretched HolesFlem SemiBikepSuperhero HentaiPor N GamesXx Vido ComAss Fucking PornChudwana VideoMother Daughter Nude PicsBf Gf Hot SexPurple Porn StarKoreannsfwMs Sethi SexsUrsecretgirlfriendSmoking And FuckingCum CompTamil Actress Real NudeSenior SizzlePornografia Videos AmateurUrfavbellabbyTelugu Movie PornMexican Nude ModelsBaddie HuChav NudesThin Girl PornSchool Teacher Bf VideoWww Teen Pussy ComPorn For HerGroup FacesittingSkipthegames.cVr PorndownloadNomes De Filmes PornKathie CummingsVideo Nip SlipOw2 PornVrkm-1116Pornnude PicsEbony Bbw XvideosVidéos Pornographiques XSleepingmilfSuhagrat Ki MovieChubby Girl SexDidi Ko PelaNext Level PornMandy Muse FeetAfrobullVideo Porn Download Hd