Sloeg zijn nichtje dood, verkrachtte haar lijk – verzoekt nu overplaatsing naar vrouwengevangenis omdat hij transgender is

2

Een sadistische man die zijn nichtje doodsloeg voordat hij haar lijk seksueel ontheiligde, heeft gevraagd om overplaatsing naar een vrouwengevangenis onder de nieuwe “transwet” van Spanje. Lorena Robaina, vroeger bekend als Jonathan de Jesús, zit momenteel 38 jaar in de gevangenis voor deze zieke misdaad.

Robaina, 26, werd voor het eerst gearresteerd in juni 2018, vier dagen nadat het verminkte lichaam van zijn nicht, Vanessa Santana, was gevonden in het huis van haar moeder in de Betancuria-regio. Robaina had naar verluidt gewacht tot zijn tante naar haar werk was vertrokken voordat hij de woning binnenging en Santana in haar kamer vond. Zowel Robaina als Santana waren toen 21 jaar oud, schrijft Anna Slatz.

Met extreem geweld, gericht op vitale delen, sloeg Robaina Santana bijna drie dozijn keer met een hamer, waarbij hij een groot deel van de klappen op haar schedel richtte. Robaina bleef Santana slaan, zelfs nadat ze op de grond was gevallen, en gebruikte een riem om haar te wurgen.

Nadat de jonge vrouw was overleden, misbruikte Robaina haar seksueel en ejaculeerde op haar lijk.

Tijdens het proces zei Santana’s moeder dat ze thuiskwam van haar werk en haar dochter riep, maar toen de jonge vrouw niet reageerde, ging ze naar boven en vond Santana’s lichaam in een “plas bloed” in de gang. Santana’s stoffelijk overschot was in een deken gewikkeld en de riem die Robaina had gebruikt om haar te wurgen zat nog om haar nek.

Het gezicht van de jonge vrouw was zodanig verwoest dat ze bijna “onherkenbaar” was

Lees meer
Transgender verkracht zijn eigen moeder - mag naar de vrouwengevangenis
Lees meer
Veroordeelde pedofiel vrijgelaten uit gevangenis nadat hij beweerde transgender te zijn

Robaina werd onmiddellijk als een verdachte van de misdaad beschouwd, omdat buren meldden dat hij niet emotioneel getroffen leek door de dood van zijn nichtje. Santana’s moeder merkte ook op dat hij een geschiedenis had van seksueel gestoord gedrag jegens zijn nichtje, waaronder haar in het verleden hebben aangevallen en haar kleren hebben gestolen.

Het is verontrustend dat Robaina bijna onmiddellijk na het begin van het proces een transgenderidentiteit verklaarde en probeerde zijn genderidentiteit te gebruiken als verzachtende factor in een poging om bepaalde aanklachten te laten intrekken. In de hoop 15 jaar van de mogelijke straf af te pellen, begonnen de advocaten van Robaina te beweren dat er geen seksuele motivatie was voor de misdaad omdat Robaina een vrouw was die zich seksueel aangetrokken voelde tot mannen.

De verdediging beweerde dat Robaina had gehandeld in een “uitbarsting” veroorzaakt door een onderbreking van de geestelijke gezondheid, en dat de moord niet met voorbedachten rade of seksueel was.

Santana’s neef, Nayara, weerlegde Robaina’s beweringen tegenover de pers en noemde hem een ​​leugenaar.

Vanessa Santana.

“Natuurlijk gelooft niemand dat het een uitbarsting was. [Robaina] sloop die nacht het huis van mijn nichtje binnen met een paar sleutels die hij eerder van mijn tante had gestolen. Hij gebruikte handschoenen om geen sporen achter te laten. Hij was gekomen met touwen, twee messen en een hamer. Toen hij klaar was, draaide hij de bebloede matras om om de vlekken te verbergen. Hij stopte de bebloede kleren in een zak en gooide ze in een onbewoond huis.

Advertisement

Robaina’s pogingen om zijn straf te verminderen op basis van zijn geslachtsidentiteit waren uiteindelijk niet succesvol en hij kreeg een gevangenisstraf van 38 jaar, slechts twee jaar minder dan wat de aanklager had gevraagd voor zowel de moordaanklacht als de seksuele geweldpleging.

Nu zoekt Robaina een overplaatsing naar een vrouwengevangenis nadat Spanje zijn nieuwe ‘transwet’ heeft aangenomen, een wet die de reikwijdte van bescherming en privileges enorm heeft uitgebreid voor degenen die een transgenderidentiteit claimen.

De controversiële wet, die op 16 februari werd aangenomen, verleende iedereen ouder dan 16 jaar het recht om het geslacht op hun officiële documenten te wijzigen zonder enig sociaal of medisch bewijs van de overgang. Terwijl voorvechters van vrouwenrechten hun bezorgdheid uitten over het resultaat dat de wet zou hebben met betrekking tot de toegang van mannen tot ruimtes voor vrouwen, waaronder opvangcentra voor huiselijk geweld en gevangenissen, werd de wet op 2 mei van kracht.

‘Robaina’

Volgens het Spaanse Antena3 vraagt Robaina ook om een overplaatsing naar de vrouwengevangenis, iets waar Santana’s familie zich jaren geleden al zorgen over maakte.

In 2021, nadat Robaina zijn transgender-identiteit had verklaard, waarschuwde Santana’s familie de pers dat “zijn geslachtsverandering ertoe zou kunnen leiden dat hij in een vrouwengevangenis terechtkomt,” en voegde eraan toe: “Stel je voor wat dat zou betekenen voor de gevangenen, die echte vrouwen zijn. Hen dwingen te leven met een bekende vrouwenmoordenaar.”

Volgens Okdiario heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken verklaard dat Robaina naar een vrouwengevangenis mag verhuizen nadat hij “een vrouwelijker fenotype” heeft ontwikkeld.

Spanje is internationaal belachelijk gemaakt vanwege zijn recente stap in de richting van het invoeren van soepele wetten rond genderidentiteit. Feministische pleitbezorgers hebben opgemerkt dat er weinig aandacht is besteed aan de manier waarop de wet vrouwen en meisjes zal beïnvloeden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
Hier zijn 122 voorbeelden van roofdieren die een transgender status gebruiken om vrouwen en kinderen te misbruiken

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
Petra
8 maanden geleden

Een mooi plekje op de transgender begraafplaats lijkt mij het beste.
Met roze bloemetjes erop….

Peter
Peter
8 maanden geleden

Lijkt mij dan noodzakelijk dat hij eerst gecastreerd wordt.