Frankrijk: Negers spietsen Blanke baby’s aan speren – ‘Is kunst’

6

Een zwarte vrouw staat op het podium, in haar handen een lange metalen paal waaraan tientallen Blanke babypoppen hangen – doorboord, sommige naakt, sommige in rompertjes. 

Wat klinkt als een satanisch ritueel, maakt deel uit van een theatervoorstelling op het Festival van Avignon in Frankrijk, meldt Unser Mittel Europa. Het is bedoeld om de “hyperseksualisering” en “exotisering” van zwarte vrouwenlichamen door blanke mannen aan te pakken en “dekolonisatie” op het toneel te brengen. Het is niet zo erg om daarvoor Franse baby’s symbolisch aan een paal te hangen, meldt apollo-news.net.

Theaterbezoekers beledigd als “racisten” en “fascisten”

In het stuk “Carte noire nommée désir”, waaruit de weerzinwekkende scènes zijn overgenomen, werd het publiek ook betrokken als onderdeel van het Avignon Festival – waarvan wordt gezegd dat het ‘s werelds belangrijkste evenement voor performancekunstenaars is. En iedereen die niet meespeelde werd beledigd als “racist” of als “fascist”, namelijk toen fatsoenlijke mensen die dit vuil niet wilden verdragen, vroegtijdig de zaal verlieten.

Volgens het tijdschrift Le Figaro is er een scène waarin de actrices door de zaal lopen en de tassen van individuele bezoekers meenemen. Bij een optreden zou een oudere man hebben geweigerd zijn tas af te staan en vervolgens lastiggevallen en uitgescholden door de actrice, die zei dat hij het stuk niet begreep. Volgens Le Figaro verlieten enkele toeschouwers vervolgens de zaal en werden ze – op aandringen van de actrice – door andere bezoekers beledigd als “fascisten”, aldus het onlinemagazine.

Advertisement

Rassenscheiding voor theaterbezoekers

Aan het begin van de bijna drie uur durende show wordt alle zwarte vrouwen in het publiek gevraagd om op een bank te gaan zitten terwijl de rest van het publiek op de publieksstoelen blijft zitten. Dan begint Chaillon, vermomd als dienstmeisje, verwoed het huis van de blanken op te ruimen. Als ze klaar is, stript ze zich helemaal uit en laat ze lange vlechten vlechten door de andere zeven zwarte performancekunstenaars.

Stuk van “Afro and Queer Activist”

Zoals je zou verwachten is deze woke performance afkomstig van een “zwarte Afro en queer activist” genaamd Rebecca Chaillon. De dame stelt aan de kaak dat “het lichaam van zwarte vrouwen wordt gehyperseksualiseerd, geobjectiveerd, verdierlijkt”. Dit doet de vraag rijzen of het niet beter zou zijn om dergelijke voorstellingen in Afrika te laten plaatsvinden, waar in het kader van de “hyperseksualisering” of “verdierlijking” mensen als de hel tekeer gaan, waardoor er ongeveer om de twee weken een miljoen (!) nieuwe Afrikanen daar vandaan ‘vluchten’ en hier “bescherming” zoeken bij de blanke “racisten” in Europa.

Waarschuwing:
Bekijk de video niet net na het eten:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze vernieuwde gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Lees meer
Het extreme anti-Blanke geweld in de Bijlmer vandaag maakt duidelijk dat we niet samen kunnen leven - Alleen segregatie is een oplossing

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Het kan momenteel even duren voor je comment verschijnt, omdat sommige random in de spam verdwijnen en ik ze er dan eerst uit moet vissen.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
9 maanden geleden

Gewoon objectief naar de cijfers kijkend kun je rustig stellen dat de gemiddelde blanke man helemaal geen belangstelling heeft voor zwarte vrouwen.
Er zijn veel meer zwarte mannen die trouwen of samenhokken met blanke vrouwen dan andersom.
Er worden veel meer blanke vrouwen verkracht door zwarten dan andersom.

De blanke man hypersexualuseert zwarte vrouwen niet, dat doen ze zelf wel.

Bert
Bert
9 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

Ik vind er helemaal niks aantrekkelijk aan een negerin, mijn smaak is het niet.

Bert
Bert
9 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

Omdat ze eigenlijk jaloers op een mooie blanke vrouw.
Waarom laten ze anders hun haar blonderen of stijl maken.

Petra
9 maanden geleden

Alle ‘vooroordelen’ over zwarten als dit blijken onjuist.

Ze waren véél te positief. Deze Zwarten zijn minder dan dieren en vinden het zelfs nodig om dat op toneel te tonen, daar ze er trots op zijn.

Het is echt vereist dat zwarten die wel normaal zijn hier korte metten mee maken om de geloofwaardigheid van dit soort volk nog te redden. Laat men dit doorgaan dan gaat hun geloofwaardigheid collectief de afvalbak in.

Steven
Steven
9 maanden geleden

Probeer eens zwarte baby-poppen aan een spies te rijgen en je staat terecht voor het aanzetten tot haat en het oproepen tot geweld. Zo gaat dat in een ‘democratie’. Nu is er uiteraard niks aan de hand en gewoon kop houden en doorlopen!

Bert
Bert
9 maanden geleden
Antwoord aan  Steven

Ik weet het wel zeker.
Je zal beveiliging moeten aanvragen en verhuizen als je dit flikt met zwarte poppen.