Klimaatcommunisten en asielparasieten branden Griekenland af – Leugenmedia wijten het aan ‘opwarming’

7

Al bijna een week woeden bosbranden op Rhodos, een populair Grieks toeristeneiland in de Middellandse Zee, waardoor 19.000 mensen uit hun huizen en resorts zijn geëvacueerd. Een andere bosbrand verspreidt zich over het eiland Corfu, waardoor ambtenaren de noodsituatie hebben afgekondigd.

Hoewel EUMETSAT tweet dat de brand zichtbaar is vanuit de ruimte, verduidelijkt het in de volgende tweets dat het vuur ‘ingekleurd’ is.

De extreem-linkse Griekse premier Mitsotakis zei: “De klimaatcrisis is er al. Het zal zich overal in de Middellandse Zee manifesteren met grotere rampen.”

Misschien moet iemand Mitsotakis eraan herinneren dat de “klimaatcrisis” in Zuid-Europa gebaseerd is op vervalste temperatuurcijfers zoals uitgebreid bericht op deze site de afgelopen week.

Lees meer
Panieknieuws in het journaal: Klimaatpropaganda gebaseerd op het Corona-model
Lees meer
Vorige week was het overal in het nieuws: de temperaturen in Zuid-Europa schieten omhoog naar 48°C! - Het was allemaal gelogen
Lees meer
96% van de Amerikaanse klimaatgegevens is gecorrumpeerd, blijkt uit onderzoek

De komende weken moeten we constant alert zijn. We zijn in oorlog, we zullen herbouwen wat we hebben verloren, we zullen de gewonden compenseren“, zei de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis maandag tegen de wetgevers in het parlement, meldt ZH.

‘Herbouwen’ met windmolenparken waar eerst bos stond bedoelt hij.

Dat klimaatcommunisten bos afbranden voor windmolenparken in Griekenland is een terugkerend probleem. Dit voorjaar gebeurde het ook al.

Lees meer
Griekenland: brandstichting voor windturbines?

De branden in Griekenland door de eco-terroristen zijn de ergste in twintig jaar.

De temperaturen zijn niet hoger dan normaal en de branden zijn aangestoken door brandstichters.

En als we kijken naar de weergegevens van Bloomberg, zijn de gemiddelde temperaturen in Athene dit jaar enigszins in lijn met een 30-jarige trend, ondanks de stijging in juli.

Om olie op het vuur te gooien […] stuurde de gekende pyromaan Justin Trudeau een ondeugdelijk en verouderd Canadees brandbusvliegtuig dat een extra kerosinevuur startte.

De Griekse website Pronews laat er ook geen onduidelijkheid over bestaan. Een greep uit de titels:

  • Burgemeester V. Corfu: “We evacueren Loutse – Dit is een georganiseerd brandstichtingsplan”
  • De burgemeester van Rhodos zal een rechtszaak aanspannen wegens het opzettelijk in brand steken van de bossen van het eiland
  • Civiele Bescherming: “Zeker dat de branden op Corfu brandstichting waren”

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze vernieuwde gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Een beetje vergeten dit jaar zijn de asielzoekers die elk jaar vrolijk meedoen om de bakermat van de democratie af te branden. De enige reden die ik kan bedenken is dat de hoernalisten hen succesvol buiten beeld gehouden hebben dit keer.

Ze steken die jihadkampen elk jaar in de fik en dan zouden ze dat dit jaar niet gedaan hebben? Er is geen hond die dat gelooft.

Lees meer
Grieks migrantenkamp in vlammen was wraakaanval: "Ik haat Europa"
Lees meer
Duitse krant riep op tot brandstichting asieleiserskamp Lesbos - NGO-Antifa activisten staken vuur aan
Lees meer
Asieljihadisten op Samos steken wéér een vluchtelingenkamp in de fik

Stel je op de hoogte van het moderatiebeleid voor je iets post.

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
9 maanden geleden

Het blijft me verbazen dat de gehele wereld gelijk tikt.

Peter
Peter
9 maanden geleden
Antwoord aan  Ohje

Je bedoelt: ‘getikt lijkt’?

Jerome
Jerome
9 maanden geleden

De onderzoeksjournalist Deborah Tavares waarschuwde jaren geleden in haar artikel ‘the plan to burn up California’ dat deze zouden plaats gaan vinden. Deze ‘bosbranden’ die (bepaalde) huizen en auto’s in as legden maar bomen, gras en struiken ongemoeid lieten, bleken met lasers vanuit militaire drones en vliegtuigen aangestoken te zijn. Er zijn op het internet promotiefilmpjes van BAE over te vinden. Ga er dus maar van uit dat andere branden ook op deze manier zijn aangestoken.

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

De klimaat hoaxers leven volgens de leuze:

Komt de zomer in het land,
Steek dan de bossen maar in brand.

Dee
Dee
9 maanden geleden

Ja, hier in Portugal ook elk jaar het zelfde leidje. 95% van de branden is mensenwerk en meestal moedwillig. Dat weet elke Portugees.
Maar tot nu toe is het niet al te warm hier. Best koel soms en zelfs tot twee maal toe een spatje regen gehad. Dus de branden hier blijven nog even uit.

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Als ze een wet zouden aannemen dat elk natuurgebied dat afbrandt, automatisch in handen van de overheid valt, zonder vergoeding voor de eigenaar, en volledig herbebost wordt, en vanaf dan voor eeuwig natuurgebied blijft, dan was het ogenblikkelijk gedaan met de bosbranden.

Maar nu is het heel winstgevend om je eigen bos af te branden, dus het gaat maar door, en iedereen doet gemaakt verontwaardigd.

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

En het is hemeltergend om te zien hoe onze debiele leugenmedia maar doorgaat met de klimaathoax, alhoewel al duizendmaal bewezen is dat het allemaal bedrog is, maar die mensen kennen echt geen schaamte, ze liegen er maar op los, ze geloven echt dat als ze het maar genoeg herhalen, het ooit waarheid zal worden.