Oekraïense journalist: “Er zijn meer dan 310.000 Oekraïense soldaten omgekomen in de oorlog!”

(Door: “Dissident.nl”)

Een Facebook-bericht van de bekende Oekraïense journalist Roman Revedzhuk heeft tot verontwaardiging geleid in Kiev, waarin wordt beweerd dat er meer dan 310.000 Oekraïense soldaten zijn omgekomen tijdens de oorlog met Rusland. 

“Vandaag ontving ik informatie van mijn bronnen bij de SBU (geheime dienst van Oekraïne): vanaf vandaag is het aantal dode AFU-soldaten meer dan 310.000. Met dank aan Valery Zaluzny”, schreef hij typisch.

Zijn post lokte honderden boze commentaren uit, maar ook enkele zeer agressieve, aangezien Roman Revedzhuk dicht bij Porosjenko staat, de politieke rivaal van Zelensky, meldt Pronews.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oekraïense journalist: “Er zijn meer dan 310.000 Oekraïense soldaten omgekomen in de oorlog!”

  1. R Thomasson zegt:

    Voor wie, of liever gezegd waarvoor zijn deze jonge soldaten gesneuveld? Voor de oligarchen die aan buitenlandse rovers het hele hebben en houden in het land hebben verkocht? Om de eigendommen van buitenlandse rovers te verdedigen? Oekraïne bestaat op papier, maar ze bezit niets meer. Haar bewoners zijn moderne lijfeigenen van moderne geld-vampiers die nooit genoeg hebben? Andere nobele reden om te sneuvelen, is de verdediging van tientallen buitenlandse bio-labs die bestemd zijn voor het voeren van biologische oorlogen overal waar het nodig is.

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    Das een heel plausibel aantal, reken daar nog eens het twee à drievoudige aan zwaargewonden bij en je krijgt een aardig idee van de humanitaire schade die het ‘waarde’ Westen al tezamen met de Bandera nazi’s in Oekraïne aangericht hebben.
    De Oekraïense burgerslachtoffers en de Russische burger en militaire slachtoffers komen daar nog bij uiteraard.
    Maar daar liggen die smerige kriminelen niet wakker van.

    Geliked door 2 people

    • Oliedom zegt:

      Nou hier liggen die Nederlanders er ook niet wakker van, want anders hadden er al lang massale demonstraties moeten zijn om die oorlogszuchtige rutte, ollegram, SSjoerdsma, patersnotte, Timmerfranz en co voorgoed het land uit te jagen of op te sluiten en uit die verrotte Eu te gaan.

      Geliked door 3 people

      • R Thomasson zegt:

        Hier liggen de Nederlanders er ook niet wakker van, want ze leven in een zeepbel vol zombies. Ze zijn niet in staat in te zien in welk gevaar zijzelf verkeren. De elite geld-vullis die Oekraïne schaamteloos heeft leeggeroofd en tientallen bio-labs bouwde, heeft de meest schrikbarende plannen met West-Europa. Stap voor stap komt agenda 2030 dichter bij. We zouden voor de eeuwigheid de lijfeigenen van deze moderne nazi’s worden. D.w.z. degenen die niet in hun T4 vernietigingsprogramma zouden terechtkomen.

        Geliked door 2 people

      • Julia zegt:

        Waar liggen Nederlanders nog wel wakker van zelfs niet van de ondertekening van de eigen ondergang. De Nederlanders met haar doorgeslagen woke cultuur https://www.frontnieuws.com/barbie-en-de-mobilisatie-van-imbecielen/ Dit land is verloren een stel aandachtstrekkende LHBT-ers trekken duizenden mensen maar als het over landsbelang gaat dan zit het volkje thuis achter een biertje en een bitterbal. De open gevangenis voorheen Nederland telt heel wat doorgeslagen gekken waarvoor normaal denken niet meer normaal voor is.

        Like

      • R Thomasson zegt:

        @Oliedom. We hebben gevaarlijke vrienden, en nog gevaarlijkere NSB-achtige bestuurders.

        Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    Tot het gore stelletje dat de Oekie’s opriep tot deze oorlog, behoorde o.a. Fransje Timmermans, die samen met de Belgische Tandenfee Verhofstadt (vrij naar ome Bobobob) én wijlen van Balen.
    Dit stel, dóór en dóór “democraten” riepen op om zich aan te sluiten bij de EUSSR enz. enz. De regerende “chef” werd afgezet en clown Zelensky betrad het podium, met alle gevolgen van dien, zoals thans zichtbaar.
    Dus déze Fransje T. gaat óns straks ff vertellen wat goed voor ons zou zijn ? Zou hij z’n rol in Oekraïne al vergeten zijn dan ? Waar deze minne man verschijnt verschroeit de aarde en wordt de bevolking tot de Voedselbank veroordeeld. Van al dat gedoe heeft deze vetklep totaal geen last, omringd door beveiligers en wonend in een gigantische villa (uiteraard zwaar beveiligd op uw én mijn kosten) leeft dit figuur zijn liederlijk leven “rustig” verder.
    Hij durft zichzelf “socialist” te noemen, de befkees.

    Geliked door 2 people

  4. boorzalf zegt:

    De ⚰️⚰️ doods kisten fabriek draait op volle toeren daar in Oekraïne. Effe weer een half bos kappen voor het hout. De uitvaart bedrijven doen goede zaken.💰💰😎

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie