Nobelprijswinnaar Dr. John Clauser zegt dat er GEEN klimaatcrisis is… het is allemaal bedrog voor politieke doeleinden

8

Er bestaat niet zoiets als een ‘klimaatcrisis’, zegt Nobelprijswinnaar dr. John Clauser.

In een toespraak die hij hield tijdens het recente “Quantum Korea 2023” -evenement, voerde Clauser aan dat “het populaire verhaal over klimaatverandering een gevaarlijke corruptie van de wetenschap weerspiegelt die de wereldeconomie en het welzijn van miljarden mensen bedreigt.”

“Ik geloof niet dat er een klimaatcrisis is”, verklaarde Clauser definitief. “Sleutelprocessen worden ongeveer 200 keer overdreven en verkeerd begrepen”, voegde hij eraan toe, terwijl hij het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) beschuldigde van het verspreiden van verkeerde informatie over een opwarmende wereldbol.

Degenen “met politieke en opportunistische motieven”, verklaarde Clauser verder, zijn degenen die “verkeerde informatie” over het klimaat pushen dat de wereld in een steeds erger wordende tirannie stuurt.

Zoveel mensen liegen tegenwoordig over het klimaat – en op flagrante wijze – dat “zelfs chatbots zoals ChatGPT beter kunnen liegen dan mensen,” verklaarde Clauser verder, terwijl hij de wetenschappelijke gevestigde orde afbrandde voor het verzinnen en verspreiden van mythes over een veranderend klimaat.

Lees meer
Zweedse wetenschapper zegt dat mensen moeten worden 'verleid' tot kannibalisme om 'klimaatverandering' te bestrijden

Dr. John Clauser zit momenteel in het bestuur van CO2 Coalition

In 2022 won Clauser de Nobelprijs voor natuurkunde voor zijn werk op het gebied van kwantummechanica. Hij kreeg gezelschap van twee andere wetenschappers die ook dezelfde erkenning kregen, schrijft Ethan Huff.

In 2023 trad Clauser toe tot de raad van bestuur van de CO2-coalitie, die bestaat om de voordelen van koolstofdioxide voor het milieu te benadrukken – de klimaatbrigade verwacht van ons allemaal dat we geloven dat CO2 een gevaarlijk gif is dat moet worden uitgeroeid door middel van tirannie en hogere belastingen.

Dr. William Happer, voorzitter van de raad van bestuur van de CO2 Coalition, merkte op dat Clauser veel te bieden heeft omdat zijn “studies van de klimaatwetenschap sterk bewijs leveren dat er geen klimaatcrisis is en dat toenemende CO2-concentraties de wereld ten goede zullen komen.”

“Het populaire verhaal over klimaatverandering weerspiegelt een gevaarlijke corruptie van de wetenschap die de wereldeconomie en het welzijn van miljarden mensen bedreigt”, verklaarde Clauser zelf verder over de kwestie van klimaatalarmisme.

“Misleidende klimaatwetenschap is uitgezaaid tot enorme shock-journalistieke pseudowetenschap. Op zijn beurt is de pseudowetenschap een zondebok geworden voor een breed scala aan andere niet-gerelateerde kwalen. Het is gepromoot en uitgebreid door gelijkaardige misleidende zakelijke marketingagenten, politici, journalisten, overheidsinstanties , en milieuactivisten. Naar mijn mening is er geen echte klimaatcrisis.”

“Er is echter een zeer reëel probleem met het bieden van een behoorlijke levensstandaard aan de grote wereldbevolking en een bijbehorende energiecrisis. Dit laatste wordt onnodig verergerd door wat, naar mijn mening, onjuiste klimaatwetenschap is.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


VN Mensenrechten-chef: ‘Echt angstaanjagende’ hongersnoden, overstromingen, branden op komst tenzij ‘klimaatverandering’ wordt aangepakt

Stel je op de hoogte van het moderatiebeleid voor je iets post.

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
9 maanden geleden

Tja, ik heb de koude oorlog meegemaakt. Het gat in de ozonlaag, de zure regen en de ijstijd die zou komen. Vanaf mijn kindsjaren tot nu wordt ik constant met de dood bedreigt, en ik wandel nog altijd rond.

Bert
Bert
9 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

– 1960: OLIE op in 10 jaar – 1970: IJSTIJD in 10 jaar – 1980: ZURE REGEN: bossen weg in 10 jaar – 1990: OZONLAAG kapot in 10 jaar – 2000: IJSKAPPEN weg in 10 jaar – 2023: PLANEET gaat kapot onder klimaatverandering.

En als je dat niet gelooft maken we je wel wat anders wijs.

Dee
Dee
9 maanden geleden
Antwoord aan  Bert

Ja, en die zeespeigelstijging. Dat vond ik wel een goed idee trouwens. Zijn we over 10 jaar van Den Haag en Amsterdam af, dacht ik. Utrecht aan zee, of beter nog, zoals heel vroeger, Winterswijk aan zee! Maar er gebeurde niets. Dat was wel weer jammer… 😉

Jos
Jos
9 maanden geleden

Om redenen die mij totaal onduidelijk zijn gelooft men hier een wetenschap journalist met als specialisatie culturele antropologie veel liever dan een Nobelprijs loureaat.
Ook al sluit het specialisme van de loureaat veel beter aan bij het onderwerp, maakt allemaal niets uit. Sterker is nog wel dat Bill Gates met nul kennis als het er op aan komt kennelijk meer aan het woord komt over wat dan ook. Ik vind het wonderlijk en verkeerd.
Maar het toont wel enorm goed aan dat wetenschap niet meer is wat het geweest is.

Petra
Petra
9 maanden geleden

De greenhouse gas theory is gewoon fout.

Het klimaat wordt wereldwijd niet door wat sporen van wat bepaalde gassen bepaald, maar door activiteit en afstand tot de zon.

In de atmosfeer is het water, dat als gas, vloeistof of vaste stof een zeer grote invloed heeft op het locale klimaat.

CO2, CH4 en NOx hebben nauwelijks invloed omdat hun percentage in de atmosfeer veel te laag is om invloed te kunnen hebben.

Alle maatregelen hebben dan ook een ander doel. De WEF doelen: depopulatie en controle.

Terminator59
Terminator59
9 maanden geleden

https://electroverse.info/
Heb hem al tig keer gepost.. nog een keer dan,goede site voor degen die de realiteit willen zien…

Bert
Bert
9 maanden geleden
Antwoord aan  Terminator59

Niet op deze site.
Anders had ik ‘m een keer gezien.

Terminator59
Terminator59
9 maanden geleden
Antwoord aan  Bert

Hahaha..komediant!