Gestoorde transgender-freak wil zwanger worden, zodat hij een abortus kan plegen

11

Een transgender-activist verklaarde deze week op sociale media dat hij de eerste biologische man wil zijn die zich identificeert als een vrouw die een abortus ondergaat – en dat hij met opzet zwanger zou worden om de baby door abortus te doden.

In een video gedeeld door Libs of TikTok zei de activist: “Ik wil de eerste transvrouw zijn die een succesvolle baarmoedertransplantatie ondergaat – eierstokken en eicellen inbegrepen – en ik wil de eerste transvrouw zijn die een abortus ondergaat.”

De activist legde verder uit dat hij wil dat een ‘ervaren’ arts ‘de organen uit een gewillige, gezonde, transmannelijke donor snijdt en in mijn lichaam plaatst. Ik zal me met hart en ziel inzetten voor hun nazorg. Ik zal zoveel h omoseks hebben als nodig is met zoveel transvrouwen als nodig is en laat de transfoben en homofoben zich afvragen wat ze ervan moeten denken. En ik wil de eerste transvrouw zijn die een abortus ondergaat.”

Advertisement

Het is in meerdere opzichten een hersenbreker, meldt WND. Zelfs een chirurgisch geconstrueerde “vagina” zou niet de functionaliteit hebben van een echte, biologische vagina/vaginakanaal. Daarnaast zou de activist blijkbaar seksueel actief moeten zijn met andere biologische mannen die zich als vrouw identificeren (die biologisch gezien nog steeds intacte mannen zijn en mogelijk niet eens hormonen gebruiken)… en een van hen zou de activist op de een of andere manier zwanger moeten maken met behulp van de gedoneerde eicellen, eierstokken en baarmoeder van een biologische vrouw die zich als man identificeert.

En elk van deze mensen zou bereid moeten zijn om te helpen bij het maken van een baby met de enige bedoeling om die baby te doden.

De kans dat dit allemaal gebeurt, is natuurlijk klein tot nul. Hoewel de eerste baarmoedertransplantatie in de Verenigde Staten in 2016 mislukte en de baarmoeder operatief moest worden verwijderd nadat de 26-jarige vrouwelijke ontvanger een ernstige complicatie kreeg, zijn er sindsdien ongeveer 30 uitgevoerd in de VS. Geen enkele is echter uitgevoerd op een biologische man, wiens lichaam niet is ontworpen om een kind te laten groeien of te baren.

Lees meer
Californië begint ouders te arresteren die zich verzetten tegen transgender-indoctrinatie van hun kinderen

Zwanger worden vereist een complexe balans van vrouwelijke hormonen. Als ook maar één factor niet klopt, is het moeilijk voor een biologische vrouw om zwanger te worden – laat staan ​​dat een biologische man een cocktail van oestrogeen, progesteron en testosteronblokkers neemt.

Dat betekent natuurlijk niet dat transgenderactivisten en geldbeluste experimenterende doktoren het niet zullen proberen.

Het feit dat iemand specifiek zwanger zou willen worden om een ​​onschuldig kind te vermoorden, alleen maar om degenen die het niet met hen eens zijn “zich achter hun oren te laten krabben”, wijst op een intern narcisme en kwaad dat moeilijk te begrijpen is – zoals commentatoren op de video aangaven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Trans-tiener stierf aan vaginoplastische complicaties tijdens baanbrekend Nederlands onderzoek dat werd gebruikt om geslachtsveranderingen bij kinderen te rechtvaardigen

Stel je op de hoogte van het moderatiebeleid voor je iets post.

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bert
Bert
9 maanden geleden

Had ze moeder ‘m maar door geslikt.
Dan liep tenminste dit gedrocht hier niet rond met ze ziekelijke kop.

Bert
Bert
9 maanden geleden

Had ze moeder ‘m maar door geslikt.
Dan liep tenminste dit gedrocht hier niet rond met ze ziekelijke kop.

Bert
Bert
9 maanden geleden

2x mijn reactie in de wacht.
Ik ga het niet nog een keer voor een 3de x proberen

Piet
Piet
9 maanden geleden

Mensen zijn helemaal gek geworden.

Bert
Bert
9 maanden geleden
Andre
Andre
9 maanden geleden

De roze bril heeft die gek al op.

Dee
Dee
9 maanden geleden

Dit soort berichten snel ik de kop met een teiltje.

Jerome
Jerome
9 maanden geleden

Kan het zijn dat dit soort (nep)berichten bewust geplaatst worden om reacties uit te lokken en mensen tegenover elkaar uit te spelen zodat we niet met onze echte vijand bezig zijn ?

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Hij lijkt een beetje op die satanist-zanger Marilyn Manson

Nibzy
Nibzy
9 maanden geleden

Ik snap er niks van.

Jos
Jos
9 maanden geleden

Ronduit treurig dat hier überhaupt aandacht voor is.