Grote, vadsige man gezocht voor molesteren meisje in Soest

SOEST - De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 15-jarig meisje in Soest. Zij liep vrijdagavond meerdere kneuzingen en schrammen op.
Het meisje fietste tussen 20.00 en 20.15 uur naar huis over de Smitsweg. Ter hoogte van de supermarkt kreeg zij plotseling een blikje tegen haar hoofd vanuit een groep jongeren. Toen het meisje daarop reageerde werd zij van haar fiets getrokken en viel ze op de grond.
Een andere man uit dezelfde groep probeerde haar te slaan, maar het slachtoffer wendde zich af waardoor zij niet werd geraakt. Wel slaagde hij erin om haar nog te schoppen. Kennelijk ontstond er vervolgens onmin in de groep want er volgde een woordenwisseling waardoor het meisje kans zag om ervandoor te gaan.
Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. Van een van de verdachten is een signalement verspreid. Het is volgens de politie een blanke, vadsige man van ongeveer 1.90 meter lang. Hij is rond de 25 jaar oud en droeg een korte baard van circa 3 centimeter. Hij heeft donkerbruin kort haar en was gekleed in een donkerblauw trainingspak met lichtblauwe strepen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.