Waarom de Derde Wereldoorlog bij ons en niet in Amerika moet plaatsvinden – historische citaten van vooraanstaande Amerikanen

(Vertaling: E.J. Bron)

Personen met verantwoordelijkheidsgevoel zijn geschokt met welk “oorlogsenthousiasme” westelijke politici niet alleen verbaal het Oekraïne-conflict aanwakkeren. Men krijgt de indruk dat velen het niet meer kunnen afwachten tot eindelijk de eerste atoombommen vallen.

Kon men er voor de val van het IJzeren Gordijn nog op vertrouwen dat een “vrede door angst” tussen de supermachten een nucleaire showdown verhinderde, nu wordt de mogelijkheid van atoomaanvallen al op de koop toegenomen, net alsof dat een te accepteren prijs als solidariteit voor de “lieve” Oekraïners zou zijn. Met voorop de groene oorlogshitsers. De groene Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock: “Baerbock wil atoomoorlog niet ´compleet uitsluiten´ en ´risico´s duidelijk maken.” En met deze uitspraak staat de jonge en historisch onwetende minister van Buitenlandse Zaken niet alleen.

We willen ons echter tot een heel ander kaliber wenden, namelijk bekende Amerikaanse persoonlijkheden, die openlijk uitspraken hoe het in geval van oorlog zal gaan: Amerika zal zich noch voor de Oekraïners noch voor ons “opofferen”, want daar weet men dat een nucleaire oorlog met Rusland nu voor het eerst in de geschiedenis ook hun land rechtstreeks zou betreffen. Dat betekent dat men het in Europa zal laten knallen.

Voor de openhartige woorden van onze Amerikaanse “vrienden” moeten we hen dankbaar zijn – hier enkele citaten:

  • De Amerikaanse generaal Collins: “Het is voldoende dat we wapens leveren, onze zonen moeten niet in Europa doodbloeden. Er zijn genoeg Duitsers die voor onze belangen zouden kunnen sterven.” (“Hessisch-Niedersächsische Allgemeine”, 24-10-1981).
  • Samuel Cohen, Amerikaans kernwapenexpert en mede o van de voor Duits grondgebied bedoelde neutronenbom, verklaart op de vraag naar de inzet van de bom:
    “Het meest waarschijnlijke toneel zou West-Duitsland zijn: ik zie het als een academische vraag om je er het hoofd over te breken op welke manier de vijand gedood wordt.” (“Bild-Zeitung”, Hamburg 16-10-1977).
  • Henry Kissinger in 1979 in Brussel: “Jullie Europeanen zouden wel moeten begrijpen dat, als he tin Europa tot een conflict komt, wij Amerikanen natuurlijk geenszins van plan zijn om met jullie te sterven.” (“Onafhankelijke Nieuws Bochum”, nr. 8, 1981).
  • De Amerikaanse minister van Defensie, Caspar Weinberger: “Het slagveld van de volgende conventionele oorlog is Europa en niet de Verenigde Staten.” (“Frankfurter Rundschau”, 29-04-1981).
  • De Amerikaanse schout-bij-nacht Gene R. La Rocque: “De Amerikanen gaan er van uit dat de Derde Wereldoorlog, net zoals de Eerste en de Tweede Wereldoorlog, in Europa uitgevochten wordt.” (“Frankfurter Rundschau”, 29-04-1981).

De Europese politici zouden er dus goed aan doen om ervoor te zorgen dat hen niet dezelfde verkeerde inschatting overkomt als de Polen voor het begin van de Tweede Wereldoorlog. Namelijk om er van uit te gaan dat men ons te hulp zal snellen, mocht het echt gaan knallen. Bovendien was bij de Amerikanen het hemd altijd al nader dan de rok. Hun oorlogsdoel, namelijk Duitsland en Rusland voor de volgende decennia te scheiden en zo terloops van de door de spanningen resulterende winsten te profiteren, hebben ze nu al bereikt.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Waarom de Derde Wereldoorlog bij ons en niet in Amerika moet plaatsvinden – historische citaten van vooraanstaande Amerikanen

  1. Dewaere zegt:

    Wishfull thinking. Verschillende hooggeplaatste Russen hebben al publiekelijk aangegeven dat Amerika expliciet doelwit zal worden van een kernoorlog, zij kennen die houding van hen namelijk ook. Éen grote onderzeëer van hen met kernwapens voor de Amerikaanse kust is daarbij al voldoende om álle grote steden van de VS in as te leggen. De reactietijd van hen is dan circa 2 minuten… Je moet toch hartstikke gek zijn als je als land met zulke fantasiën speelt.

    Geliked door 7 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    En dan hadden we in Nederland een boerenlul die geschiedenis heeft gestudeert maar even deze uitspraken gemist had en het daarom wel zo verstandig te vinden om verleden jaar te vertellen dat het ook oze oorlog is.
    Je zou hem voor minder kapot schoppen.

    Geliked door 5 people

  3. koddebeier zegt:

    Gezien de ellende die de VS over de hele wereld veroorzaken verdienen zij de eerste atoombommen.

    Geliked door 2 people

  4. Kans zegt:

    Ik hoop dat zodra het zover is er 10 atoombommen op de USA gepleurd worden, en zijn wij natuurlijk ook wel de Sjaak, maar die ellendelingen mogen van mij part totaal van de aardbodem verdwijnen, lekker opgeruimd, dat je überhaupt zo iets moet schrijven is natuurlijk al van de zotte, maar die tyfus Amerikanen zijn echt van Satan bezeten, gelukkig gaat de elite er als eerste aan zo heb ik begrepen ! 💣💪🏿🧨🦠👺🥶🥶

    Geliked door 2 people

  5. Ravian zegt:

    Yeah, een derde wereldoorlog zal altijd eindigen in een nucleaire oorlog, en het hele idee dat de VS dan buiten schot zou kunnen blijven is absolute waanzin.
    Maar de waanzin regeert in dat land, en ook in andere westerse landen, Baerbock is daar een excellent voorbeeld van.

    Het hele probleem is gewoon dat al die waanzinnigen links zijn, dat links een ideologie is, gewoon een geloof zonder godsbeeld dus, en dat geloofsfanatici, zoals Baerbock bijvoorbeeld, niet voor rede vatbaar zijn.
    Die blijven gewoon doordrammen, zo nodig tot in een arena vol hongerige leeuwen aan toe, alwaar ze dan de o zo verlangde heilige martelaren status verwerven.

    De wereld zal pas weer veilig en welvarend kunnen worden als we ons definitief van al deze linkse idioten bevrijden…

    Geliked door 6 people

  6. kruisridder zegt:

    De Russen moeten de VS, GB en Frankrijk als eersten van de kaart vegen met atoomwapens en hun Poseidon torpedo’s gaan gebruiken tegen die landen. Juist deze landen zijn de grootste oorlogshitsers

    Geliked door 1 persoon

  7. R Thomasson zegt:

    Waarom de Derde Wereldoorlog bij ons, en niet in Amerika moet plaatsvinden? Het antwoord is simpel. Omdat de verborgen dodelijke junta die op dat land regeert, ons niet als GELIJKWAARDIGE MENSEN ZIET. Of liever gezegd: helemaal geen mensen- maar producten. Deze Olympische goden zien ons als leuke aapjes in de Apenheul, of gelijk aan de laboratoriumratten van TNO. We zijn schaakpionnen in hun eindeloze smerige spelletjes. Ze hebben elke vijf jaar een nieuwe globale crisis nodig, waarin we worden ingeluisd. De Duits Groene k** van BuZa wil atoomoorlog niet ´compleet, uitsluiten´ en ´risico´s duidelijk maken. Alles wijst erop dat niet enkel haar edele delen zijn groen beschimmelt, maar ook haar hersenen zijn aangetast. Dat wijf kan niet helder denken. Gelukkig zijn in dat verre verrot land ook integere, intelligente mensen die hun recht op spreken gebruiken om ons te waarschuwen. https://youtu.be/NSLm__BUnmI Helaas, de meeste politieke leiders in Europa zijn minder intelligent. Ze houden van a) fabeltjes, en b) carrière beloftes op lange termijn.

    Geliked door 1 persoon

  8. Julia zegt:

    https://www.frontnieuws.com/probeert-sleepy-joe-biden-hitler-en-de-geschiedenis-te-overtreffen/. Europa zal van een hele koude kermis thuis komen. Het meest sterk economisch land Duitsland is al naar de gallemiezen geholpen de rest van Europa volgt in sneltreinvaart. Biden de VS dus hebben meer landen naar de afgrond geholpen zie het Midden Oosten zo zal het Europa ook vergaan en de VS blijft buiten spel. De westerse leeghoofden voeren oorlog tegen Rusland omdat de VS de algehele macht in handen willen hebben maar dat gaat ze niet lukken. Ze zijn als een stel blinde paarden achter de VS aangehobbeld met alle desastreuze gevolgen van dien. Dan nog de eis inwilligen van de verrader Erdogan Turkije bij de EU. Dit wordt wel een gigantisch probleem voor Turkije dat met hyperinflatie te maken heeft. Als ze straks geen toegang hebben tot Belt and Road Initiative, maar wel de EU… Wat hebben ze daaraan?
    Alexander Mercouris had een mooie theorie… De Azov strijders werden teruggestuurd in ruil voor een toezegging van Zelenski dat hij de Turkstream pijpleiding niet aan zou vallen. En Mercouris denkt dat Turkije sowieso al anticipeerde op het niet doorgaan van de graan-deal, omdat via de schepen ook andere zaken dan graan binnenkwamen. Tja een failliette en corrupte Oekraïne en Turkije is zeker geen aanwinst voor de EU maar maakt de achterlijke westerse oorlogsvoerders dat maar wijs. Helemaal bezeten van machtswellust om Rusland kapot te maken voorlopig staat Rusland er economisch beter voor dan de EU.

    Geliked door 1 persoon

  9. Rene zegt:

    Wie het zwaard op neemt zal hier door vermorzelt worden dus Navo en VS
    zij hebben nog een tegoed bon .

    Like

  10. Oliedom zegt:

    Yep, die yankees ee boel aan het opnaaien, maar de grootste idioten die zich laten opnaaien zitten in Eu met het optuigen van wapens geven aan die fucking steeds maar meer eisende flut oekrie zwerzkie 😤😤😤

    Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      @Oliedom. De yankees hebben ervoor gezorgd dat juist de grootste idioten, op de hoogste plaatsen zitten. Kijk maar naar de grote ster Ursula von der Leyen, Sofie in ’t Veld, of dat Sargentini wijf. Met wijven gaat het heel makkelijk. Wie ze ook nodig hebben zijn schijnheilige pathologisch egoïstische mensen. Ze zijn omkoopbaar, en draaien met alle winden mee. Denk maar aan Barosso … de Maoist, die nu de grote jongen is van Goldman Sachs. Dat is de DREK die ons vertegenwoordigd https://www.youtube.com/watch?v=ZVfwuFrJ-5E

      Geliked door 1 persoon

  11. Hans van Straaten zegt:

    We worden wereldwijd geregeerd door volslagen idioten. Mocht t zover komen hoop ik dat ik mee mag maken dat de eerste bom op Washington valt. Wat een stel randebielen.

    Geliked door 1 persoon

  12. Henk der Niederländer zegt:

    Er wordt hier regelmatig gesproken over atoombommen her en der neer laten komen, maar persoonlijk vind Ik dat toch te ver gaan.
    Laten we niet vergeten dat de meeste slachtoffers dan de gewone mensen zijn die feitelijk niks met oorlog hebben en niet meer willen als in vrede leven en voor hun gezin en naasten willen zorgen.
    Dat is de reden dat je me weinig reactie ziet of hoort geven op deze reacties.
    Wel ben Ik ervan overtuigd dat de warmongers het slachtoffer mogen worden van de ergste verwondingen met navolgende dood na enige maanden zodat ze nog wat tijd hebben om over hun misdaden na te denken.
    Dit is mijn mening over het nucleaire verhaal en niemand hoeft het met me eens te zijn.
    Bedenk wel dat vallen dit soort bommen onze kinderen daar ook het slachtoffer van zijn.
    Zij het op korte of langere termijn.

    Geliked door 1 persoon

  13. bezigebij63 zegt:

    De Russen hebben de Yellowstone vulkaan allang in het vizier. Ze weten dat er een ENORME magmabubbel vlak onder de oppervlakte ligt die een enorme druk aan het opbouwen is. Ze hoeven moedertje natuur alleen maar te helpen deze vulkaan wat eerder op de blazen en daarmee het Amerikaanse continent om zeep te helpen……

    Like

Plaats een reactie