“Sound of Freedom”: Bioscoopfilm over kinderhandel op de 1e plaats in Amerika

(Vertaling: E.J. Bron)

“Sound of Freedom” van de acteur Jim Caviezel over de strijd tegen kinderhandel is hét verrassingssucces van het lange “4th of July”-weekend in de VS. De christelijke film, die 5 jaar moest wachten op zijn start in de bioscoop, overschaduwde met $ 10 miljoen omzet de start van de Hollywood-Blockbuster “Indiana Jones and the Dial of Destiny”.

In “Sound of Freedom” speelt de christelijke acteur Jim Caviezel (“The Passion of the Christ”) de (echte) agent van Homeland-Security Tim Ballard, die ontslag nam uit de dienst om op eigen houtje op kinderhandelaars te jagen. De film was al klaar in 2018, maar kwam nooit in de bioscopen, nadat 20th Century Fox door Disney werd gekocht. Disney moest dit jaar na schandalen betreffende links-extremisme en pedofilie 7000 medewerkers, CEO Bob Chapek en de “gevolmachtigde diversiteit” Latondra Newton ontslaan.

Indiana Jones” ver achter zich gelaten

Nu heeft producent Eduardo Verástegui de rechten teruggekocht en het christelijke Angel Studio bracht de film met de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag op 4 juli in de bioscopen, ondersteund door conservatieve platforms zoals Daily Wire (abonneeartikel) van Ben Shapiro. Al voordat de film in de bioscopen kwam, waren er voor $ 10 miljoen kaartjes verkocht.

De linkse bioscoop-fansite “Deadline” schat de omzet in de eerste dagen op tot $ 20 miljoen. De Stdio-Blockbuster “Indiana Jones and the Dial of Destiny” deel 5, met de 80-jarige Harrison Ford in de hoofdrol, leverde in de startweek daarentegen maar $ 60 miljoen in de kassa´s van de bioscoop op, bij een budget van $ 295 miljoen. De voor de branche belangrijke omzet per bioscoop bedroeg een catastrofale & 1999,-. “Sound of Freedom” maakt met een budget van maar $ 14,5 miljoen vermoedelijk nu al winst.

De ironie hieraan: “Indiana Jones” wordt door Disney gedistribueerd, dat zodoende een lucratieve kaskraker tegen een miljoenen kostende mega-flop heeft geruild.

Gefinancierd door crowdfunding

Angel Studios heeft de reclame- en marketingkosten van ongeveer $ 5 miljoen d.m.v. crowdfunding bij haar fans ingezameld, en hen in het geval van succes een winst van 20% beloofd. Angel Studios heeft volgens “Deadline” heeft hetzelfde zakenmodel bij de biografie over Abraham, “His Only Son”, met succes toegepast en investeerders nu uitbetaald.

Zelfs het linkse Hollywood-brancheblad “Variety” was enthousiast over “Sound of Freedom”: “Men hoeft geen rechtse, christelijk-fundamentalistische complotdenker te zijn om ´Sound of Freedom´ een overtuigende film te vinden, die een schril licht op een van de belangrijkste en meest verschrikkelijke misdaden van onze tijd werpt, waarvoor Hollywood is teruggeschrokken. Hoeveel films hebben we over drugshandel gezien? Te veel! Kindersekshandel daarentegen was tot nu toe geen thema dat geschikt was voor ´amusement´. Maar zoals ´Sound of Freedom´ ons laat zien, is dit het snelst groeiende internationale criminele netwerk dat de wereld ooit gezien heeft. In de aftiteling komen we te weten dat er nu meer mensen zijn die door sekshandel tot slaaf gemaakt worden dan in de tijd dat de slavernij legaal was. En de nachtmerrie die ontvoerde kinderen meegemaakt hebben, is onuitsprekelijk, onvoorstelbaar – en maar al te reëel. Om het duidelijk te zeggen: het thema kinderhandel is belangrijker dan drugshandel.”

“Sound of Freedom” draait nog niet in de Duitse bioscopen. Duitse filmdistributeurs moeten waarschijnlijk eerst nog leren: “Go woke, go broke”.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Sound of Freedom”: Bioscoopfilm over kinderhandel op de 1e plaats in Amerika

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Angel studio’s heeft een verklaring afgegeven dat de film over een tijdje te streamen is.
    Uiteraard willen ze eerst de nodige kosten terughalen en uiteraard ook winst maken.
    Niks fout mee dus even geduld beoefenen.

    Geliked door 3 people

  2. MilaK9 zegt:

    Ongelooflijk dat mensen en overheden zich hiermee bezigen. Niet te vergeten de orgaanhandel (o.a. nu in Oekraïne).
    -Ik moet ineens denken aan die 1400+ kinderen die uit huis zijn geplaatst i.v.m. die toeslagenaffaire en waarvan er ca. 450 zijn gestorven. Of had ik ‘gestorven’ moeten schrijven?-

    Geliked door 2 people

  3. Henk der Niederländer zegt:

    Om even de zaak duidelijk te maken!
    Ik weet niet in hoeverre onderstaand klopt maar de mogelijkheid bestaat dat het hele gebeuren een reusachtige oplichting is.
    Ook weet Ik niet zeker in hoeverre het verhaal van American Crime Journal klopt of niet.
    Wel denk Ik dat als het verhaal van ACJ niet zou kloppen er direct rechtzaken zouden komen wat dus niet gebeurd is.
    Vergeet niet dat het over een hele sloot geld gaat en mensen dan nog wel eens onbetrouwbaar kunnen zijn.
    Het is een rit lezen maar zeker de moeite waard om te checken.

    https://americancrimejournal.com/operation-underground-railroad-earns-47-million-in-2020/

    Like

    • Als je twijfelt, kijk dan naar deze podcast op Spotify. Dean Graziosi, zakenpartner van Tony Robbins, interviewt Tim Ballard. Tony is met operaties meegeweest en steunde Tim al jaren. Dean kreeg dan regelmatig na die gesprekken Tony (soms in tranen) aan de lijn. Dit is geen bullshit!!! Overigens het is een mooi en bekrachtigend interview.

      Like

  4. J zegt:

    Die fim liet Disney bewust op de plank liggen omdat Disney als bedrijf een belangrijke spil is in de kinderhandel…..die zitten er echt heel diep in. Je ziet vaak de term ‘groomers’ voorbij komen….dat is Disney als bedrijf.
    Epstein lijst is nog steeds niet helemaal bekend……uiteraard niet want hier staan veel grote Hollywood-namen op……ook daarom zie je geen films over dit onderwerp. En vrijwel al deze vieze kindermisbruikers zitten op links, de democraten…..met kindersnuffelaar Biden aan de leiding. Die zieke lbgtq beweging scandeert openlijk in optochtjes dat ze achter de kinderen van mensen aan zitten…gewoon openlijk.
    Het proberen dood te zwijgen van deze film, al 5 jaar lang, zegt alles!

    Deze zieke kinderhandelaren/misbruikers….in de zogenaamd hoogste kringen…..moeten zonder enige vorm van genade aangepakt worden, opgejaagd en mee afgerekend.

    Like

  5. Harry zegt:

    Nou de linkse pedo kliek maakt zich weer overduidelijk kenbaar .
    Niet in de pathe’s en ook niet in de aankondigingen van komt binnenkort nog bij pathe thuis . Duidelijk genoeg ? ik zou zeggen ffe helemaal de pokke delen op social media https://angelstudios.notion.site/angelstudios/How-to-Support-Sound-of-Freedom-a1852c1eeb6e442ea02778b530996002

    Like

Plaats een reactie