BREAKING: VS Dreigt Rusland Om Te Stoppen Met ISIS Aanvallen (youtube.com)


Het lijkt volledig uit de hand te lopen in Syrie. Vandaag dreigt de VS dat Rusland moet stoppen met ISIS aanvallen. De VS weet de gevolgen namelijk al: Veel dode Russen en aanvallen op Russische steden. ...

door case in Politiek  ·  189 Reacties

  • 0
  • 2375x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Schiet in mijn gedachten ineens die speech van Bush sr uit 1991 voorbij.
"De wereld is klaar voor een nieuwe wereld orde."
Tien jaar later werd de eerste stap gezet (9-11).
En de wereld zich maar afvragen waar toch ineens die Osama bin-Laden/Tim Osman en zijn terreurcel Al-Qaida vandaan kwamen.
Later, in een interview, gaf Hillary Clinton (jaja) toe dat het de VS zelf was die die organisatie had gecreëerd.

Het leek allemaal zo makkelijk te gaan; Irak, Afghanistan, Libië, de hele Arabische lente, tot aan Syrië en Iran toe.
Zouden ze Rusland over het hoofd hebben gezien?
Misschien is het wel de bedoeling dat het tussen de VS en Rusland tot een treffen komt.
De zinnen zijn gezet op een NWO.
Maar tot nu toe is er alleen nog maar chaos.
Hey.....(het 1 dollar biljet) Ordo ab Chao.

Wat de bedoeling ook allemaal is van de grootmachten hier op aarde, ik begrijp niet dat we zo gemakkelijk meegaan in al die vieze spelletjes.

3
151 Malinois

@151 ik begrijp niet dat je niet gewoon positief opstaat, je eigen kansen regisseert en met een nog grote lach naar bed gaat.... maak je niet zo druk man... lach me ziek om dit soort mensen...

3
152 Jovejo

Ja de US vindt het niet leuk dat hun terroristenvriendjes klappen van de Russen krijgen. Maar laten we niet vergeten dat de US een illegale oorlog voert in Syrie en dat Rusland gewoon een bondgenoot is van Syrie en dat land helpt in de strijd tegen de terroristen. De US moet gewoon inpakken en wegwezen en het verder overlaten aan de Russen en het Syrische leger. Jammer dat ze dan hun pijpleiding van Qatar naar de Middellandse zee niet kunnen aanleggen maar so be it. Het is niet hun land.

4
153 PFL

@149 DE Koerden bestaan niet zoals jij beweert, het is niet één homogene groep die met de neuzen dezelfde richting uitstaan.

Rusland en Syrië zijn al lang bondgenoten, zo vreemd is het dus helemaal niet dat Rusland wapens levert en ook niet als die voor een vriendenprijs verkocht worden.
Rusland levert ook wapens aan Koerden, bijv. in Irak, met toestemming van de Irakezen.

De VS leveren wapens aan terroristen, hebben nu ook gedreigd met het leveren van manpads, leveren al vele jaren wapens, dat is illegaal.

[quote]Maar zoals inmiddels bekend is hebben de Russen vooral doelen aangevallen die door de geallieerde waren aangewezen als coalitietroepen; ergo diverse strijdende partijen. Het ligt dus niet zo zwart-wit als jij hier voorschotelt.[/quote]

Onzin, de VS heeft nooit de door hun gesteunde groepen kunnen aanwijzen, 15 van die groepen weigerden zelfs mee te werken aan de laatste wapenstilstand en dat maakt ze volgens het VN mandaat dat nog steeds geldig is, terroristen.
Eerder, bij de eerste omsingeling van Aleppo, beweerde het state department van de VS dat Aleppo voornamelijk in handen was van gematigde groeperingen, terwijl het DoD een verklaring uitgaf dat Aleppo voornamelijk in handen was van Al Nusra (de waarheid)
Als de VS werkelijk IS wilde bestrijden waarom hebben ze dan niks in het oosten gedaan, waar IS zit, muv. de aanval op de Syrische stellingen die deze met pijn en moeite veroverd hadden op IS en waarom is IS net op het moment dat het bombardement stopte massaal aanwezig was en de stellingen weer innam.
En waarom is de VS gestopt met optrekken naar Raqqah samen met de Koerden, zijn ze gestopt met de 'samenwerking' bij Manbij.

De Russen hebben wel in het oosten gebombardeerd, massaal vanuit Iran, dat tevens evenals China een nieuw bondgenootschap vormt.

NIks is bewezen, vanaf het begin beschuldigingen ondersteund door media en in de uiteindelijke rapporten van de UN blijft er geen spaan van over.
Toevallig ook dat men hier maar bezig blijft met opzetten van onderzoekjes terwijl het bijv. in Yemen maar niet lukt:


Net als de vorige oorlogen is deze ook op basis van leugens en steunen van terrorisme gestart, niet alleen door de VS, maar ook door SA (en vrienden) en Turkije.
Om hun politiek door te drijven in de VS heeft men het 'government' assesment uitgevonden, daarmee wordt de normale gang via o.a. assesments van geheime diensten buitenspel gezet: [quote]The point of the “Government Assessment” itself was to avoid the standard requirement of a National Intelligence Estimate preceding a U.S. military assault on a sovereign country. NIEs represent the consensus view of the 16 intelligence agencies. NIEs also require inclusion of footnotes revealing any dissents.[/quote]
https://consortiumnews.com/2014/04/07/the-collapsing-syria-sarin-case/

Het zijn terroristen die chloorgas gebruiken tegen burgers, tegen het leger, met mortieren, zoals in Irak al het geval was/is : http://www.nytimes.com/2015/07/18/world/middleeast/islamic-state-isis-chemical-weapons-iraq-syria.html?_r=0 (weet niet of deze link nog werkt, er zijn genoeg andere)

Een voorbeeld van nu waar Al Nusra in Aleppo o.a. chloorgas gebruikt:

5
154 Proemevla

@154

"DE Koerden bestaan niet zoals jij beweert, het is niet één homogene groep die met de neuzen dezelfde richting uitstaan."

Hilarisch. Omdat niet alle Koerden in het Noorden van Irak leven en dezelfde opvattingen op nahouden zegt natuurlijk niets over de legitimiteit van de Koerden als bevolkingsgroep.

De Koerdische Autonome Regio, ook wel Iraaks-Koerdistan genoemd, is een federaal erkende autonome regio in het noorden van Irak. De regio is in 1992 gestabiliseerd en was tot de erkenning van de Iraakse grondwet in 2005 de facto onafhankelijk, maar de jure wel onderdeel van Irak. Sindsdien is het een federaal erkend gebied, en tevens de enige erkende Koerdische politieke entiteit in de wereld

5
155 Dragje

@154

Je schreef: "Rusland en Syrië zijn al lang bondgenoten, zo vreemd is het dus helemaal niet dat Rusland wapens levert en ook niet als die voor een vriendenprijs verkocht worden."

Ja, maar dat staat dus haaks op wat je eerst beweerde, namelijk, ik citeer: "De Russen hebben vanaf het begin gekozen voor de diplomatieke weg".

Het leveren van wapens en troepen valt niet onder de noemer: diplomatieke weg bewandelen. Behoeft verder geen betoog.

4
156 Dragje

@156 Nee, dat staat niet haaks op wat ik beweer, de Russen waren het die na hun militaire actie van een maand of vier direct voor de diplomatieke weg kozen.
Voorafgaand aan de actie was het Rusland die steeds voor de diplomatieke weg koos, niet de weg van de VS ( 'no fly zone' en het hele land platgooien)
Hilarisch is jouw idee om daarbij dan geen wapens te leveren aan een bondgenoot terwijl het land vergeven is van terroristen die illegaal gesteund worden.
Ik heb het trouwens over de Koerden in Syrië, daar gaat dit om.

4
157 Proemevla

Gewoon doorzetten. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

@157 "Voorafgaand aan de actie was het Rusland die steeds voor de diplomatieke weg koos, niet de weg van de VS ( 'no fly zone' en het hele land platgooien)"

Het ging er de Russen om wie ondersteund, en wie gebombardeerd werden door Amerika.

1
158 MetBoerenVerstand

@156
En nog wat, Rusland is het land dat herhaaldelijk voorgesteld heeft om de Koerden te laten deelnemen aan het vredesoverleg, altijd geweigerd.

3
159 Proemevla

@155 Dan is het des te opmerkelijker da de NAVO-lidstaat Turkije, de koerdische regio in noord-irak aanvalt en bezet, vindt u ook niet? Verder ben ik het weldegelijk eens met de poster. De koerden in Irak hebben niet dezelfde leiders als de koerden in Syrie of Turkije en zijn dus geen homogene groep. Misschien dat hun doelstellingen deels overeenkomen maar er zijn zeker ook doelstellingen die uiteen lopen. Wat u daar hilarisch aan vindt, ontgaat mij geheel. Ocalan heeft niks met syrische of iraakse koerden en zij niet met hem. In Irak hebben de koerden enige mate van autonomie, in turkije woren ze vermoord.

2
160 Hollander1967

@105 , "WO 3 lijkt niet ver weg mensen!"

Dat hoor ik al jaren.

0
161 Weet geen naam

@92
Wat dacht u van internet, vrije nieuwsvergaring, onafhankelijke bronne, enzovoort, enzovoort?
En waar haalt u uw info vandaan?
Rusland? Noord-Korea? ISIS? of welk ander onafhankelijke bron? Andere dictators?

1
162 BenErWeer

@145

Wat een grenzeloze naiviteit weer. De kranten en media links en rechts staan hier met hun neuzen één kant op als dit van de staat moet. Daarna doen zij weer schijnheilig 'neutraal'. Ziemaar eens kort na het neerhalen van MH17. Er waren nog nul feiten over daders maar Putin moest het ontgelden.

3
163 ObadiahZ

@150

Kijk naar 100 jaar VS buitenland beleid en welke landen zij hebben getreiterd en daarna verwoest. En ga dan tegen slachtoffers preken over objectiviteit en genuanceerdheid. Sjongejonge.

3
164 ObadiahZ

@94

Ik wou dat ik het met je eens kon zijn. Maar helaas. Crimea en Oekraine bijvoorbeeld waren in feite een aanval van VS. VS is een niet te onderschatten en zeer bedreven terroristische regering. Zij voeren nu nogteeda talloze oorlogen en uitgelokte conflicten tegen verschillende landen, tegelijk uit. Ik vind Rusland té afwachtend. Hun laatste zet mbt de zogenaamde hulpkonvooien van VS in Syrie was natuurlijk een schaakzet. Maar als je telkenmale afwacht rot e ternstander een beweging maakt. En elke beweging van VS kan destructief zijn. Vraag ik mij af of Putin wel zo slim en machtig is.

1
165 ObadiahZ

@147

Negatief binnenlands nieuws bijvoorbeeld over Nederlandse corruptie. Wordt zo rechtgeluld gespindoktert gebaggeteliseerd, door een a twee maal een spindokter en allerlei andere mensjes die in het straatje van de overheid komen prten, op te laten draven aan tafel bij Pauw Jinek nieuwsuur of Buitenhof of het zndagse politieke uurtje. Journalistiek is in Nederland vrijwel non-existent.

1
166 ObadiahZ

@149 Tering wat een teksten allemaal. Maareh.. VS en het westen zijn smetteloos volgens jou? Logisch nadenken zegt al dat dat onmogelijk kan zijn gezien de conflicten die et Westen heeft uitgelokt en de verwoesting die zij heeft achtergelaten over de hele wereld. En het houdt nog niet op. Westers handelen wordt, als wij onze eigen Westerse media beoordelen, nauwelijks tot niet zo onder loep genomen als andere verre landen waar het westen geopolitieke belangen heeft. Als je dit soort cruciale basis ideeen al niet doorhebt...

2
167 ObadiahZ

@167 quote uit @149 "Net zo goed dat bewezen is dat de oppositie schuldig is aan grove schendingen van de rechten van de mens. " Daar geeft hij al aan dat het Westen ook niet smetteloos is gezien onze steun aan de oppositie.

Wat jij eens moet proberen is letterlijk een tekst lezen en niet verzinnen wat jij wilt lezen. Dan hoef je niet zoveel reacties te plaatsen die nagenoeg allemaal hetzelfde zeggen.

0
168 VaY

@157

Je schreef: Nee, dat staat niet haaks op wat ik beweer,"

Toch wel.

Je schreef: "de Russen waren het die na hun militaire actie van een maand of vier direct voor de diplomatieke weg kozen."

Je beaamd wederom dat de Russen niet van meet af aan voor de diplomatieke weg hebben gekozen, ik citeer wederom: "De Russen hebben vanaf het begin gekozen voor de diplomatieke weg". De Russische autoriteiten hebben hooguit een adempauze genomen m.b.t militaire interventie maar de toepassing van geweld i.p.v diplomatiek overleg is wat de Russen van meet af af niet hebben geschuwd met verstrekkende gevolgen.

Ook nu is er alles behalve sprake van een diplomatieke weg die de Russen bewandelen. Integendeel, zij bombarderen massaal civiele doelen in Aleppo hetgeen, terecht, als een oorlogsmisdaad wordt aangeduid.

Je schreef: "Voorafgaand aan de actie was het Rusland die steeds voor de diplomatieke weg koos, niet de weg van de VS ( 'no fly zone' en het hele land platgooien)"

Een "no fly zone" is niet hetzelfde als het hele land platgooien. Het betreft het aanwijzen van een veilig gebied, een zogenoemde "safety zone" wat met militaire ondersteuning bewaakt wordt zodat vluchtelingen daar niet bestookt kunnen worden waardoor nog meer slachtoffers vallen.
Verder kwam America pas later in actie in Syrië toen grote groepen IS strijders uit Irak de grens met Syrië overstaken. Dit heeft Amerika trouwens in overleg gedaan met de Russische autoriteiten om te voorkomen dat de twee partijen letterlijk voor elkaars voeten zouden lopen met een risico tot militaire escalatie. Precies dezelfde rede waarom Obama vooralsnog weigert militair op te treden tegen de Russische straaljagers die Aleppo bombarderen op het moment. Een juiste beslissing want dat zou het conflict alleen maar nog groter maken.
Neemt niet weg dat de Russische bombardementen op deze schaal onethisch zijn en dat is ook de rede dat bijna de gehele VN hiertegen, terecht protest aantekent.

Je schreef: "Hilarisch is jouw idee om daarbij dan geen wapens te leveren aan een bondgenoot terwijl het land vergeven is van terroristen die illegaal gesteund worden."

Ik begrijp heel goed waarom Rusland Assad van wapens voorzien en ook zelf manschappen hebben gestuurd alsmede oorlogsmaterieel wat de Russen ook inzetten, van raketten tot en met straaljagers. Slim is anders, het zorgt er mede voor dat de Russen in een isolement komen te zitten. Het conflict wordt er alleen maar groter door en nieuwe economische sancties tegen Rusland lijken onvermijdbaar. Economische sancties die de Russische economie al extreem veel schade heeft bezorgd.

Je schreef: "Ik heb het trouwens over de Koerden in Syrië, daar gaat dit om."

Nee, daar ging het niet om, je schreef namelijk, ik citeer: "De Koerden bestaan niet." terwijl de realiteit is dat de Koerden wel degelijk bestaan, evenals Koerdistan.

@167
Je schreef: " VS en het westen zijn smetteloos volgens jou? "

Retorische vraag. Als je misschien de moeite zou nemen die "tering aan teksten" eens inhoudelijk door te nemen zou je het antwoord weten. Wellicht teveel gevraagd.

2
169 Dragje

@168

U was me voor question

2
170 Dragje

@157

Je schreef: "Hilarisch is jouw idee om daarbij dan geen wapens te leveren aan een bondgenoot terwijl het land vergeven is van terroristen die illegaal gesteund worden."

Oh en dan nog het volgende, vers van de pers:

"Hevige gevechten in 'zone des doods' Aleppo
In het noorden en het centrum van de Syrische stad Aleppo werd vrijdag zwaar gevochten tussen regeringstroepen en rebellen. Volgens Artsen Zonder Grenzen is het oosten van de stad 'een gigantische zone des doods' geworden waar geen medische hulp kan worden geboden. 'De bommen kletteren als regen uit de vliegtuigen van de militaire coalitie van de Syrische regering op de mensen neer', zei een hulpverlener.

Het regeringsleger zette deze week een grondoffensief in om de door opstandelingen beheerste delen van de stad te heroveren. Het opstandige deel, waar meer dan 250 duizend mensen wonen, wordt daarbij vanuit de lucht bestookt door Russische gevechtsvliegtuigen.

Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten maakte melding van zware beschietingen in de wijk Suleiman al-Halabi. Het front zou 'heen en weer' gaan. Bij een bombardement werd een waterpompstation vernield, waardoor de watervoorziening in de wijk nog meer beperkt werd.

De Wereldgezondheidsorganisatie zei dat in de afgelopen weken in de belegerde oostelijke delen van Aleppo zeker 338 mensen zijn gedood, onder wie 106 kinderen. Er vielen 846 gewonden, van wie 261 kinderen. 'Wij vragen vier dingen: stop met doden, stop met aanvallen van de medische zorg, laat de zieken en gewonden eruit en laat de hulp erin', zei Rick Brennan van de WHO in Genève"

Deze 106 kinderen zijn zeker ook allemaal terroristen? Retorische vraag.

2
171 Dragje
172 Dragje

Wat is waarheid? Titel "Waarom moet je niet geloven wat in de krant staat?"

2
173 Moonique

@!69
[quote]Je beaamd wederom dat de Russen niet van meet af aan voor de diplomatieke weg hebben gekozen, ik citeer wederom: "De Russen hebben vanaf het begin gekozen voor de diplomatieke weg". De Russische autoriteiten hebben hooguit een adempauze genomen m.b.t militaire interventie maar de toepassing van geweld i.p.v diplomatiek overleg is wat de Russen van meet af af niet hebben geschuwd met verstrekkende gevolgen.[/quote]

De Russen hebben vanaf het begin gekozen voor de diplomatieke weg, je bent waarschijnlijk de 'no fly' zone vergeten die de VS jaren geleden wilde hebben in Syrië nav. de opgezette gifgasaanval.
De Russen zijn doorgegaan daarmee tot het Syrisch leger bijna verslagen was door terroristen (oktober vorig jaar)

En een 'no fly zone' heeft in Lybië geleid tot bombarderen van regeringsgebouwen en infrastructuur, daardoor en omdat er daar ook lustig werd gestrooid met wapenleveranties aan terroristen is het land na vijf jaar nog steeds een puinhoop.
En dat wilde Rusland en anderen waaronder China) voorkomen.

En woordspelletjes doe ik niet aan, de Koerden bestaan niet en zoals ik uitgelegd heb gaat het er om dat het geen homogene groep is en dat het in dit topic om de Syrische Koerden gaat.

4
174 Proemevla

@173

Natuurlijk moet je altijd kritisch de zaak bekijken, maar dat er hevig gevochten wordt in Aleppo wordt door talloze bronnen bevestigd.
Bovendien acht ik de organisatie Artsen Zonder Grenzen hoger in en geniet deze organisatie toch enig autoriteit. Hetzelfde kan natuurlijk niet gezegd worden van enkele nieuwskoerier.nl bezoekers die gewapend middels vooroordelen en internet links naar obscure websites die slechts een bevestigende rol spelen voor de eenzijdige kijk op deze oorlog.

Ik heb een broertje dood aan complot fetisjisten die bij elk nieuwsbericht wat niet in zijn of haar straatje past gelijk krakelen dat het allemaal maar in scene gezet is, een hoax t.b.v geopolitieke (veelal smerige) spelletjes.

2
175 Dragje

@174

Je schreef: "De Russen hebben vanaf het begin gekozen voor de diplomatieke weg"

Dat is dus aantoonbaar onjuist.

Je schreef: "je bent waarschijnlijk de 'no fly' zone vergeten die de VS jaren geleden wilde hebben in Syrië nav. de opgezette gifgasaanval. De Russen zijn doorgegaan daarmee tot het Syrisch leger bijna verslagen was door terroristen (oktober vorig jaar)"

Dat is ook onjuist. Een effectieve no fly zone heeft nooit bestaan. Ergo, de honderdduizenden vluchtingen waren zelfs tot aan de Turkse grens hun leven niet zeker. Zelfs het buurland Turkije kreeg te maken met aanslagen vanuit diverse kanten.

Je schreef: "En een 'no fly zone' heeft in Lybië geleid tot bombarderen van regeringsgebouwen en infrastructuur, daardoor en omdat er daar ook lustig werd gestrooid met wapenleveranties aan terroristen is het land na vijf jaar nog steeds een puinhoop."

Dat betreft een drogreden. Het gaat hier over Syrië, niet over de situatie in Libië. Het gaat om twee totaal verschillende scenario's.

Je schreef: "En dat wilde Rusland en anderen waaronder China) voorkomen."

Nogmaals, dat heeft niets met de oorlog in Syrië te maken.

Je schreef: "En woordspelletjes doe ik niet aan, "

On topic blijven ook niet zo te lezen.

Je schreef: "de Koerden bestaan niet "

Tja, ik teken niet voor een polemische welles-nietes spelletje. Het tegendeel is het geval. Wie weet bestaan de Belgen in jouw ogen ook niet als analogie. Maar ik kan je verzekeren dat de Koerden als bevolking wel degelijk bestaan, een eigen opgezette staat hebben en deze, mede tot in Syrië, hebben uitgebreid. En ik kan je ook melden dat deze Koerden geenszins van plan zijn hun grondgebied zomaar te overhandigen. Daarom is diplomatie ook de enige weg om deze oorlog te kunnen beslechten, dat telt voor alle partijen.

Je schreef: "en zoals ik uitgelegd heb gaat het er om dat het geen homogene groep is en dat het in dit topic om de Syrische Koerden gaat."

De Koerden behoren wel degelijk tot één bevolkingsgroep. Neem mijn woord niet voor waar aan, vraag het aan een gemiddelde Koerd. Ik ken een paar gevluchte Koerden uit deze regio en die beamen dit. Het gegeven dat de Koerdische bevolking zich verspreid heeft over Syrië, (Noord) Irak en delen van Zuid-Oost Turkije doet daar niets aan af.
Geschiedkundigen beamen dit ook overigens alsmede de archeologen die ik spreek.

2
176 Dragje

@171
[quote]Oh en dan nog het volgende, vers van de pers:

"Hevige gevechten in 'zone des doods' Aleppo
In het noorden en het centrum van de Syrische stad Aleppo werd vrijdag zwaar gevochten tussen regeringstroepen en rebellen. Volgens Artsen Zonder Grenzen is het oosten van de stad 'een gigantische zone des doods' geworden waar geen medische hulp kan worden geboden. 'De bommen kletteren als regen uit de vliegtuigen van de militaire coalitie van de Syrische regering op de mensen neer', zei een hulpverlener.[/quote]

Nou zo vers is dat niet, ik heb al herhaaldelijk een youtube geplaatst waarbij het te zien is en waarbij ook te zien is hoe Al Nusra het Syrisch leger met o.a. chloorgas bestookt.

4
177 Proemevla

@177

Voor het hele plaatje vergeet je te melden dat het Syrische leger vaatbommen op civiele doelen deponeert. Maar laat mij raden? Van die chloorgas klopt en het Syrische en Russische leger valt niets te verwijten? question

De eenzijdige berichtgeving van jou hand spreekt boekdelen. De oorlog kent geen helden anders dan de lokale bevolking. Bij alle strijdende partijen kleeft bloed aan hun handen. Alleen dogmatici gaan mee in de simplistische propaganda retoriek dat de 'andere' partij louter bestaat uit terroristen.

Te simplistisch voor mij.

3
178 Dragje

@176
Niks drogreden, het scenario was gelijk, Gadhaffi moest verdwijnen, vanuit Benghazi werden terroristen bewapend en gesteund, de 'no fly' zone is gebruikt om het land aan de afgrond te brengen en daar zit het nog steeds en Gadhaffi is vermoord.
Daarna werden wapens vanuit Benghazi naar Syrië gestuurd.

http://www.judicialwatch.org/press-room/weekly-updates/the-truth-about-benghazi/

4
179 Proemevla

En hier, de 'vrienden van Syrië'

[quote]BOMBSHELL WikiLeaks CONFIRMS Hillary Sold Weapons to ISIS
Although Hillary Clinton has repeatedly denied that she sold weapons to the Islamic Stats while serving as Secretary of State, Wikileaks founder Julian Assange claims he has proof to the contrary. Thepoliticalinsider.com reported: In Obama’s second term, Secretary of State Hillary Clinton authorized the shipment of American-made arms to Qatar, a country beholden to the Muslim Brotherhood, and friendly to the Libyan rebels, in an effort to topple the Libyan/Gaddafi government, and then ship those arms to Syria in order to fund Al Qaeda, and topple Assad in Syria. Clinton took the lead role in organizing the so-called “Friends of Syria” (aka Al Qaeda/ISIS) to back the CIA-led insurgency for regime change in Syria.[/quote]


Wordt bevestigd door recente wiki leaks.

5
180 Proemevla

@179

Natuurlijk betreft het een drogreden. Het betreft immers een appels met peren vergelijking. De twee scenario's zijn allerminst hetzelfde en een effectieve 'no fly zone' heeft nooit bestaan op Syrisch grondgebied waardoor de analogie met het Libische scenario al volledig mank gaat.

Nogmaals, het gaat hier over Syrië, niet over Libië noch Benghazi. Totaal verschillende onderwerpen. Hou het inhoudelijk.

1
181 Dragje

@180

Zie @181

De twee scenario's hebben letterlijk niets met elkaar te maken. Je bent aardig bedreven in het smeden van complot retoriek maar Clinton heeft niets in te brengen, vooralsnog, in het conflict wat zich in Syrië manifesteert op het moment.

Nogmaals, het gaat hier over Syrië, niet over Libië noch Benghazi noch Wikileaks, noch over Clinton. Totaal verschillende onderwerpen. Hou het inhoudelijk.

1
182 Dragje

Onzin -> NUniet

0
183 vogelbekdier

@182 Vreemd dat je het verband tussen de onderwerpen niet ziet. De gemeenschappelijke noemer is de Amerikaanse geopolitiek. Misschien dat de visie die daaraan ten grondslag ligt niet deugt waardoor het keer op keer zo'n puinhoop wordt?

2
184 IAmLegend

Oost en west Aleppo zijn al lang gescheiden, west Aleppo is onder controle van de regering, oost onder controle van terroristen.
In de loop der jaren zijn veel mensen uit het oosten gevlucht naar het westen, net als elders in Syrië is gebeurd.
In het oosten vinden de zwaarste gevechten plaats, daar wordt ook gebombardeerd.

Nergens in de pers of in de beweringen van de VS vind je dit terug, men spreekt alleen over Aleppo.

2
185 Proemevla

@185

Je vergeet gemakshalve dat de meeste Syriërs die daar wonen gewoon burgers zijn, waaronder veel kinderen. Die worden, as we speak, gebombardeerd door de Russen.

Een oorlogsmisdaad.

1
186 Dragje

@180 ,

"Wikileaks founder Julian Assange claims he has proof to the contrary"

Tja, ik kan ook wel wat beweren maar dat wil nog niet zeggen dat het ook zo is.
Blijf me verbazen over mensen zoals u die er van alles bijslepen om maar je gelijk te halen.
Iedereen heeft boter op zijn hoofd, USA, Rusland, China, Japan, Nederland, iedereen.
De Amerikanen hebben belangen in het Midden-Oosten evenals de Russen.
En dat is de enige reden om te interveniëren.

0
187 jodelatedieho

@186 Je vergeet gemakshalve dat de meeste burgers gevlucht zijn naar het westelijk (door de regering gecontroleerd) deel, niks gebombardeerd door de Russen.

1
188 Proemevla

@188 ,

ach ja, jammer dan voor de burgers die niet gevlucht zijn / niet hebben kunnen vluchten.
Collateral damage heet dat...
Werkelijk, u spoort voor geen meter.

0
189 jodelatedieho

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Het gaat dus ook goed, niet meer op Omtzigt stemmen en op de PVV stemmen bij de Euroverkiezingen ......

zojuist geplaatst door Slavink

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Een oplossing bijvoorbeeld is kijken of de asielaanvragers van enige nut voor ons land kunnen zijn. Dan wordt zo'n aanvraag meer een sollicitati...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

GreyB
Scotland was 'hoodwinked' by Donald Trump, says former aide

Goh, wie verwacht dat nou, lol.....

2 minuten geleden geplaatst door GreyB

Botlleneck
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@6.En niemand bij de CDA die zegt,Hugo nou ff niet jongen...

5 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Mac Benac
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Dan moet je juist oppassen....

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

Penoze-stad....

10 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Rooibos
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

@1Helemaal mee eens. Functie elders !Laat hem maar lekker samen gaan hokken met z'n WEF vrouwetje, Ayfer Koç. ...

11 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Nicks R. Van
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@5 Het probleem is dat Hugo dat werkelijk denkt!...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9Ik snap niet wat je op forum doet als je telkens weer het inhoudelijk debat mijdt en alleen maar over de bewoording en benaming klaagt. Het ...

13 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
The Big Short Movie Download In HindiGroup Sex Porn VideosXx Desi Video DownloadTwo PornMaria Takagi Porn VideosIchigo AoiRough Rape PornMisty Stone Step MomSex Story DidiXnxx Deshi HindiBengalisex VideoOn Off RedditTelugu Aunty Sex MoviesCarmenrossXxx ComixRhian Sugden NudeWorlds End Harem PornJav Fc2Mmm XnxxKannda Xxx ComAnita DarkOnlyfans Leaks SitesVidéos Pornographique GratuitErogameAmeriican PornAkka Thambi SexSophia Leone Xx VideoHamster Porn VideosSex Video KajalX BideoXvideos.redPorn Star PixBangbros8ndian PornBbc GangbangBrazıl PornBlacked BridePornos Movies FreeBeautiful Teen SexOlder Naked WivesHot Sexy Nude BoobsHagemaru SexLoli GangbangFree Porntube MatureKommon EscortSex Desi Hot VideoXxx 365Deep Throating A CockCeleb Onlyfans LeakedPorn Desi VideoGeorgia Peach GrannyLovehoney.co.ukChsturbateKate Kuray PornHannah Marie RoyalBigblackboobsElizabeth Afton PornPalyboy Tv SwingPornwoodMileycyrus Sextape色情游戏Skipthegames GainesvilleAloha TbueTorpedo TitsMia Khalifa GifJoshbigosh PornCfmn StoriesMeena NudeMmsdesiTelugu DexPorn Of ActressImxxdarkNamitha PornSec VidoesMan Woman Hot SexSucking Tits LesbianMilf FunPmate HubterMilf Sex XxxPhilippines XxxHot Midget NudePorn Anime ComicNudes AmadorSleep AnalXxnx Porn VedioNicole ChiXxvritsPornografia Em PortuguesBeth Bhers NudeAmrika SexKoriya Sex VideoPorn Aishwarya RaiBrattysis PornDoctor Maxine BalakRed Xxx HdKylie Shea NudeChut Lund VideoReal Sister XxxMegan Fox Nude SceneVabi XnxxBangbros PornosPorn Xvideo ComPorno ShemalSpankbang. OmFoto De Mulheres Nuas CaseiraFree Online Porn VideosLaura Harris NudeDesi VeginaIndian Tv Actress NudeSavita Bhabhi Hot MovieJackerman XxxHypnohuhPornooo TürkSex Positions VideoDesi Bangla Blue FilmTurkish XxxSloppy Head PornAddison Rae TitiesBig AereolasQuartier Rouge BelgiqueEscort Mature ParisFree Porn Video DownloasBrasileirunhas ComSinn 556Jozy BlowsCg X VideoPussyporn PicsHenrai PicsKendra Lust Full HdBody XxxCrying DeepthroatRectubeTina KayPenny PsxCrystal Chase VrTubesgalorHow Much Do Porn Hub PayGif SexxxySridevi NudeJade FanbusKaty 18 PocahontasAnimes That Show BoobiesQdkamiMotherleswTrans BlowjobPussy Is My BusinessTeens Riding PornHd Solo PornClose Up Indian PussyFreeporno