Mooi grijs is niet lelijk en zeker alles behalve saai. Dat geldt voor kleding en grijze haren: grijs is modieuzer dan ooit. Daarom kun je maar beter een paar basic items in grijze tinten klaar hebben liggen. Een must-have item voor ons is een simpel grijs T-shirt zonder poespas. Zo'n T-shirt vonden we bij Zeeman en spoiler, je shopt 'm voor een prikkie. En bij de herenafdeling!

Zeeman heeft het fijnste basic T-shirt in het grijs:

Zeeman / T-shirt met ronde hals

Zeeman / T-shirt met ronde hals

Zeeman / T-shirt met ronde hals

€ 3 bij zeeman.com
Credit: Zeeman

We zeiden het al eerder: voor fijne items met een oversized fit moet je op de herenafdeling zijn. En voor budgetvriendelijke basics ga je naar Zeeman. Breng je die twee samen dan kom je al snel uit bij de T-shirt afdeling van de budgetketen. Voor slechts een paar euro scoor je hier een shirt van katoen dat door de masculine fit net wat stoerder oogt dan zo'n zelfde shirt van de damesafdeling.

Zo'n grijs shirt combineer je makkelijk met zwart en wit – maar kan een beetje kleur ook prima hebben. Je draagt 'm in een high waisted jeans, onder een blazer of opgeknoopt als cropped top. Een veelzijdige klassieker dus, daar houden we van.